Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשה לי להאמין שיש טמבוריות בגינאה.

למיטב ידיעתי הוא חזר

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעסק עם החלפת הנילים, אל תפתח\תסגור את זרם המים משם - פשוט תסגור את ה"שיבר" הראשי בכניסה לבית.

מהנילים תפרק את הצינורות הגמישים (חיבור 3/8" עם גומיה בפנים) באמצעות מפתח שבדי קטן.

אם בכל זאת אתה רוצה להתעסק עם החלפת הנילים, תצטייד מראש בנילים חדשים מקוריים. למקוריים יש כיתוב "NIL Plus" בחזית (על ה"גלגל" שאתה מסובב לפתיחה\סגירה של המים) והם מגיעים בגרסה "קצרה" בלבד. הם יותר יקרים מה"נילים" הרגילים (החיקוי).

החיקוי של "ניל" הם ברזים פחות איכותיים והם מגיעים גם בגרסאות "ארוכות", כך שאם נקודת המים שלך שקועה מאוד בתוך הקיר, אתה צריך גם לקנות מאריך 1/2" ולהצטייד בראצ'ט 3/8" (ללא בוקסה, רק עם מאריך) וכמובן למדוד את העומק המשוער של המאריך שאתה צריך (יש מגוון מידות בקפיצות של 5-10 מ"מ).

הצטייד מראש בפשתן ורצוי גם קצת סרט טפלון.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא קונים ברזים מ הום סנטר או אייס שם הכי יקר למעט מבצעים נקודתיים.

אם אתה רוצה הפניה לחנות בת"א.

יש אחת בפינה של דרך סלמה וצ'לנוב (סורגים צהובים ללא שילוט).

בעל החנות היה אחד המחלקים לחנויות וכיום עקב גילו נשאר בחנות ומוכר במחירי סיטונאות.

המחירים הכי זולים באיזור לאביזרי אינסטלציה.

פורסם
1. לפני הפירוק סגור את הברז הראשי.

2. לפני הפירוק בדוק את ברזי הניל שמתחת לכיור. סיכוי טוב שהם כבר תקועים ושיש צורך להחליף גם אותם - הצטייד בהם או עשה את העבודבה בשעה שבה אפשר לקפוץ לחנות כלי העבודה הקרובה לביתך לרכישת ציוד נוסף, אם דרוש. כמוכן וודא שיש לך המפתחות והמברגים הדרושים (לעתים יש צורך במפתח במידה גדולה עבור אום גדול בבסיס הברז, תלוי בדגם).

3. היכן לקנות את הציוד: בכל טמבוריה ומעלה. אייס\הום סנטר הם בד"כ מקור יחסית יקר, וסגקר שווקים קצר לא יזיק.

4. בשנים האחרונות אני משתמש בברזים מתוצרת מדגל - גליל ים ומרוצה מהם.

תוספות והארות:

1. מנסיון אישי אל תנסה להחליף את הברז או את הנילים ביום שישי - חוקי מרפי ידאגו שמשהו יקרה ואז תהיה תקוע ללא חלקים וקיר נוזל עד יום ראשון...

2. מדגל נותנים אחריות ל-10 שנים על כל פגם במוצר. תשמור את הקבלות ואת ספח האחריות במידה ואתה קונה אחד כזה. מרכז השירות שלהם נמצא ליד הרצליה.

פורסם

החמות המועדפת עלי לכלי עבודה היא שזר בצונת IPC (יש גם סניף יותר קטן בקריון), וכנראה שגם בורג המפרץ (בצומת קרית אתא, מול חנות בזק) טובים. בפעם האחרונה בה רכשתי ברז עשיתי זאת אצל ים בכניסה לכרמליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ובכלל,

מהסיבה שבגללה נפתח השרשור, אני מעדיף את הברזים שהמכלול את הפיה לא נמצא בהיקפו של גוף הברז.

בברזים אלו, קל וזול יותר לטפל בנזילות.

מצ"ב תמונות הממחישות את ההבדל בין הברזים.

כמו כן, אשמח להתייחסותו של איציק לנושא הפשתן והטפלון.

האם כשמרכיבים מרכזיה 16, צריך לשים טפלון בזכר 16 של המחבר במרכזיה ?

שבוע טוב, אריאל.

1.jpg

2.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...