Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מביני העניין שלום רב,

לאחרונה רכשתי פולו שנת 2010 יד שנייה. DSG.

ויש איזה עניין שמדיר שינה מעיני... בתחילת נסיעה האוטו רועד קצת בהילוך ראשון כאילו הטורים ממש נמוכים, ממש מרגיש כמו רכב ידני ביציאה מראשון לשני כשלא נותנים מספיק גז.

בנוסף אני ממש יכול לשמוע את החלפת ההילוכים, זה עושה המון רעש ודי מדאיג אותי.

אנא אנא מכם עוצו לי את עצתכם,

תודה

אגב הרכב עדיין באחריות ועומד כרגע על 28000 אלף קילומטר.

מתוכם אני עשיתי 4.5 בשלושת החודשים האחרונים מאז שקניתי אותו ורוב הנסיעות שלי הן בעיר ירושלים (יענו עליות, ירידות וסיבובים שאני בד"כ לוקח במהירות גבוה יחסית).

שוב תודה, תודה תודה.

פורסם

גם אצלי בדיוק זה ככה , וקצת הדאיג אותי

אבל לא היה לי זמן לבדוק את הנושא

הרעש המדובר מתבצע בהחלפה מהילוך ראשון לשני בדרך כלל

נשמע כמו רעש מהזזה מכאנית

והריעדות מתרחשות לפעמים בעמידה כשהרכב מונע

פורסם

היה לי את אותו דבר (פחות או יותר, בעצם פחות) בגולף 2010.

אצלי זה נגמר בהחלפה במסגרת האחריות של המצמדים ובעדכון תוכנה לגיר. הנסיעה עכשיו חלקה ושקטה.

האם ידוע לך אם הבעלים הקודם טיפל בתופעה זו?

אני ממליץ על מוסך מורשה צ'מפיון, "מוסך המכונית" בתלפיות, מאחורי משרד הרישוי הישן. גש אליהם לאבחון.

פורסם

שלום,

בגולף 6 2011 1.4 TSI בעיה דומה. הוחלפו מצמדים ב-16,000 ק"מ לאחר רעידות בתחילת נסיעה ומעבר לא תקין של ההילוכים ראשון לשני ביציאה מהמקום.

הבעי היא שאותן רעידות מתחילות לחזור שוב והאוטו ב-25,000 ק"מ. כנראה שכל טיפול צריכים להחליף מצמדים...

ואגב אני חושב שהבחור מעליי טעה והאחריות הורחבה לארבע שנים ולא לחמש והיא לא על כל מכלולי הגיר אלא רק על המכטרוניק והמצמדים.

פורסם
היה לי את אותו דבר (פחות או יותר, בעצם פחות) בגולף 2010.

אצלי זה נגמר בהחלפה במסגרת האחריות של המצמדים ובעדכון תוכנה לגיר. הנסיעה עכשיו חלקה ושקטה.

האם ידוע לך אם הבעלים הקודם טיפל בתופעה זו?

אני ממליץ על מוסך מורשה צ'מפיון, "מוסך המכונית" בתלפיות, מאחורי משרד הרישוי הישן. גש אליהם לאבחון.

מה היה לך אותו הדבר?

רעידות או רעשים?

או שניהם :roll: ?

תודה,

• תוכן חדש...