Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט שיפוצון Renault clio B 99' עדכון 15-1-14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה זמן שעשיתי, החלטתי גם לפרסם ולהראות את התוצאות הסופיות של התיקונים הקטנטנים של הרנו קליאו שעברה אלי מאמא.

אני יתחיל בכרית אוויר, כמו בכל רנו קליאו מהשנתונים האלה, הכרית אוויר של הנוסע הקדמי, מרוב חום הדש מתפוצץ שם :

scaled.php?server=684&filename=img1399nu.jpg&res=landing

ניסתי לסדר קצת ולא יצא יפה וזה ממש מפריע לי בעין, הזמנתי חתיכת מדבקה "קרבון פיבר" לפי גודל 20X30 והדבקתי בזהירות לפי המידות :

scaled.php?server=16&filename=img1400ak.jpg&res=landing

התוצאה מאוד יפה לעין שאני ברכב.

הבעיה הגדולה ביותר של הרכב היא הצבע, נצבע על הצבע המקורי בצבע לא איכותי והוא התחיל להתקלף :

scaled.php?server=72&filename=img2380j.jpg&res=landing

עקבתי אחרי קצת דיונים בפורום,

הלכתי לחנות באיזור ורכשתי וקס של טרטל, פוליש גס ודק של NO 7 קצת מטליות, נייר שיוף דק, ספוג,

וסטיק צבע לבן, התחלתי לשבת על האוטו להוריד את הצבע הישן עם הנייר שיוף ופוליש גס, הכל ירד בצורה יפה מאוד,

אחרי שקיבלתי תוצאה יפה יותר השתמשתי בפוליש הדק אחרי הרבה עבודה הגעתי לתוצאה הרבה יותר יפה, ואז התחלתי עם הוקס, אפשר להגיד שכל התהליך ארך לפחות 3 שבתות :)

זאת התוצאה :

scaled.php?server=715&filename=img2402z.jpg&res=landing

לאחר שהתפנה לי עוד קצת זמן מהלימודים, התחלתי לשבת שוב על הרכב, עם וקס וערכת תיקוני צבע שקניתי מאיביי לפי קוד צבע

הגעתי לתוצאה הרבה יותר יפה :

img2694ew.jpg

אה כן :lol: תוספת של 2 פסי מדבקה.

אחרי שסיימתי עם החוץ רכב התחלתי עם הפנים, עוד בעיה ידועה בקליאו זה הפלסטיק של המפתחי אוורור שנשברים :

scaled.php?server=823&filename=img1698s.png&res=landing

אחרי שחיפשתי הרבה בארץ, הגעתי למישהו שמוכר הכי זול, כל פתח אוורור ב250 ש"ח כולל מע"מ ומשלוח.

סה"כ 500 ש"ח נשמע לי מאוד יקר והתחלתי לחפש בEBAY UK ומצאתי במחיר מציאה וישר חטפתי, זוג פתחי אוורר תחליפי ב70 ש"ח בלבד כולל משלוח מהיר USPS, הגיע אלי תוך 5 ימים וישר הרכבתי :

scaled.php?server=850&filename=img2833d.jpg&res=landing

אחרי שסיימתי את זה, כמו שאפשר לראות הרכבתי מערכת, לבד כמובן.

קניתי רדיו דיסק, PIONEER 7250SD הרכבתי לפי הספר הוראות (פעם ראשונה) והודהמתי שהמערכת עבדה :)

לאחר מכן רכשתי זוג קומפוננטים MOREL TEMPO 5.25 והרכבתי והשחלתי כבלים לתא מטען.

לאחר מכן קיבלתי מתנה מחבר שעובד איתי סאב ומגבר :

scaled.php?server=37&filename=img2619nm.jpg&res=landing

הרכבתי את הכל ביחד, ויצא פצצה ושומעים נהדר.

תמונה סופית של הרכב :

img2718jt.jpg

תיקון הצבע יצא נהדר, וגם משתקף דרכו :lol: לפני כן גם אם הייתי מעמיד את השמש ליד לא היו רואים אותה משתקפת.

נשאר לי תיקון פנסים, נורות H4 קדמיים, פנס ברקס, פנס שמאלית אחורי שבור.

לגבי הפנס ברקס כמו בעיה ידועה בקליאו, הצינור מים של הוישר האחורי נקרע עם השנים והמים דולפים לרצועת לדים שיש שם.

בכל מקום שחיפשתי רוצים על הדבר הזה 350/400 ש"ח נשמע לי יקר מידי..באיביי לא מצאתי.

ואז עלה לי רעיון, הזזמנתי רצועת לדים נגד מים עם 24 לדים באורך 24 ס"מ הלחמתי את זה לחיבור הקיים, ויצא מצויין ! ומאוד זול.

קצת עבודה של פירוק ומלחם והכל בסדר.

לגבי נורות, רכשתי זוג פיליפס EXTREME VISION H4 ונורות חנייה כחולות :

img2717s.jpg

לגבי פנס אחורי שמאלי מצאתי בפירוק ב100 ש"ח בלבד במצב מצויין.

זהו לבינתיים, כל מה שנשאר לי זה להחליף את המצת לחדש, עדיין עובד על זה, צריך אחד עם לד כמו המקורי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה פרוייקט! אהבתי את הפסים השחורים על המכסה מנוע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מעניין אותי איך מנגנון כרית האוויר של הנוסע הולך להתמודד עם המדבקה שסותמת אותו :confused:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כול הכבוד,אני מאוד אוהב כאלה פוסטים של שיפוצים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמובן שבדקתי את עניין כרית האוויר, קודם זה מודבק בדיוק על מה שמתפוצץ בזמן חירום,

לקחתי חתיכה יותר גדולה והחזקתי אותה וחבר נתן בוקס באמצע, היא התפוצצה אז נראלי שבזמן חירום עם הכוח של המנגון כרית אוויר יהיה בסדר...

FRANCE

פורסם

כל הכבוד, שיפוץ בטוב טעם.

רכב חמוד ושובב גם בגרסותיו החלשות.

עכשיו רק נשאר לעבור לקליאו ספורט MK1. :twisted:

נ.ב

קנה חומר מיוחד להברקת צמיגים ועבור איתו על הפגוש וחלקי הפלסטיק השחורים, הבדל של שמים וארץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מת לעבור לקליאו ספורט !! אבל אין תקציב כרגע לילד בן 17 :)

לגבי הפלסטיקים חשבתי על זה וכנראה יעשה זאת, יש חומר מומלץ שלא יורד מהר?

FRANCE

פורסם

כל הכבוד לך, אני אוהב אנשים שמשקיים ככה ברכב שלהם.

כמה דברים:

1אני בטוח שמדבקת הקארבון על כרית האוויר מאוד לא בטיחוטית.

2 חפש באייבי ידיות לדלתות של קליאו ספורט דור2 יש גם שרשור באחד הפורומים עם הסבר על איך מחליפים, אחד השינויים המבורכים.

פורסם
כל הכבוד לך, אני אוהב אנשים שמשקיים ככה ברכב שלהם.

כמה דברים:

1אני בטוח שמדבקת הקארבון על כרית האוויר מאוד לא בטיחוטית.

2 חפש באייבי ידיות לדלתות של קליאו ספורט דור2 יש גם שרשור באחד הפורומים עם הסבר על איך מחליפים, אחד השינויים המבורכים.

לפי איך שבדקתי זה נראה בסדר.. אדאג לבדוק לעומק מחר, לגבי הידיות אתה מדבר על הפנים או חוץ?

כל הכבוד על ההשקעה, אהבתי (את ההשקעה) !

תודה רבה :-)

FRANCE

פורסם

היה לי בדיוק את אותו הרכב רק בצבע אחר.

הבעיות גיל שנגרמות מחשיפה לאקלים החם בארץ כולכך מוכרות לי.

כל הכבוד על הפרוייקט יצא מעולה!

• תוכן חדש...