Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המחשב הנוחכי שלי בן 7 שנים,כבר הוחלף בו כול חלק אפשרי,נתקע בכל מצב אפשרי,עושה ריסטים ומה לא,

הגעתי למסקנה שהעצבים שלי שווים יותר ממחשב חדש ולכן מבקש עזרה מהחברים בהרכבת מחשב נייח,

משמש בעיקר לגלישה,שמיעת מוזיקה,הורדות,וצפייה בסרטים.

צריך נטו מחשב,בלי שום ציוד היקפי.

תקציב של עד 2000 שקל יספיק.

תודה מראש :-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתה לא צריך גם מסך, הסכום הזה יספיק לך למחשב תותח. להערכתי מסוג i5 ומעלה. תברר בחנויות המחשבים.

אתה צריך לדברים ספיציפיים או רק שימושים כלליים?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

תקפיד על כמות RAM של 4GB לפחות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

היה להם מבצע ל48 שעות (שנמשך לשבועיים) למערכת I5-2300 SANDY BRIDGE מורכבת ב1400 ש"ח, בדוק טוב טוב את תקופות האחריות שאתה מקבל על המוצר.

היתרון הגדול הוא המחיר, החסרון (מה שרוב האנשים לא שמים לב או יודעים לגבי המחשב) הוא שהוא מגיע עם לוח אם פשוט מאד, רק עם 4 USB אחורי, יציאת VGA בלבד, מעבד אינטל דור שני כשהדור השלישי כבר בחנויות, ומדבקות גדולות יפות מאחורי המארז שאומרות שהסרתן/קריעתן מבטלת את האחריות.

אם אתה מחפש משהו זול מאד, שווה בדיקה.

אם אתה מחפש מערכת קצת יותר טובה ואתה לא נעול על הכי זול שיש, עדיף להרכיב משהו פחות גנרי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מחפש משהו שישרת אותי לתקופה יפה כמו המחשב הקודם.

אפילו אין אין צורך בכונן דיסקים (יש לי נייד).

חשוב שיהיה יציאת HD בכרטיס מסך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לי התנסות מצויינת עם שריון מחשבים בהרצליה. התאמה מעולה של מיפרט (שונה) לתקציב (שונה משלך), איכות הרכבה ללא דופי ומחירים סבירים. אפילו אם לא הכי זולים - השרותף האמינות והמקצועיות שוים משהו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא באיזור שלי.

מה אף אחד מהחברים לא יכול לבנות מפרט?:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז עכשיו המחשב גם התחיל לעבוד לסירוגין,גם אם עובד צריך ריסטרט כל חצי שעה.

דחוף מבקש את עזרתכם בבנית מפרט כדי שאוכל לגשת להזמין מחשב חדש.:x

פורסם

הי דני,

הרכבתי לך מפרט, הוא אמנם לא בתקציב שלך אבל שיהיה לך אומדן פחות או יותר.

ישנם הרבה מערכות מורכבות של חנויות במחירים זולים יותר אבל אחדד לך (ולשאר הקוראים את השרשור) את הנקודות שרוב האנשים לא שמים לב אליהם בהצעות המוכנות של החברות.

מעבד - INTEL CORE I5 - ישנם שלוש דורות של מעבדים, מעבד שמתחיל בספרה 3 בהתחלה הוא הדור האחרון, לדוגמא I5-3XXX. לא ממליץ כיום לרכוש מעבד דור שני אלא אם בהוזלה משמעותית.

זכרון - מעבד I5 יודע לעבוד עם זכרון בתדר 1600MHZ לעומת מעבד הI3 שהמקסימום שלו הוא 1333, בהצעות המוכנות של חנויות המחשבים, גם למעבדי I5 ואפילו נתקלתי בהצעות למעבדי I7, הצמידו זיכרונות במהירות 1333 האיטי יותר (אמנם כמעט ולא מורגש בביצועים אך כך גם ההבדל בעלות, אז למה לא שיהיה?).

כונן קשיח - שים לב לתקופות האחריות הפרטנית לגבי אותו כונן, כוננים קשיחים מכאניים כבר לא עם 3 שנים אחריות, רובם שנתיים וחלקם עם שנת אחריות אחת - ההבדל במחיר הוא כמה דולרים בודדים.

לוח אם - לוחות בהצעות הזולות בדרך כלל לא מכילים טכנולוגיות חדשות כמו SATA3 וUSB3, אני לא מדבר עכשיו על טכנולוגיות מתקדמות יותר כמו תמיכה באוברקלוקינג/MSATA ואחרים.. USB3 וSATA3 לדעתי זה דבר חשוב בימינו ואם לא היום, אז עוד שנה תתקין כונן SSD מהיר או תרכוש כונן גיבוי USB3 ואם יהיה לך לוח אם פשוט בלי האופציות האלה לא תוכל להנות מהשיפור העצום בביצועים לעומת לוח עם הגרסאות הקודמות - SATA2/USB2

יציאות למסך - ברבים מהלוחות הזולים ישנה רק יציאה אחת למסך והיא הינה יציאת הVGA אנלוגית הזכורה לטובה - 15 פינים בצבע כחול. לוחות יותר מתקדמים מכילים יציאות דיגיטליות כמו DVI - יציאה דיגיטלית בצבע לבן בדר"כ, או HDMI - יציאה דיגיטלית אשר מוציאה גם וידאו וגם אודיו על גבי כבל אחד, במקרים מסויימים גם DISPLAY PORT ואחרים אך זה לא לתקציב שציינת...

ואחרי כל ההקדמה הזו, מצ"ב הצעת המחיר שהרכבתי לך:

danycarsforum.jpg

ארז.

פורסם

תודה ענקית ארז!

שמתה לי גם כונן?

אם להוריד את הכונן הקשיח ל-320 ייצא זול משמעותית?

פורסם

היי, המפרט של THE WOLF טוב אבל הייתי עושה כמה שינויים חשובים

הקירור למעבד הוא קירור משופר, ההבדל במחיר זניח לגמרי

לוח של ASUS עם כל הטכנולוגיות הרלוונטיות (כולל USB3)

זכרון של קורסייר עם תזמונים עדיפים על אלה של קינגסטון בנוסף מחולק ל2 סטיקים (כדי לנצל dual channel), בנוגע למהירות הזכרונות, גם 1333 יתן תוצאה זהה, אין הבדלי ביצועים והלוח בעיקרון תומך עד 1333 (אני מניח שגם 1666 יוכל לפעול בלי בעיה אבל עדיף לוודא זאת)

מארז וספק כח איכותיים יותר בצורה משמעותית מאוד!

השקעה כספית קצת יותר גבוהה אבל מחשב בלי נקודות חולשה.

מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

מאוורר למעבד : Arctic Alpine 11 Rev.2

לוחות אם למעבדי אינטל : Asus P8H61-M LE/USB3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI

זכרונות : Corsair 2x2GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24

דיסקים קשיחים : Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX

צורבי DVD : Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata

מארזים : Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black \ Silver Case + 380W PSU

מחיר: 2600 ₪

מזומן שטרות: 2543 ₪

פורסם

הי, ההבדל בין 500 ל320 אינו משמעותי במחיר וכמעט לא קיים, 500 זה נהיה די הסטנדרט.

אני מסכים עם המלצתו של computer_freak לגבי הספק כח, לגבי המארז זה אינבידואלי, יתרום קצת בשקט.

לגבי הלוח אם המוצע, אין בו SATA3, אלא SATA2. ראה הערה בהודעתי הקודמת.

אוכל להרכיב מפרט עם ספק ולוח עדיפים אך עקב הגבלת המחיר (שגם ככה חרגתי ממנה) המעבד יצטרך להשתנמך לI3.

פורסם

בבקשה ארז,אוכל למתוח עוד את התקציב אם המחשב יוכל לשמש אותי להרבה שנים קדימה.

פורסם

מארז זה לא רק שקט (למרות שגם זה שיקול), זה גם תכנון נכון, זרימת אוויר נכונה, איכות חומרים.

בנוגע למארז, יש לשים לב ששמתי מארז HTPC בכלל, לקחתי מארז כלשהו רק בשביל לקבל את המחיר שלו ששווה למארז איכותי מחברה מוכרת + ספק ממותג ואיכותי, יש הרבה מבחר וזה תלוי בקונה.

בנוגע ללוח, יש לי התלבטות בגלל ש SATA3-אלא אם כן יחליט לשים כונן SSD ששם יהיה הבדל מסויים בביצועים, חסר משמעות לחלוטין, אני הייתי בוחר בלוח של ASUS למרות ההבדל בדור של הממשק.

• תוכן חדש...