Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע למאזדה cx5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני צבעים למאזדה cx5 שהזמנתי, לבן פנינה או בורדו מיטלי. הבורדו מושך אותי מפני שהוא בולט ומיוחד. מצד שני הלבן סולידי יותר וייתכן שלאורך השנים יראה יותר יפה ופחות גימיקי. הבנתי שהבורדו נמכר פחות. כמובן שזה עניין של טעם אבל מעניין אותי לדעת מהן ההעדפות של אחרים בפורום?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ראיתי לפני כמה ימים אחת שחורה ולפי דעתי ישב עליה ממש טוב.

הכחול לא יותר מסביר. לבן פנינה לא ראיתי אבל ראיתי לבן רגיל והוא לא עשה לאוטו חסד.

אני אישית אוהב מאוד בורדו מטאלי אבל לא ראיתי במציאות אז קשה לתת חוות דעת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לי יצא לראות את הדגם המאובזר יותר (חישוקי 19 נאים ביותר) בלבן פנינה ולדעתי הרכב הכי יפה בצבע הזה.

השחור קצת בולע את העיצוב הדיי מוצלח שלו.

הכחול שמים נראה לטעמי דיי רע ואם כבר גוונים של בורדו אז הייתי הולך על אדום.

האפור כהה שמוצלם במבחן שוואלה עשו בהשקה גם יפה לדעתי.

תתחדש!

פורסם
אני מתלבט בין שני צבעים למאזדה cx5 שהזמנתי, לבן פנינה או בורדו מיטלי. הבורדו מושך אותי מפני שהוא בולט ומיוחד. מצד שני הלבן סולידי יותר וייתכן שלאורך השנים יראה יותר יפה ופחות גימיקי. הבנתי שהבורדו נמכר פחות. כמובן שזה עניין של טעם אבל מעניין אותי לדעת מהן ההעדפות של אחרים בפורום?

אני חושב שעדיף לך ללכת על לבן פנינה. אנחנו בארץ חמה לא באירופה. לך על צבעים בהירים. מצד שני גם שחור נחמד, אבל שוב, אנחנו בארץ חמה, לא שווה. תתחדש..

פורסם

אני רוצה לדייק יותר, צבע הרכב מוגדר כאדום בורדו, כלמור שילוב של אדום עם בורדו, בפועל בשמש יש אפילו גוון כתום קצת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם אתה רוצה בורדו אז קח בורדו, לך עם מה שאתה רוצה , וגם זה הצבע הכי יפה לפי דעתי...

פורסם

...אף פעם לא באמת הבנתי מדוע אנשים מתייעצים לגבי בחירת צבע של מכונית חדשה. האם אני זה שצריך לרכוש את הרכב או אתה? הרי עניין של טעם הוא אינדוידואלי, ובכלל, אלף יהודים =אלף דעות (במקרה הטוב)...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ראיתי אתמול אחת בכחול מטלי כמו שמופיעה בפרסום בעיתונים. לטעמי היא מהממת ומיוחדת מאוד.

שאלה של טעם, כי בורדו בחיים לא אקנה כחדשה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

חבר שלי רכש בורדו והיא נראית מדהים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמעט שכחתי, קח בחשבון שתיקוני פחחות על צבע לבן פנינה יראו זוועה (בחיים לא ניתן להגיע לאותו גוון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...