Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה תמה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לטיול היום ועברתי ליד סוכן המקומי של פיאט/אלפא/לנצ'יה כאן בווינה... מגוחכת, אבל מושכת באופן מוזר:crazyeyes

IMGP3613.JPG

IMGP3615.JPG

IMGP3616.JPG

IMGP3617.JPG

IMGP3618.JPG

IMGP3619.JPG

IMGP3620.JPG

IMGP3611.JPG

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק! מקדימה טיפה שונה אבל מאחורה כבר דומה בצורה מוגזמת. גם החישוקים הגדולים נראים בסגנון של הקרייזלר.

פורסם

לידה יש פיאט פרימונט, גם היא דודג' ג'רני בתחפושת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בדיוק! מקדימה טיפה שונה אבל מאחורה כבר דומה בצורה מוגזמת. גם החישוקים הגדולים נראים בסגנון של הקרייזלר.

מה זאת אומרת ״דומה בצורה מוגזמת״ היא לא דומה, היא זהה, בדיוק כמו שהלנצ׳יה דלתא והקרייזלר דלתא זהות לחלוטין.

עצוב, אבל נכון.

פורסם

אני דווקא אהבתי. לדעתי טיפה מעודנת יותר מהקרייזלר... עברתי על סרטון ביוטיוב מהחשיפה בג'נבה ונראה מעניין... בהנחה שהייתה נכנסת בתקציב של 200K הייתי שוקל ברצינות.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לנציה קרייסלרוביץ מרצדסובסקי. :lol: שלדה של מרצדס, הבודי של קרייזלר והסמל של לנציה.

היו בעבר דגמי לנציה עם הנעה אחורית?לא רואה בעייה בהכלאה כזאת, להיפך, זה מעלה את לנתיה תמה קטגורייה אחת מעלה. מקלאס D היא עלתה לE.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כבעלים של תמה 1994 לשעבר מוזר לי לראות קפיצה כה משמעותית בעיצוב הרכב, ככל הנראה כי התמה האחרונה שנראתה בארץ היא שנת 95 ושנת 2012 נראת כבר כעולם אחר לגמרי. בלי הסמל לא הייתי מנחש בחיים שזה לאנצ'יה. נראת טוב!

מה הנתונים? מה המחיר בחו''ל? איך התדמית שלה בחו''ל?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עצוב.

עצוב לאן הדרדרה לנצ'יה, זו ששלטה שנים ארוכות במירוצי הראלי עם הסטרטוס, ה 037 והאינטגרלה.

לנצ'יה, יחד עם סיטרואן וסאאב, היו תמיד סמל ןמןפת למכוניות הנעה קדמית, והצליחו להגיע לתוצאות מעולות גם כשהבסיס היו מכוניות פיאט, והלנצ'יה דלתא MK1 הינה דוגמא מצויינת לכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לנציה קרייסלרוביץ מרצדסובסקי. :lol: שלדה של מרצדס, הבודי של קרייזלר והסמל של לנציה.

היו בעבר דגמי לנציה עם הנעה אחורית?לא רואה בעייה בהכלאה כזאת, להיפך, זה מעלה את לנתיה תמה קטגורייה אחת מעלה. מקלאס D היא עלתה לE.

לפני הרבה מאוד שנים, לנצי'ה היא מחלוצות ההנעה הקדמית דווקא.

ה"לנצ'יה" הזו לא דומה לקרייזלר היא זהה לה, למעט עיצוב פנימי.

בניגוד אלינו באירופה יש לשם לנצ'יה סכוי טוב יותר למכור מאשר לשם קרייזלר ולכן נולד המיתוג הזה. מה גם שהיא, ויתר ה"לנצ'יות" האלה מוצעות עם מנוע דיזל שיותר מתאים לטעם האירופאי.

מצב הפוך אגב קיים באנגליה שם ללנצ'יה יש שם אפילו גרוע מאשר בארץ. הלנצ'יה אפסילון ואם אינני טועה גם הדלתא נמכרות שם כקרייזלר.

פורסם

זה ממש מחזיר אותי לזמן ההוא שיעל ארד זכתה במדליה בשנות התשעים וקיבלה לנצ'יה תמא מתנה שגם על הדרך תפרסם את הרכב...:lol:

פורסם

ישבתי ונהגתי בכזו בחו"ל לפני כמה חודשים.

אוטו מאובזר ומאוד יפה מבפנים, נוח מאוד

חזק מאוד..

וגלגלים מפלצתיים בגודלם :shock:

פורסם

ראיתי אותה בפרנקפורט. נראית מעולה (והיו שם עוד דגמים מדהימים של לאנצ'יה). כפי שכבר נאמר פה, זה למעשה קרייזלר 300C, ופיאט מחליטים בצורה כזו או אחרת כיצד להציגה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...