Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני בתחילת דרכי מהפיכת הגטס הקטנה והמנומסת שלי למפלצת שמע איכותית :lol:

אני מעוניין לרכוש סאב שיעשה את העבודה וייתן צליל נקי חד עוצמתי וצלול, ולא סאב "רעש"

כמו שכבר אמרתי יש לי יונדאי גטס בעלת נפח תא מטען לא גדול במיוחד ותהיתי האם כדי לקנות מונו בלוק רק בשביל הסאב ולהשקיע בנוסף עוד מגבר אשר ייועד לסט קומפוננט שעתיד לבוא...

אשמח לקבל הצעות לגבי סאבים איכותיים בתקציב של עד 700 שקלים אשר יספקו את העבודה ויעמדו בקריטריונים שהצגתי

כמובן בנוסף ארצה לשמוע הצעות לגבי מגבר אחד 4 ערוצים(מפאת חוסר תקציב ומקום ברכב) שאוכל לחבר אליו את הקומפוננט והסאב (שאותו אחבר בגישור)

חבר שלי לפניי כמה שבועות קנה את המגבר JBL GTO1004 הבנתי שהמגבר הזה חזק מאוד והוא גם בטווח התקציב שלי למגבר ( 900-1100)

שכחתי להזכיר שאת הרמקולים האחוריים אני מנתק

• תוכן חדש...