Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני חדש בפורום ולא מבין בנושא לכן יכול להיות שאני לא מוסר את כל הפרטים, אז אני כבר מתנצל מראש.

אני מעוניין לקנות רמקולים אחוריים לרכב מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001 בתקציב של 1500-2000 שקל.

לצערי הרמקולים הקדמיים שלי על הפנים אז רציתי לדעת אם חייבים להחליף אותם והם זה יפריע.

ברשותי הד יוניט של פיוניר deh2350 (אם אני לא טועה).

תודה מראש!

פורסם

ערב טוב

בשביל לעזור לך יותר לעומק אני צריך יותר פרטים

אתה מתכוון בסכום שרשמת רק לרמקול 9*6?

יש לך מגבר ברכב?

אתה מחפש רעש /איכות?

כי הסכום שרשמת לא זול בכלל לזוג רמקולים

לגבי הרמקולים הקדמיים אני מניח שמדובר ברמקול מקורי ורצוי להחליפו שלא יפריע לרמקולים החדשים

אלה אם התכוונת לרמקולים קדמיים(קומפוננט)+רמקולים אחוריים 9*6+עבודה המחיר כבר יותר סביר

פורסם

תודה על התגובה

אני מעדיף איכות על פני רעש (אבל עדיין שיהיה קצת עוצמה..),

אין לי מגבר, אז אם צריך, לכלול בתקציב הקנייה.

שאלתי לגבי הרמקולים הקדמיים שלי כדי לדעת אם צריך להחליף גם אותם בשביל לקבל סאונד טוב, אז כן, אני מעוניין גם באחוריים וגם בקדמיים.

וכמובן התקנה :)

פורסם

בסכום הזה היתי מציע להחליף קדמיים ו אחוריים ולחבר אותם ישירות לרדיו דיסק בלי מגבר. כי בשביל מגבר הסכום יחסית קטן כאשר בנוסף למגדר תצתרך חיווט וגם עבודה תעלה יותר. אז כדי לבדוק אופציה של קומפוננט ו אחוריים נגיד של morel , focal , hertz, dls..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בנתיים יש לך רק רמקולים מקדימה?

אם כן אז גם אני היתי ממליץ לך להביא קומפוננט טוב לקדימה ו6X9 לאחורה במחיר כזה ולחבר אותם ישירות למערכת

ב1200שקל אפשר לקנות קונפוננט די טוב: morel virtus

וב800שקל להביא 6X9 די טוב לאחורה infinity kappa - jbl מסדרות power....

ואז שהיה לך עוד כסף להשקיע להוסיף להם מגבר

musclecar.gif
  • תוכן חדש...