Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה תמה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשם השוואה:

זה לא יהיה פופולרי כאן - זה לא בשר ולא חלב, החבר'ה שרוצים כזה סוג של מכונית יקנה את הקרייזלר. הThesis גם היה כישלון כאן. הדבר הטוב היחידי הוא להמתין כמה שנים ואז לקנות במחיר נמוך מאוד ...

T

IMGP3442.JPG

IMGP3443.JPG

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרייזלר שייכת כיום לפיאט. מדובר בשלבי ביניים שאינם מחייבים השקעות מסיביות בפיתוח. הדגם החדש הראשון שהוא תוצאה של השיתוף המשונה הזה, הדארט של דודג' דווקא מסתמנת כמכונית מאוד מוצלחת לפי סקירות ראשוניות.

פורסם
כבעלים של תמה 1994 לשעבר מוזר לי לראות קפיצה כה משמעותית בעיצוב הרכב, ככל הנראה כי התמה האחרונה שנראתה בארץ היא שנת 95 ושנת 2012 נראת כבר כעולם אחר לגמרי. בלי הסמל לא הייתי מנחש בחיים שזה לאנצ'יה. נראת טוב!

מה הנתונים? מה המחיר בחו''ל? איך התדמית שלה בחו''ל?

לא היית מזהה שזו לאנצ'יה כי זו לא!

כבעלים לשעבר של תמא גם כן, אני חושב שזה עצוב נקודה.

פורסם
לשם השוואה:

זה לא יהיה פופולרי כאן - זה לא בשר ולא חלב, החבר'ה שרוצים כזה סוג של מכונית יקנה את הקרייזלר. הThesis גם היה כישלון כאן. הדבר הטוב היחידי הוא להמתין כמה שנים ואז לקנות במחיר נמוך מאוד ...

T

זאת לא השאווה, אלה תמונות של הדגם הקודם (עד2011)

לא יודע אם הנוכחית הגיעה כבר לארץ, אבל פה (קנדה) יש המון מהן. 

*פה מובן היא משווקת כקרייזלר, פיאט כאן מתחילה ונגמרת ב500

אם כבר השוואה, אז:

2012-Chrysler-300-2.jpg

spy-2012-chrysler-300c-img06_gallery_image_large.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לזכר לנ'ציה תמה כפי שרובינו זכרנו אותה מצאתי כמה תמונות שלה שצילמתי פעם. הייתה שייכת לחבר טוב.

ללנצ'יה הזאת היו דגמים מיוחדים עם מנוע פרארי V8 308 בנפח 3 ליטר.

LanciaThema.jpg

LanciaThema2.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חרא אמריקאי עם תקלות של מנוע דיזל איטלקי - מה עוד אפשר לבקש...

דווקא מנוע דיזל איטלקי זה אחד הדברים הטובים שיש בקרייזלר הזו, לפיאט יש דיזלים פשוט פנטסטיים

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זאת לא השאווה, אלה תמונות של הדגם הקודם (עד2011)

לא יודע אם הנוכחית הגיעה כבר לארץ, אבל פה (קנדה) יש המון מהן. 

*פה מובן היא משווקת כקרייזלר, פיאט כאן מתחילה ונגמרת ב500

אם כבר השוואה, אז:

2012-Chrysler-300-2.jpg

spy-2012-chrysler-300c-img06_gallery_image_large.jpg

בזה בדיוק הענין. הם "משחקים" בשווקים שונים עם שמות מותגים שונים. לנצ'יה תיתקל באנגליה ביחס דומה לזה בו היא נתקלת בארץ ולכן שם הדלתא ( או התמה אם תשווק שם ) היא של קרייזלר, באיטליה מאידך לנצ'יה מקבלת יחס שונה מעט ולכן לקרייזלר 300C סיכוי טוב יותר תחת השם האיטלקי. קצת מגושם, אפילו מגוחך, אבל לך תדע.

פורסם

הולי שיפטסטיק. לאנצ'ייה?! זו לאנצ'ייה?!

אני רוצה לאנצ'ייה 300C!!! או קרייזלר 300C! מעניין כמה הלאנצ'ייה הזו עולה לעומת הקרייזלר, ואם היא תגיע בטעות לארץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפי מה שקראתי הם מנסים לא ליצור תחרות מבית בין המותגים כך שהסכוי שהיא תגיע לכאן כלנצ'יה נמוך, כמו הסכוי שיבואן קרייזלר יתחיל למכור קרייזלר דלתא למשל.

פורסם
חרא אמריקאי עם תקלות של מנוע דיזל איטלקי - מה עוד אפשר לבקש...

מה עוד אפשר לבקש? אולי תרבות ודרך ארץ ועל הדרך גם לנמק את הדעה ולא רק לקשקש סתם דברים חסרי שחר.

באנגליה, ארה"ב וקנדה הרכבים ישווקו תחת קרייזלר.

בכל שאר העול תחת לנצ'יה.

ישראל כמובן חייבת להיות שונה ורק אצלינו ישנה חלוקה בין שני יבואנים בנתיים.

מה שאותי הדהים זה המחיר, האוסטריה היא עולה לפי המפרט 276,500 ש"ח.

הלנצ'יות פשוט יקרות גם בחו"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קרייזלר 300C בתחפושת.

בול מה שבאתי להגיד!!

אשכרה קרייזלר...איפה המקוריות שהיו פעם למהנדסי לנצ'יה?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

איכס איכס איכס!

אם עד עכשיו התלבטתי לגבי קו העיצוב של הלנצ'יות החדשות - אז זאת חתמה את דעתי.

נראית יצירה של מעצב סיני גידם ועיוור עם פיגור שכלי חמור שהסניף דבק מגע.

עלבון ללנצ'יה בפרט, ולאיטלקיות בכלל...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...