Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ושבת שלום.

כשהרכב יצא מהחברה הוא הגיע רק עם שני רמקולים קדמיים.

איכות השמע היתה על הפנים.

החלפתי לרמקולים מעט טובים יותר (פיוניר, לא זוכר את הדגם), ויש הכנה מאחור לעוד זוג רמקולים

אז רכשתי עוד זוג של JBL (גם, לא זוכר את הדגם).

הרמקולים האחוריים סבירים, מקדימה לא היה הרבה שינוי.

אני מעוניין ברכישה של 4 רמקולים, בעיקר דחוף לי להחליף את הרמקולים מקדימה, הפיוניר שעובד על הפנים.

השאלה היא כזו:

האם החלפה של 4 רמקולים בגודל 4 אינץ' יכולה לשפר לי באופן משמעותי את איכות השמע או שאצטרך

להשתמש באמצעים נוספים? מה יהיו העלויות?

יש לציין שאני לא מעוניין בהרחבה של הרמקולים או בנייה של מקום לרמקולים גדולים.

שלומי.

פורסם

בתור אחד שיש לו גם קנגו 08 עם מערכת אני יכול להגיד לך שבוודאי רמקולים 4 יעשו לך שם אופציה יותר טובה לשמיעה..

הבעיה ברמקולים 4 היא רמת הבאס שהם יכולים לתת..

אני השקעתי על סט 1000 שקל בערך, יצא יקר מאוד אבל שווה לפי דעתי...

אתה יכול לעשות גם בניה ל 6.5 בדלתות אבל זה כבר בחירה של תמורה מול עלות...

מה את רוצה לדעת?

יש לי 2 סטים של קומפוננט באוטו וסאב 12.. הקדמיים והסאב מוגברים והאחוריים מקבלים מהמערכת..

פורסם

שלום,

לא רשמת כמה אתה מוכן להשקיע, וגם לא ברור אתה מחפש זוג רמקולים או סט קומפוננט.

כפי שכתבתי לך בעבר, המידה הזאת בעייתית.

אני חושב שיש אופציות עדיפות ממה שכרגע מורכב אצלך, גם בתחום של זוג רמקולים

morel tempo coax

fokal 100cvx/Cv1

שים לב שהרמקולים של פוקאל יחסית גדולים ויש בדשבורד מספיק מקום לעומק בשביל המגנט.

לא ראיתי בזאפ, אבל אולי בחנויות נמכרים רמקולים של חברת הרץ במידה הדרושה - גם אופציה טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...