Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש לאישתי מכשיר סלולארי חדש. הדרישות:

1. לא סמארטפון ולא מסך מגע!!!

2. BT

3. ספיקר חיצוני חזק.

4. עמיד בנפילות (נו טוב. לא צריך להרחיב בנושא נכון? :wink:)

אודה לכם על המלצות למכשירים ספציפיים.

פורסם

SE W760 - אפילו אשתי מסתדרת אתו.

תומך ב-3G 850/2100 כך שמתאים לכל הרשתות בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נוקיה 2730 - המכשיר שהוכיח את עצמו כמוצלח מאוד, ספיקר חזק, BT, בנוי היטב:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735184

במידה וצריך תמיכה בתדרים של פלאפון, שים לב שאתה קונה את הגרסה המתאימה (ויש כזאת).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מנצל"ש,

האם כשהשיחה על ספיקר, ישמעו את הדובר (בעל המכשיר) טוב? (האם המיקרופון שלו מספיק רגיש?).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זה תלוי ברמת הרעש מסביב.

אני מאמין שברכב שום ספיקר מובנה במכשיר סלולרי לא מספיק כדי לנהל שיחה נורמלית, אבל יש פתרון זול בדמות דיבורית BT ניידת:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754400

יש לי דיבורית כזאת כבר שנתיים - פועלת נהדר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרך ל-vladclar - דיבורית מובנה של טלפון אנה מספקת כדי להתגבר על רעשי הרקע של רכב.

דיבורית BT היא פתרון טוב - אני משתמש בפתרון זה כבר כ-5 שנים וגם אשתי השתמשה בו משך כשנה - עם דיבוריות בסיסיות (אבל איכותיות) של מוטורולה - T305 ו-T307.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה טלפון סלולארי? אין לך טלפון של בזק במטבח? :-o

ברצינות, עבדתי כמה שנים בפלאפון, מכשיר שהמון אהבו היה נוקיה 7230.

נמכר בגרושים בחוץ (500 ש"ח בערך).

ויש גם בורוד. :-o

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תודה לכל העוזרים.

1. 2720 יורד מהפרק מאחר ואין לו מצלמה וכרטיס זיכרון.

2. proxima, אישתי לא עיוורת או בת 80 :lol:

3. se w760 ייבדק.

4. נוקיה 2730 ייבדק.

5. אין בעיה של דיבור ברכב מאחר והתקנתי דיבורית BT קבוע של מוטורולה.

6. נוקיה 7230 נפסל מאחר ומדובר בסליידר ואלה (במיוחד של נוקיה) ידועים כבעיתיים.

לסלוראיים של SE תמיד היה ייתרון של מצלמה איכותית יותרף עיצוב מושך יותר וסוללה חזקה יותר (בצורה משמעותית).

נראה לי שהאישה תצטרך להתרגל לממשק חדש :wink:

פורסם

אישתי לא סובלת את המכשירים החכמים הללו והאמת שאני לא מאשים אותה.

אני מכור לכל המשחקים האלה אבל בתור טלפון סלולארי אף אחד מהם לא ממש נוח.

אני כבר לא יכול לחזור אחורה... :?

פורסם

"לרכוש לאישתי", "קניתי לאישתי" ...

אתם כבר במאה ה 21, אם לא שמתם לב, או שעדיין אתם מתייחסים לנשותיכם כיצורים חסרי תבונה, יכולת השתכרות (אנחנו מדברים על 300-500 ש"ח גג כן ?) ובחירה?

אם היא לא בת 80 או/ו עיוורת, אולי כדאי שהיא תחליט ותקנה בעצמה ?

פורסם

ד"א ה-W760 הוא סליידר ואשתי רכשה אותו לפני 3 שנים כברירת מחדל כיון שב"פלאפון" לא היה שום מכשיר צדפה או פומית והיא מגלה אי סבילות קשה לקאנדיבארים. לקח לה זמן להתרגל גם לסליידר (אחרי 12 שנה עם פומית\צדפה).

למרות שמדובר בסליידר המנגנון עמיד.

עכשיו יש למי משימה חדשה - להרגיל אותה ל-5800 שהוצאתי מהנפטלין לאחר שניידתי את קו האורנג' שלה להוט :?

• תוכן חדש...