Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פיאסטה דינמיק,ויש לי בעיה עם המיזוג של הרכב,לפי דעתי הברז החשמלי נדפק והוא תפוס על חום.

הייתי רוצה לדעת היכן אני יכול להשיג ברז מכאני שיפתור לי את הבעיה?הבנתי שלא משתלם להחליף לאותו ברז חשמלי.

אני גר באיזור המרכז ולפעמים נמצא גם באיזור השפלה.

תודה מראש לכל העונים,מקווה שתוכלו לעזור לי

פורסם

יש ברז מכאני באוטו לפי דעתי איפה שהצינורות נכנסים לתא הרכב. יש כבל כזה תנסה למשוך אותו בעדינות או להוריד ולהרים. אצלי זה ההונדה זה ככה לפחות

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תודה רבה על התגובה,אבל עקבתי אחרי זה ולא ראיתי שום ברז מכאני שקשור למיזוג.

הקפצה,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין הברז

תודה מראש לכל העונים

פורסם

אם זה אותו ברז מפיאטות דגם מתקדם יותר 2000 ומעלה.תריץ חיפוש יש מלא נושאים.בגדול או שתזמין ברז מאי ביי או

שתסדר ברז מכאני.פשוט עם שני ניפלים ובנדים. תעזר במישהו שמבין קצת באינסטלציה.הברז אמור להתחבר לכניסת המים בצד ימין.

פורסם

בפיאסטה הזו זה כמו בחדשות יותר.

הברז הוא חשמלי.

מעבר לזה לא מזמן מצאתי ברז תחליפי בEbay שעשה רושם שמתפקד טוב, אבל אחרי כמה חודשים הוא כבר לא.

אני מניח שהסולונויד מתחמם מידי ומפסיק לתפקד.

לאחר נסיעה שהכל חם הוא מפסיק לתפקד, ונשאר במוד פתוח.

יש לי סליל מקורי ( שמחובר לברז שבור.. ) שאיתו בדקתי והוא כן מתפקד.

אני אחליף בין הסלילים ואבדוק את ההתנהגות.

כשתהיה לי תשובה, אני אכתוב אותה כאן

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...