Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי ואבוי זה הדבר היחיד שעבר לי בראש כשראיתי את הרכב הזה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254872,00.html

פשוט נורא.

לקחו את אחת המכוניות הקטנות המשגעות של התקופה האחרונה והפכו אותה לניסאן טידה או פיאט מולטיפלה?

איך הם השאירו לה את השם 500, איך??

פורסם

נראה כמו הבן הממזר של סקודה פאביה ומיני קופר. :?

גובל ברמת הכיעור של הפיאט מולטיפלה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
דווקא חמודה :)

מזכירה לי את הDS3

לדעתי ניראת טוב ומרווחת, אהבתי.

הוצאת לי את האותיות מהמקלדת. :D

ממש C 500 DS

מה עבר לפיאט בראש... כנראה איזה חברה אחרת.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

איך הם השאירו לה את השם 500, איך??

חכה.. עוד לא ראית כלום. יש כבר בקנה תוכניות לייצור של -

פיאט 500XL - גרסת 7 מושבים של פיאט 500L.

פיאט 500X - ג'יפון דמו ניסאן ג'וק.

פיאט 500T - גרסה קרבית ל-500 עם עיצוב של רובוטריק.

בקיצור, זה כנראה המותג החזק של קבוצת פיאט כרגע אז כמו שאומרים - סוס מנצח לא מחליפים...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה אוי ואבוי? אני דווקא אוהב את הגרסא הזו יותר מה-500 הרגילה. מעבר לעיצוב, היא נראית עם פרופורציות נורמליות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הם צריכים להפוך את ה500 למותג נפרד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא הבנתי רק משהו אחד רשום למטה 2 צילינדר 8 שסתומים טורבו. מה הנפח בדיוק ואיזה מנוע זה

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

באירופה FIAT שחקן משמעותי שמתחרה ראש וראש בגרמניות, לכן חשוב להם להוציא מתחרים לכל הדגמים של מיני.

בכל ה500 זה רכב מאוד מבוקש וסטיליסטי, אחרי כמה שבועות עם ה500 טוין אייר אני הבנתי בדיוק למה.

פורסם

כשכולכם מדברים על מולטיפלה אתם מדברים על זאת:

2002-fiat-multipla_800x0w.jpg

או על זאת:

fiat-multipla-white-nb26068.jpg

באירופה FIAT שחקן משמעותי שמתחרה ראש וראש בגרמניות, לכן חשוב להם להוציא מתחרים לכל הדגמים של מיני.

ממה שאתה מכיר, באיזה מדינה, איזה דגם של פיאט מתחרה ראש בראש באיזה דגם מקביל של יצרן גרמני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך בדיוק פיאט מתחרה בגרמניות? אני לא אומר את זה מתוך זלזול, אבל בהנחה והתכוונת לפיאט עצמה (ולא לקונצרן...) אז אילו כבר דגמים יש להם שיכולים להתמודד מול אודי / במו / מרצדס? זה נראה כאילו הם משקיעים את כל המרץ שלהם ב-500 (לא שזה רע). אם הם עושים את זה במטרה לנגוס בנתח של מיני, אז יתכן והם יצליחו עם שלל הגרסאות שיש ל-500.

הערת אגב: אני לא חושב שה500 תצליח להפיל את מיני.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...