Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבי,

ראשית,

תוסף הדלק שציינת היה ידוע בזמנו כתוסף איכותי אשר הומלץ ע"י גורמים רבים (היום אנחנו כבר לא עובדים איתו).

במידה ובדיקת הגזים השנייה בוצעה כפי שאתה מציין, כ-5 דק' לאחר הכנסת התוסף והרצת הרכב, אזי כנראה שבבדיקת הגזים השנייה שביצעת לא ניכר שינוי.

אם אני מבין נכון, זוהי הסיבה לכאסך בשילוב עם המחיר הגבוה למדי שגבו ממך.

אז כך:

- תוסף לרכב מסוג זה שציינת עלה בזמנו (לפני 5 שנים) 70-120 שח. בנוסף ציינת ספריי קרבורטורים- לאחר שהוא "השפריץ קצת ספרי קרבורטורים" הייתכן כי הספריי נשאר אצלך?

במידה והספריי לא נשאר אצלך, האם כללת ב-266 שח את עלות הטסט והטסט החוזר (בדיקת גזים החוזרת)?

- על עלות הטסט לרכב מהסוג שלך תוכל לקרוא כאן.

אך אני מניח שאתה מבין כי לטסט +טסט חוזר ובפרט- בדיקת גזים נוספת, ישנה עלות של 100-150.

אבי- אני לא מכיר את המקרה ואין לי יכולת לדעת מה בוצע בזמנו ברכב / לנתח את המקרה / להסיק מסקנות-

מה שכן- כיום, אם יקרה לך דבר כזה, אז אני מאמין כי לשאלתך ב-2007: "מה עושים למי מתלוננים?" יש כעת תשובה.

אנחנו כאן בשביל גולשי פורום קארספורום, ואנו מעוניינים להעניק לכם את השירות שמגיע לכם בתור מובילי דעה ומביני עניין בתחום הרכב. (ניתן ליצור קשר ע"י הפרטים בחתימה)

עדיף מאוחר מאשר אף פעם, ואני מאמין שהיום אנו נכונים לעשות, בשביל הקהל הספציפי שכאן, מעל ומעבר על מנת לשנות דעות קדומות כדוג' זו שלך אבי.

שנית,

אני יודע שהכי קל להגיד "מ-2007 ועד היום היו הרבה שינויים ברשת והדברים כבר לא אותו דבר... בלה בלה בלה" רק שהפעם זה גם נכון- ואני לא מעוניין להעניק לך תרוצים אחרים מלבד האמת.

סמנכ"ל הרשת החדש (אשר קידם את שיתוף הפעולה עם Carsfurum) לא היה מועסק בזמנו ברשת, בנוסף, מספר בלתי מבוטל של עובדים חדשים הצטרפו אליינו בשנה-שנתיים האחרונות עקב השינויים בהנהלה (בינהם גם אני :-P).

בהמשך לאמור, בוצעו שינויים רבים אשר החלו משנת 2010- כלומר, כל סניפי הרשת עברו "מייקאובר עצבני" בשנתיים האחרונות- הן מבחינת כוח אדם, כלי עבודה ומכשור, תחומי פעילות ועוד.

אבי- אני יותר מאשמח אם תתן לנו צ'אנס נוסף, תגיע אליינו לטסט/טיפול/בדיקה, תוך שאתה מתקשר איתי אישית לפני הגעתך למתחמם.

בברכה,

גיא ב. (לא הגיא שבחתימה)

מייל אישי: [email protected]

פורסם

גיא, כל הכבוד לך על התגובה.

הלוואי וכל בעלי המקצוע היו כמוכם.

אבי, אני חושב שגיא הרים לך להנחתה ואתה חייב (רק בשביל הספורט) לחזור אל המכון בכדי לקבל חוויה מתקנת.

מצד אחד אני מבין את הכעס של חברי הפורום כי יש מכונים שממש מרגישים שכל מה שהם מנסים לעשות זה כמה שיותר רווח על הגב שלך.

אבל מצד שני חברי הפורום צריכים להבין שגם על המכונים יש לחץ אדיר מכיוון משרד התחבורה כגון בדיקות פתע של רכבים שהרגע יצאו מטסט ועל כל פאשלה מקבלים קנסות, נזיפות ואיומים לסגור את המקום ל-30 יום ו/או לשלול את הרישיון המקצועי של המכון.

אל תשכחו שבדיוק כמו כל עסק אחר המכון טסטים צריך לשלם ארנונה, משכורות, מס הכנסה וכו' וגם הם צריכים להרוויח.

אני בטוח שכל אחד פה רוצה לעבור טסט במינימום הוצאות מיותרות/עצבים אבל אם באמת המכוני טסטים ישחררו את החגורה ויעבירו רכבים על ימין ועל שמאל, אתם תרגישו בטוחים לסוע בכבישים כאשר הרכב שנוסע מולכם עבר בדיקת ברקסים על הקשקש? איך יראה גוש דן אם יחפפו בבדיקות גזים?

לפעמים יש דברים שמאוד מעצבנים אותנו באותו הרגע שהם קורים אבל לרוב האנשים קשה לשניה אחת להתנתק מהעצבים ולהסתכל על התמונה הגדולה ועל ההשלכות של המעשים שלנו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פשוט תהיו נחמדים, ואל תכשילו על שטויות :-)

עצה הכי חשובה. שהטסטרים לא יסתובבו בפרצוף נפוח.

נורא מסקרן אותי;

img36.jpg

איך לכל הרוחות אפשר לנצל 1000שח במכון טסטים במכה אחת? :shock:

60 לוחיות רישוי? 200 נורות הלוגן?

+++1

או שוחד לבוחן:lol:

הלו! הלו!

שלום אבי,

ראשית,אבי- אני יותר מאשמח אם תתן לנו צ'אנס נוסף, תגיע אליינו לטסט/טיפול/בדיקה, תוך שאתה מתקשר איתי אישית לפני הגעתך למתחם.

בברכה,

שאלת תם: למה שיצור איתך קשר אישי לפני? אם אני יבוא סתם בלי לדבר קודם עם המנכ"ל ועם סבתא שלו כן יזמברו אותי?

אם אתם טובים, תתנו שרות טוב לכולם. אם לא, אז מה הטלפון שלך?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
גיא, כל הכבוד לך על התגובה.

הלוואי וכל בעלי המקצוע היו כמוכם.

אבי, אני חושב שגיא הרים לך להנחתה ואתה חייב (רק בשביל הספורט) לחזור אל המכון בכדי לקבל חוויה מתקנת.

מצד אחד אני מבין את הכעס של חברי הפורום כי יש מכונים שממש מרגישים שכל מה שהם מנסים לעשות זה כמה שיותר רווח על הגב שלך.

אבל מצד שני חברי הפורום צריכים להבין שגם על המכונים יש לחץ אדיר מכיוון משרד התחבורה כגון בדיקות פתע של רכבים שהרגע יצאו מטסט ועל כל פאשלה מקבלים קנסות, נזיפות ואיומים לסגור את המקום ל-30 יום ו/או לשלול את הרישיון המקצועי של המכון.

אל תשכחו שבדיוק כמו כל עסק אחר המכון טסטים צריך לשלם ארנונה, משכורות, מס הכנסה וכו' וגם הם צריכים להרוויח.

אני בטוח שכל אחד פה רוצה לעבור טסט במינימום הוצאות מיותרות/עצבים אבל אם באמת המכוני טסטים ישחררו את החגורה ויעבירו רכבים על ימין ועל שמאל, אתם תרגישו בטוחים לסוע בכבישים כאשר הרכב שנוסע מולכם עבר בדיקת ברקסים על הקשקש? איך יראה גוש דן אם יחפפו בבדיקות גזים?

לפעמים יש דברים שמאוד מעצבנים אותנו באותו הרגע שהם קורים אבל לרוב האנשים קשה לשניה אחת להתנתק מהעצבים ולהסתכל על התמונה הגדולה ועל ההשלכות של המעשים שלנו.

תודה רבה redroze,

כל מילה בסלע!

בישראל, כמו בישראל- התמונה הכוללת לא מעניינית אף אחד, כולם רוצים הנחות/קומבינות/לעקוף את התור/בדיקה מחופפת ועוד.

כל אחד חושב שהוא ה-:king:

ומה שהכי ברור לנו, זה שברגע שנתת/עזרת לאחד, אזי כמובן ש-"למה רק הוא?! גם לי מגיע!"

לכן, אנחנו לא מפלים בין הלקוחות וכולם נבדקים אותו דבר, בדגש על הדברים החשובים באמת.

בנוסף, חשוב לי להבהיר כי זו לא הסיבה היחידה לחוסר "המעצבן" באפליה.

אין לנו אפשרות להעביר רכבים עם "בעיות קטנות" את הרישוי השנתי, היות ומספיק כי פעם אחת נעשה כן, כאשר הרכב שלפני/אחרי הנבדק יהיה "רכב פתע" (רכבי הביקורת שמשרד התחבורה שולח), והמכון יסגר לשבוע-חודשיים!

כפי שאתם מבינים, הדבר לא משתלם בעליל, ועל כן- אין "ארוחות חינם" לאף אחד.

לעניות דעתי, תשובתי גם עונה על השאלה שלך mimi- במידה ולא, אתה מוזמן לפנות בה"פ.

עם זאת, בכל הנוגע לשרותי המוסך/פחחות וצבע/בדיקה לקנייה/חשמל, אנו עושים הנחות משמעותיות לחברי הפורום (היות ושם הדבר מתאפשר לנו).

בברכה,

גיא ב. (לא הגיא שבחתימה)

פורסם

1.לא קיבלתי את ספריי הקרבורטורים.

2. אתם ושאר המוסכים לא מוכרים יותר תוספים כי אסור לכם למכור לפרסם או להמליץ על תוספים( רשום על הרישיון מאחור)

אז אל תספר לי סיפורים

3.בתור תושב לשעבר של טירת הכרמל אני יודע שתחלופת המנהלים והעובדים אצלכם בטכנוטסט גבוהה

כל שנה שניגשתי לטסט היה מנהל אחר

בוא נדבר עוד שנה( אם עדיין תישאר שם)

פורסם

כבר ראיתי שבשנה האחרונה לקחתם 2 יחצני מסיבות שיעשו עבודת יחצנות על מכון הטסטים אבל אני לא מבין למה בכלל צריך את זה במכון טסטים, זה לא שלאנשים יש אפשרות לא לעשות טסט כל שנה והם עושים את זה מבחירה כמו יציאה למסיבה.

באופן כללי אני חושב שטסט זה משהו שאף אחד לא מתלהב לעשות אבל חייבים אז ככה שגם ככה אנשים יבואו לעשות טסט, למה שאנשים יבחרו במכון שלכם ולא אחר? סיבות מאוד פשוטות:

1. שלא יעשו להם בעיות וריג'קטים על דברים חסרי משמעות.

2. יישור קו בין הבוחנים לגבי מדיניות הכשלת טסטים.

אני רוצה לציין שעד היום אני מעביר כל שנה את 4 המכוניות של המשפחה שלי אצלכם ולא היו לי בעיות ותמיד זכיתי ליחס אדיב גם על מכונית אחת שנכשלה בטסט בגלל צמיגים שהתברר שהיה צריך כיוון פרונט.

אבל יש דבר אחד שהכעיס אותי באחת הפעמים, הגיעה מכונית שנכשלה וחזרה לטסט חוזר על בעיית זיהום אויר והבוחן בצדק התעקש שהרכב(מנוע דיזל) מוציא עשן שחור מידי ואין לו טעם לבצע בדיקה חוזרת , הרכב היה נראה מוזנח יחסית ואפילו נכנס למכון עם פנס שבור, הבוחן היה עסוק בוויכוח על זיהום האוויר שלא דיבר בכלל עם הפנס, אני כמובן לא התערבתי כי זה לא ענייני אך זה דבר מרגיז שבגלל שהלקוח התווכח כל כך על הזיהום אוויר שלא התייחס לפנס ואני יודע שאם אני הייתי נכנס ככה למכון היו מכשילים ישר על הפנס.

דבר נוסף, הרבה מכוניות מגיעות לטסט עם חלונות כהים ברמה נמוכה גם בחלונות הקידמיים, לפי חוק זה אסור גם שזה בדרגה נמוכה, אם בטסט מכשילים רכב על זה ברור שבעליו יחזור אליכם אחרי שהוריד ויעבור את הטסט ולאחר הטסט יבצע שוב את ההדבקה.

עכשיו פה מתחילה הבעיה שתלוי במכון הטסטים ואני לא מדבר רק על שלכם, תלוי על איזה בוחן נופלים ואם הלקוח יתווכח קצת עלול לעבור ככה, זה דבר מכעיס בכל מכון טסטים שלקוח אחד יעבור טרטור ויחזור לטסט חוזר ואחר יעבור ככה.

ברור שאם החלונות כהים בדרגה נמוכה זה לא מפריע לנסיעה ולפי חוק זה בכל זאת אסור אך עדיין דרוש יישור קו במכוני הטסטים אם מעבירים או לא מעבירים.

פורסם

כדי לשפר את חויית הטסט צריך לצמצם את הבדיקה ל:

1. אורות

2. זיהום אויר

3. ברקסים

זה הכל.

כדי לעשות שירות יותר טוב, לעשות את הבדיקה בבית הלקוח. לבוא עם משאית מיוחדת שיש עליה מתקן לבדיקת בלמים.

הכתוב מעלה יבטל 99% מקומבינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כדי לשפר את חויית הטסט צריך לצמצם את הבדיקה ל:

1. אורות

2. זיהום אויר

3. ברקסים

זה הכל.

כדי לעשות שירות יותר טוב, לעשות את הבדיקה בבית הלקוח. לבוא עם משאית מיוחדת שיש עליה מתקן לבדיקת בלמים.

הכתוב מעלה יבטל 99% מקומבינות.

זיהום אויר

המשרד לאיכות הסביבה הוציא תקנה להחמיר עם רכבים משנת 95 את בדיקת זיהום האויר

אבל במכרז לרכבים ממשלתיים זכתה BMW שהיא לא ממש מכונית ירוקה

למה שלא יקחו איזה היברידית?

אני מקווה שהפסיקו את הנוהג בטכנו טסט להדביק לך סטיקר שלהם על הטמבון כל פעם שאתה עובר מעל הבור בדיקה

פורסם

אבישאול10, אני לא מבין למה נפתחו פה כמה שרשורים עם נושא רכבים של השרים. שר זה מעמד שדורש רכב בהתאם, במוו 528 זה רכב צנוע מאוד עבור השרים, זה צריך להיות מינימום 550 או סדרה 7, גירסא בכירה של מרצדס E או אפילו S.

זה לא רלוונטי לשרשור הזה, כל הנושא של צדק חברתי ורכבי שרים לא קשור מעבר לקינאה של אנשים שגם היו רוצים רכב כזה אבל לא יכולים להשיג. צריך לזכור שלא כל אחד הוא שר ויש רק מספר מאוד מצומצם של אנשים כאלה. אז די עם הביקורת המיותרת (רכבים מודרניים, בטח של יצרנים כמו במוו וכד' עומדים בכל התקנות של זיהום האויר).

בקשר לזיהום אויר, זה מבורך שתקנות הוחמרו. זה ישמור על הבריאות של כולנו. מי שרוצה רכב שהוא מזהם יחסית שישלם על כך במס. אני לא רואה עם זה שום בעייה. אבל אני כן רואה בעייה עם זה שבטסט בודקים דברים שלא צריך לבדוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
1.לא קיבלתי את ספריי הקרבורטורים.

2. אתם ושאר המוסכים לא מוכרים יותר תוספים כי אסור לכם למכור לפרסם או להמליץ על תוספים( רשום על הרישיון מאחור)

אז אל תספר לי סיפורים

3.בתור תושב לשעבר של טירת הכרמל אני יודע שתחלופת המנהלים והעובדים אצלכם בטכנוטסט גבוהה

כל שנה שניגשתי לטסט היה מנהל אחר

בוא נדבר עוד שנה( אם עדיין תישאר שם)

בנאדם, עפת על עצמך, במיוחד בסעיף 3.

הרכב שלי חייב בטסט פעמיים בשנה (לפחות לשנה הקרובה, אחריה הוא חוזר לטסט חד-שנתי). אני מקפיד להעביר אותו אך ורק בטכנו טסט באור עקיבא אע"פ שיש בנמצא מכונים קרובים יותר (המכון מרוחק ממני כ-30 ק"מ), ולו רק מפני שאני יודע שהבוחנים שם מתמקדים בדברים החשובים באמת ושאם הם החליטו להכשיל את הרכב (וזה אכן קרה מספר פעמים), כנראה שיש דברים בגו.

החבר'ה האלה בהחלט יודעים לזהות רכב מושקע ומטופל כאשר הם נתקלים בו ולרוב מדובר באותו צוות שנמצא במקום לכל הפחות מאז שאני נוהג לפקוד אותו.

השורה האחרונה שכתבת, ופרט הירידה לגופו של אדם שבסוגריים, ממש, אבל ממש לא לעניין וטוב היה אם מלכתחילה היית נמנע מלכתוב את הדברים המבישים האלה.

ובלי קשר לתגובתי הנ"ל, להלן הצעת ייעול: אנא חדלו להדביק את המדבקה שלכם על הרכב. לא כל בעלי הרכבים רואים את הדבר בעין יפה. לכל הפחות הנחו את העובדים שלכם לקבל את אישורו של בעל הרכב טרם הדבקת המדבקה.

תודה

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...