Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנעול \ חובק הגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתקן נראה מסיבי, אך המוט העגול נראה חלשלוש, נראה שבקלות יחסית אפשר לכופף אותו, לאחר הכיפוץ ניתן לנסוע ללע בעיות.

טוב- לצפור אי אפשר יהיה.

פורסם

נראה כמו חיקוי של disklok. ראיתי אותו במציאות ואני חושב שיעשה היטב את העבודה. אם זה מספיק זול, תקנה אותו, אם לא תקנה את המקורי - פחות גס ונראה לי יותר נח לשימוש.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני לא מחפש את הזול, אני מחפש את המוצר הכי טוב שיעשה את העבודה הכי טובה.

ה-Disklok לפי מה שאני רואה עולה באיזור 55-60 דולר. איך הוא?

מה שהבאתי בהתחלה עולה 870 ש"ח, זה חתיכת הבדל.

השאלה מה עושה עבודה יותר טובה.

פורסם

(מצטער על הדאבל פוסט, אין אפשר לערוך)

מצאתי תמונה של זה בגדול

475514732_o.jpg

זה נראה מן פח דק שכזה, לא משהו שאי אפשר לחתוך בקלות עם מספרי פח\ברזל. אני טועה?

פורסם

הdisklok הוא מעולה, משתמש בו שנים.הוא עולה כ$120 לפני משלוח.

המחיר שראית אולי הוא למשומש?

אין בעיה לקנות אחד משומש.

אגב - לזה שכתב שאפשר לנהוג לאחר שבירת המוט, זה לא נכון כי המנעול מסתובב חופשי על ההגה.

ולזה שכתב שאנחנו הזויים, תשווה את מחיר המנעול למחיר ביטוח מקיף ותבדוק שוב מי ההזוי. שלא לדבר על כך שביטוח לא עוזר שום דבר כשיש לך רכב נדיר שהשקעת בו שעות עבודה או כסף רב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

המחיר שאמרתי זה המחיר בארה"ב. ממה שהסתכלתי באיביי:

http://www.ebay.com/itm/NEW-SECURITY-ANTI-THEFT-STEERING-WHEEL-LOCK-DISKLOK-/190695878744?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c665c3058&vxp=mtr

90$ כולל משלוח למוצר חדש (כן, אני רואה שזה מכרז ולא מחיר סופי)

לא אכפת לי להשקיע יותר מזה, השאלה מה יותר טוב (מה שאני הבאתי בהתחלה או זה).

אנשים, אתם הזויים:roll:

תודה על התרומה לאשכול, אתה ממש לא חייב להגיב.

פורסם

כוונתי לא הייתה לפגוע חלילה או לזלזל, רק רציתי לומר שזה הדבר הכי מוזר שראיתי שקשור להגנה מפני גניבה:lol:

עמוס- אתה צודק בהחלט.

מה שכן, אני בטוח שיש גם דרכים אחרות למגן את הרכב מפני גניבה חוץ מהמנעול המסורבל הזה..

• תוכן חדש...