Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי תגרמי לו לשנות את הכתוב?

בהנחה ואכן כל הריג'קטים שתוארו הן במציאות (את המיכל דלק כבר אישרתם), ובהתחשב במספר הק"מ הזעום שהלקוח עבר עד שחזר והתלונן, תעשו צעד לקראת הלקוח ותזכו אותו על הצמיג והג'אנט גם יחד.

אחרי כל הדיון הארוך פה על דבר אחד אין ספק, שיש ספק האם ללקוח "מגיע" החלפה ללא עלות. לכם כנותני שירות יש הזדמנות לצאת גדולים כלפי הלקוח ולהעניק לו מחווה שירותית ענקית. רק בגלל שהוא רכש 4 הונדות והאחרונה עלתה 150Kש"ח שבמחיר הזה יש כ"כ אלטרנטיבות ועל זה אין ספק!

אחרי זה, הוא יבקש לשנות את הכותרת ברצון וגם כולם ידעו שאמנם הונדה לא היו חייבים לפצות את הלקוח אבל הם עשו זאת בכל זאת.

יש לכם הזדמנות לעשות פרסומת לאלפי אנשים ב 1000 ש"ח, כמה עולה לכם מודעה בעיתון סופ"ש ?

אתה צודק, הם יכולים לעשות אחלה פרסומת ולספק ללקוח איזושהי מחווה של רצון טוב.

הם חשבו שהם עושים את זה אשר אישרו לו ג'נט חדש בעלות של 3000 ש"ח.

אני מניח כי הם לא תיארו לעצמם שהמחווה הנ"ל תתקבל עם יריקה בפרצוף (סליחה, אבל כך זה נראה מהצד) ופתיחת שרשור מאוד לא מחמיא אשר עושה רושם כי כל ייעודו הוא השגת "לייקים" של חברי הפורום לצורך קבלת צמיג חינם בנוסף לפיצוי המקורי.

את הנזק לסוכנות פותח השרשור כבר עשה ככל הנראה.

הכנעות ללחץ והנפקת צמיג חינם לא תשנה ככל הנראה.

אני משער כי עולה המחשבה בראשו של בעל הסוכנות לבטל את כל ההסדר ולשלוח את הלקוח לדרכו בידיים ריקות.

לדעתי (ולהבנתי) התערבות הבן במקרה זה לא תרמה להוריו מאומה, את אותו הפיצוי הם היו מקבלים בכל מקרה רק ללא הרגשת אנטגוניזם מיצד הסוכנות.

אולי אפילו היה להם סיכוי טוב יותר לקבל בנוסף גם את הצמיג, אילו הבן לא היה מדרדר את העסק למדרונות כאלו.

כאשר גולשים לפסים אישיים, ומנפחים סיפור כזה קטן מעבר לכל פרופורציות, מוציאים את החשק לנותן השירות לעזור.

ועם כל הכבוד לפורום, אף אחד לא ישנה את דעתו לגבי רכישת הונדה סיוויק חדשה עקב השרשור הזה, ואם כן אז הוא טיפש.

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק לי זה מזכיר את המקרה הזה? מייצרים מציאות, קובעים עובדות ושום דבר אחר לא משנה.

אסף

זה ועוד מקרים דומים ישר עלו לי לראש , באים עם יד קלה על המקלדת ורושמים מה שרוצים לפני בירור מלא.

אולי תגרמי לו לשנות את הכתוב?

בהנחה ואכן כל הריג'קטים שתוארו הן במציאות (את המיכל דלק כבר אישרתם), ובהתחשב במספר הק"מ הזעום שהלקוח עבר עד שחזר והתלונן, תעשו צעד לקראת הלקוח ותזכו אותו על הצמיג והג'אנט גם יחד.

אחרי כל הדיון הארוך פה על דבר אחד אין ספק, שיש ספק האם ללקוח "מגיע" החלפה ללא עלות. לכם כנותני שירות יש הזדמנות לצאת גדולים כלפי הלקוח ולהעניק לו מחווה שירותית ענקית. רק בגלל שהוא רכש 4 הונדות והאחרונה עלתה 150Kש"ח שבמחיר הזה יש כ"כ אלטרנטיבות ועל זה אין ספק!

אחרי זה, הוא יבקש לשנות את הכותרת ברצון וגם כולם ידעו שאמנם הונדה לא היו חייבים לפצות את הלקוח אבל הם עשו זאת בכל זאת.

יש לכם הזדמנות לעשות פרסומת לאלפי אנשים ב 1000 ש"ח, כמה עולה לכם מודעה בעיתון סופ"ש ?

לשירות בישראל יש עוד כברת דרך ארוכה והוא רחוק מלהיות מושלם , אבל אחת הסיבות שהשירות בארץ הוא לא טוב , וזו סיבה גדולה , זה גם הלקוח הישראלי , אולי מספיק כבר? כל בנאדם שקונה משהו גם אם זה ב1000 שקל וגם אם זה ב150 אלף שקלים , חושב שהוא קנה את הסוכנות רכב ועכשיו הכל מגיע לו , וזו הסיבה שהשירות נראה ככה , אי אפשר להאמין לאף אחד וכל לקוח שבא נראה כלקוח שבא לעקוץ.

יאיר אם תקרא טוב תראה שמיכל הדלק התגלה , ותוקן במקום , אם תקרא טוב טוב את התגובה של נציגי מאיר תראה שיש טענה (כי אנחנו עוד לא ראינו) ל12 מצלמות שכל אחת מאשרת שלא נגרם שום נזק לרכב בפריקה שלו.

מס' קילומטרים נמוך? הבנאדם עבר יותר מ100 קילומטר , הבנאדם חתם על טופס שמאשר ,

הבנאדם עבר על הרכב ואישר , באים לקראת הבנאדם ומציעים לו ג'אנט חדש , וצמיג במחיר 1000 שקלים.

אבל היי , קניתי רכב חדש הרגע! אתם תביאו לי גם צמיג גם ג'אנט וגם טיפולים חינם כפיצוי על עוגמת הנפש!

כבר גובל בחוצפה העניין הזה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
זה ועוד מקרים דומים ישר עלו לי לראש , באים עם יד קלה על המקלדת ורושמים מה שרוצים לפני בירור מלא.

לשירות בישראל יש עוד כברת דרך ארוכה והוא רחוק מלהיות מושלם , אבל אחת הסיבות שהשירות בארץ הוא לא טוב , וזו סיבה גדולה , זה גם הלקוח הישראלי , אולי מספיק כבר? כל בנאדם שקונה משהו גם אם זה ב1000 שקל וגם אם זה ב150 אלף שקלים , חושב שהוא קנה את הסוכנות רכב ועכשיו הכל מגיע לו , וזו הסיבה שהשירות נראה ככה , אי אפשר להאמין לאף אחד וכל לקוח שבא נראה כלקוח שבא לעקוץ.

יאיר אם תקרא טוב תראה שמיכל הדלק התגלה , ותוקן במקום , אם תקרא טוב טוב את התגובה של נציגי מאיר תראה שיש טענה (כי אנחנו עוד לא ראינו) ל12 מצלמות שכל אחת מאשרת שלא נגרם שום נזק לרכב בפריקה שלו.

מס' קילומטרים נמוך? הבנאדם עבר יותר מ100 קילומטר , הבנאדם חתם על טופס שמאשר ,

הבנאדם עבר על הרכב ואישר , באים לקראת הבנאדם ומציעים לו ג'אנט חדש , וצמיג במחיר 1000 שקלים.

אבל היי , קניתי רכב חדש הרגע! אתם תביאו לי גם צמיג גם ג'אנט וגם טיפולים חינם כפיצוי על עוגמת הנפש!

כבר גובל בחוצפה העניין הזה.

אני אסכם זאת כך:

הכוונה היתה לא לדפוק את הונדה או לקבץ לייקים או ללחוץ על הסוכנת או על הונדה, רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה.

אבא שלי החזיק 3 הונדות לפני ההונדה הזאת ואני מקווה שהונדה ימשיכו בקו האיכות של מוצריהם שלפי דעתי הוא מהטובים שיש לנו בארץ בכל הנוגע למשפחתיות-מנהלים.

בנוגע לג'אנט, אבא שלי לקח את האוטו במעלות, נסע אולי דרך נהריה (לא בדקתי את מסלול הנסיעה, יכול להיות גם דרך צומת כברי) לכיוון הקריות ובחזרה לנהריה ואח"כ מעלות (יום אחרי).

אני עליתי על הבעיה כשהוא נסע לקריות, לא בדקתי מה החישוב מבחינת ק"מ.

לגבי המצלמות, מאיזה שלב הן מצלמות?בטעינה לאוניה?בפריקה?בטעינה לכיוון הסוכונות?בתידלוק?בפריקה החוזרת?בסוכונות?

לגבי הנזק עצמו, צריך להיות מאוד כשרוני לבצע זאת, תחפשו ג'אנטים ראנדומלית על מכוניות הקרובות למקום מגוריכם ותראו אם יש דפיקות/שריטות וכו'

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
אני אסכם זאת כך:

הכוונה היתה לא לדפוק את הונדה או לקבץ לייקים או ללחוץ על הסוכנת או על הונדה, רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה.

אולי, אבל אם תקרא בעיון את הודעה 178 (בעמוד הקודם), אולי תצליח להבין עד כמה פגעת ואיזה נזק גרמת.

מה תעשה עם התובנה הזו? זה כבר עניין לך ולמצפון שלך...

נ.ב. השריטה במפתן הדלת נעלמה? :evil:

פורסם
אני אסכם זאת כך:

אבא שלי החזיק 3 הונדות לפני ההונדה הזאת ואני מקווה שהונדה ימשיכו בקו האיכות של מוצריהם שלפי דעתי הוא מהטובים שיש לנו בארץ בכל הנוגע למשפחתיות-מנהלים.

בנוגע לג'אנט, אבא שלי לקח את האוטו במעלות, נסע אולי דרך נהריה (לא בדקתי את מסלול הנסיעה, יכול להיות גם דרך צומת כברי) לכיוון הקריות ובחזרה לנהריה ואח"כ מעלות (יום אחרי).

אני עליתי על הבעיה כשהוא נסע לקריות, לא בדקתי מה החישוב מבחינת ק"מ.

לגבי המצלמות, מאיזה שלב הן מצלמות?בטעינה לאוניה?בפריקה?בטעינה לכיוון הסוכונות?בתידלוק?בפריקה החוזרת?בסוכונות?

לגבי הנזק עצמו, צריך להיות מאוד כשרוני לבצע זאת, תחפשו ג'אנטים ראנדומלית על מכוניות הקרובות למקום מגוריכם ותראו אם יש דפיקות/שריטות וכו'

יש לי שאלה , למה אתה יכול להאשים שמאיר (מאיר סוכנות לרכב) הם אלו שפגעו בג'אנט , אבל מאיר לא יכולים להאשים את אבא שלך , כי אתה הלקוח? כי הלקוח תמיד צודק? , מה לא קיים סיכוי כזה? יש פה כ100 ק"מ נסיעה בין לבין , יתרה מכך יש אישור של אבא שלך שסרק את הרכב , יש גם צילומים לטענת מאיר , ורגע , לא קיים סיכוי שצד שלישי עשה משהו לרכב? יש פה ספק גדול , מחמת הספק הונדה אישרו לך ג'אנט חינם , כי אתה לקוח שלהם בכל זאת לא משנה אם חדש או ותיק , אבל בחייאת , מה עוד? אי אפשר לספוג הכל.

אני הייתי משלם את ה1000 , אולי הונדה יבואו לקראתך בעוד משהו שהם יכולים , אבל יש גבול.

אף אחד לא מאשים את אבא שלך ולא קוראים לו שקרן וגם אין צורך להכפיש את מאיר , יש פה ספק גדול שלא ניתן להוכיח , אז עדיף שתקחו את הפשרה וזהו , כל עצות עו"ד פה הן עצות אחיטופל , וגם מאיר יודעים את זה והפשרה הזו היא רק לטובתך.

פורסם
יש לי שאלה , למה אתה יכול להאשים שמאיר (מאיר סוכנות לרכב) הם אלו שפגעו בג'אנט , אבל מאיר לא יכולים להאשים את אבא שלך , כי אתה הלקוח? כי הלקוח תמיד צודק? , מה לא קיים סיכוי כזה? יש פה כ100 ק"מ נסיעה בין לבין , יתרה מכך יש אישור של אבא שלך שסרק את הרכב , יש גם צילומים לטענת מאיר , ורגע , לא קיים סיכוי שצד שלישי עשה משהו לרכב? יש פה ספק גדול , מחמת הספק הונדה אישרו לך ג'אנט חינם , כי אתה לקוח שלהם בכל זאת לא משנה אם חדש או ותיק , אבל בחייאת , מה עוד? אי אפשר לספוג הכל.

אני הייתי משלם את ה1000 , אולי הונדה יבואו לקראתך בעוד משהו שהם יכולים , אבל יש גבול.

אף אחד לא מאשים את אבא שלך ולא קוראים לו שקרן וגם אין צורך להכפיש את מאיר , יש פה ספק גדול שלא ניתן להוכיח , אז עדיף שתקחו את הפשרה וזהו , כל עצות עו"ד פה הן עצות אחיטופל , וגם מאיר יודעים את זה והפשרה הזו היא רק לטובתך.

בוקר טוב לכולם ... פולו קלאסיק, או עתיר, הדבר באמת האחרון שאני חייבת להגיד לך, כי מחר נפגש עם אביך ונציג השרות של החברה והכל יסגר בחיוך ובלחיצת יד ( כולי תקווה ) כאשר אתה כותב שלא התכוונת להכפיש אף אחד אלא להתייעץ עם חברך לפורום אין מקום לרשום את שמי ואת שם הסוכנות ... יש בהחלט מקום לרשום את המקרה מהצד שלך ולהסביר שישנו גם צד נוסף, אני לא מוצאת סיבה טובה במידה ובאמת אין רצון לפגוע בי או במקום עבודתי לרשום את שמי ואת הסוכנות... זאת הייתה הסיבה היחידה לכעס ולפגיעה הגדולה שלי, אתה יכול רק לתאר לך את הטלפונים וההודעות שקיבלתי באותו ערב. ומכאן וממני אישית מאחלת לכם כל טוב.

פורסם

מה לגבי חוק ההחזרים, אני לא יודע אם הוא חל גם על רכבים אבל שווה בדיקה, לא?

חוק החזרים לא תקף למקרה הנ״ל ובכל מצב יש להחזיר את המוצר מבלי שנעשה בו שימוש והוא באריזתו המקורית.

פורסם

סיכום אירוע:

היום ההורים שלי הלכו להונדה לסגור את העניין וכך היה (לא נכחתי)

1)הונדה תשלם את הג'אנט בעלות 3000 ש"ח

2)ההורים שלי שילמו על הצמיג בעלות 1250 ש" במקום 1800

3) יקבלו טיפול ראשון חינם (לפני שאבא שלי קנה את האוטו נסעתי איתו לנסיעת מבחן, באותו מעמד הובטח לנו טיפול ראשון חינם.)

ע"פ מה שרשמתי אפשר לראות שלמעשה ההורים שלי לא השיגו כלום, זאת היתה נקודת הפתיחה, בעצם אני רוצה להגיד שהפורום היה רק למטרת ייעוץ, לא היתה כאן מטרה ללחוץ על הונדה/סוכנות/סוכנת בשום מצב ולראיה אפשר לראות שהגענו לנקודת ההתחלה.

מבחינת כל הצדדים הנושא סגור.

אני מקווה שכל מי שקרא ועקב יפיק לקחים לגבי קנית מכונית חדשה/יד שניה וכל מוצר אחר ויעשה בדיקה מקיפה לגבי מה שנקנה.

תודה

עתיר

פורסם

לא מבין למה אתה מתכוון בכך שהם "לא השיגו כלום".

למרות שחתמתם על קבלת רכב, ולמרות אי הסבירות לפגם כה בולט לחמוק מעיני אדם סביר, הסוכנות באה לקראתכם (ובצדק מפאת ניראות ושימור טעם טוב).

אתה יכול להיות מרוצה. אבל גם אתה צריך ללמוד משהו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא מבין למה אתה מתכוון בכך שהם "לא השיגו כלום".

למרות שחתמתם על קבלת רכב, ולמרות אי הסבירות לפגם כה בולט לחמוק מעיני אדם סביר, הסוכנות באה לקראתכם (ובצדק מפאת ניראות ושימור טעם טוב).

אתה יכול להיות מרוצה. אבל גם אתה צריך ללמוד משהו...

אם היית תתעמק יותר במה שרשמתי תבין שכולנו למדנו משהו.

אני מתכוון ב"לא השיגו כלום" : המטרה לא להגיע להשגים, לקבל פיצויים וכו'. המטרה היתה לקבל ייעוץ מהפורום, חלק מהחברים חשבו שאני עושה תחרות לייקים ביני לבין עצמי.

פורסם

אני מתכוון ב"לא השיגו כלום" : המטרה לא להגיע להשגים, לקבל פיצויים וכו'. המטרה היתה לקבל ייעוץ מהפורום, חלק מהחברים חשבו שאני עושה תחרות לייקים ביני לבין עצמי.

אתה ממשיך לבלבל את המוח ולהיות מרוכז בסרט של עצמך. תקרא את מה שכתבתי לך כבר בעמוד 7. לא נראה שחשבת לעומק כשפתחת את הסיפור הזה. ואם כן, זה נראה עוד פחות טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה זה משנה , "לא השגנו כלום"?

ג'אנט חינם , צמיג בעלות 1250 וטיפול חינם שיגיע לפחות ל500 שקל ומעלה, כל זה כשיש ספק גדול לגבי התקלה

רק הרווחתם , לא קיבלת עצה מהפורום , כי לא חושב שזה מה שחיפשת , חיפשת לחץ על מאיר , השגת אותו , אחר כך ימשיכו להתלונן פה על השירות והכל תמיד אשמתם של היבואנים.

פורסם

למדנו להכין חומוס.

פורסם

ההורים שלך כן השיגו משהו.

הם השיגו ויתור על תביעה מצד הסוכנות נגדם בעקבות השרשור הזה שפתחת וההשמצות שהשמצת.

אתה אולי יכול גם להשיג משהו מהמקרה הזה, קוראים לדבר הזה בגרות. לפי תגובת הסיכום שלך עדיין לא השגת את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...