Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היית תתעמק יותר במה שרשמתי תבין שכולנו למדנו משהו.

אני מתכוון ב"לא השיגו כלום" : המטרה לא להגיע להשגים, לקבל פיצויים וכו'. המטרה היתה לקבל ייעוץ מהפורום, חלק מהחברים חשבו שאני עושה תחרות לייקים ביני לבין עצמי.

להתייעץ יכלת גם עם אבא ואמא , בשביל מה אתה צריך להתייעץ? כדי לקבל פיצוי ולהגיע להשיג

לסיום - שיר קטן בשבילך

http://www.youtube.com/watch?v=DKJsSPATDLY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

you betta check yo self b4 you wreck yo self.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת כל הצדדים הנושא סגור.

אני מקווה שכל מי שקרא ועקב יפיק לקחים לגבי קנית מכונית חדשה/יד שניה וכל מוצר אחר ויעשה בדיקה מקיפה לגבי מה שנקנה.

תודה

עתיר

אני מבין שהתקלה במיכל הדלק היתה קשקוש (לא שמישהו בכלל חשב אחרת) וגם הסיפור על השריטה במפתן הדלת הוא הגזמה פראית ושתכלית כל ההגזמות האלה היתה להשיג משהו שסביר (מאוד-מאוד!) להניח שלא מגיע לכם.

גועל נפש - זה הסיכום שלי.

פורסם

כמה כח יש לכם לרשום הודעות באורך של גיליון.

דווקא חשבתי שבמאיר יושבים אנשים רציניים, כנראה זה רק בחטיבת האופנועים...

לצורך השוואה ליבואן אחר, לובינסקי שמו בישראל. אצל אבא שלי ב508 היה ג'אנט שרוט- בלי בלבולי מוח הוא הוחלף

לחדש+צמיג חדש. אחרי חודש שמנו לב לכדוריות פרווה שבמושב הנהג, כל ריפוד החיצוני הוחלף לחדש.

לאחר 7 חודשים שמנו לב למעין קימוט מוזר בכסא נוסע קדמי. כיסוי הכסא+ריפוד המושב הוחלפו לחדשים.

למה איתם זה הלך חלק ולשביעות רצונו של אבי, למה לא עשו לו את המוות וטרטרו לו את החיים, מה הקטע הזה?

צר לי על אבא שלך שהוציא את הכסף מכיסו על צמיג, אני מקווה שיוכל להנות מהאוטו הזה עם כל הטעם המר שהשאירו לכם.

את האוטו הבא שלו שיחפש במקום אחר, רחוק רחוק מהם.

חבר'ה של מאיר-תלמדו קצת מה זה שירותיות וגישה מיבואנים אחרים, לא יעשה לכם רע.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

למה שהם ילמדו אם לפי חלק מהתגובות פה, לא רק שזו התנהגות לא פסולה בתור נותן שירות אלא גם היא מוצדקת לחלוטין?

ממש צריך לנשק ליבואן את הרגליים שהוא הועיל מטוב ליבו בכלל להכיר באותו לקוח לאחר הקנייה(שהרי הוא בעצמו חתם לאחר קנייה על מסמך ששולח אותו לאלף עזאזל במידה ומשהו לא ניראה לו).

אבל ככה זה, אחרי כול כך הרבה שנים שרגילים לאכול חרא(אי השירות בישראל), מתרגלים לטעם וזה ניראה טעם רגיל לגמרי

פורסם

כמה כח יש לכם לרשום הודעות באורך של גיליון.

דווקא חשבתי שבמאיר יושבים אנשים רציניים, כנראה זה רק בחטיבת האופנועים...

לצורך השוואה ליבואן אחר, לובינסקי שמו בישראל. אצל אבא שלי ב508 היה ג'אנט שרוט- בלי בלבולי מוח הוא הוחלף

לחדש+צמיג חדש. אחרי חודש שמנו לב לכדוריות פרווה שבמושב הנהג, כל ריפוד החיצוני הוחלף לחדש.

לאחר 7 חודשים שמנו לב למעין קימוט מוזר בכסא נוסע קדמי. כיסוי הכסא+ריפוד המושב הוחלפו לחדשים.

למה איתם זה הלך חלק ולשביעות רצונו של אבי, למה לא עשו לו את המוות וטרטרו לו את החיים, מה הקטע הזה?

צר לי על אבא שלך שהוציא את הכסף מכיסו על צמיג, אני מקווה שיוכל להנות מהאוטו הזה עם כל הטעם המר שהשאירו לכם.

את האוטו הבא שלו שיחפש במקום אחר, רחוק רחוק מהם.

חבר'ה של מאיר-תלמדו קצת מה זה שירותיות וגישה מיבואנים אחרים, לא יעשה לכם רע.

אבא שלך סה"כ קיבל שירות לאחריות שהובטחה לו. אתה רוצה לבדוק איך לובינסקי ינהגו בך? בע"ה, כשתקבל רכב חדש, סע איתו 150 ק"מ ותשפשף את ג'אנט והצמיג, תחזור אל היבואן ותבקש ממנו שיחליף לך את זה באחריות. נראה אז את התגובה שתקבל.

במקרה כאן, מדובר בלקוח שאסף רכב, חתם על טפסים שהוא תקין (כשמצלמות האבטחה מראות שהרכב יצא ללא שריטה בג'אנט וקרע בצמיג) ולמרות הכל קיבל ג'אנט ע"ח החברה וטיפול ראשון חינם (במעמד החתימה על העסקה, לא הובטח לאב שום טיפול ואת זה הוא אישר אתמול).

האב והאם הסכימו והביעו תודה רבה למה שהם קיבלו, חבל שהבן ממשיך להתנהג ההיפך, למרות שלא היה נוכח אתמול בפגישה. זה נקרא כפיות טובה!

פורסם

למה שהם ילמדו אם לפי חלק מהתגובות פה, לא רק שזו התנהגות לא פסולה בתור נותן שירות אלא גם היא מוצדקת לחלוטין?

ממש צריך לנשק ליבואן את הרגליים שהוא הועיל מטוב ליבו בכלל להכיר באותו לקוח לאחר הקנייה(שהרי הוא בעצמו חתם לאחר קנייה על מסמך ששולח אותו לאלף עזאזל במידה ומשהו לא ניראה לו).

אבל ככה זה, אחרי כול כך הרבה שנים שרגילים לאכול חרא(אי השירות בישראל), מתרגלים לטעם וזה ניראה טעם רגיל לגמרי.

אנחנו לא מושלמים ומנסים ללמוד מכל מקרה, אבל תגובות כמו שלך מעודדות את הלקוחות להתנהג בחזירות ולדרוש את מה שלא מגיע להם.

מאיפה אתה מכיר את המקרה חוץ מהפורום? למה פותח השרשור לא העלה תמונה של הצמיג הקרוע? למה הוא לא הגיב לעובדה שהרכב צולם לפני נמסר לאביו? תחבר 1+1 ואז תבין.

למרות שהאחריות היא על אביו של הלקוח בלבד, נתנו לו ג'אנט חדש שעולה כ- 3000 ש"ח ולא שלחנו אותו לאלף עזאזל.

יותר מכך, אתמול נציג מאוד בכיר בחברה שלנו נסע מאזור המרכז במיוחד לפגישה עם הלקוח בסניף מעלות, בכדיי לסגור את הסיפור לשביעות רצונו וכך נעשה. הבן, שבמקום להגיע לפגישה, ממשיך לעשות כאן רעש ומהומה פשוט מתנהג בצורה הפוכה מאביו ואמו.

אם היינו באמת נותני שירות גרועים, בעל הסוכנות היה מגיש תביעה כנגד הבן על כל הנזק שהוא ניסה/ רצה לגרום לנו.

פורסם

ליאור קלה; אין קשר בין המקרה שלך למקרה המדובר.

אתם שמתם לב לפגם במעמד המסירה (יותר נכון הסוכן שמסר את הרכב שם לב) והדברים נרשמו בטופס שחרור הרכב לפני שהרכב עבר אפילו קילומטר בודד בכביש.

אם המצב היה דומה, אם אביו של פולו_קלאסיק היה שם לב לזה בזמן מסירת הרכב היו מחליפים לו ג'אנט וצמיג בחינם, ובטח גם נותנים טיפול ראשון בהנחה בשביל ההרגשה הטובה.

פה מדובר על רכב שעבר למעלה מ130קמ לפני שחזר לסוכנות, אתה יודע כמה דברים יכולים להשתבש בנסיעה על פני מרחק כזה?

בסופו של דבר למאיר יש ביד צילומים מ12 זוויות שונות שמראות שהרכב יצא 100% תקין.

יש להם טופס חתום של הלקוח שאומר שאת הרכב הוא קיבל תקין.

מצידם יכלו לשלוח אותו לחפש את חבריו - אך לא, באו לקראתו ב75% מעלות התיקון, לפנים משורת הדין, איך אפשר בכלל להגיד שפעלו לא כשורה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אנחנו לא מושלמים ומנסים ללמוד מכל מקרה, אבל תגובות כמו שלך מעודדות את הלקוחות להתנהג בחזירות ולדרוש את מה שלא מגיע להם.

מאיפה אתה מכיר את המקרה חוץ מהפורום? למה פותח השרשור לא העלה תמונה של הצמיג הקרוע? למה הוא לא הגיב לעובדה שהרכב צולם לפני נמסר לאביו? תחבר 1+1 ואז תבין.

למרות שהאחריות היא על אביו של הלקוח בלבד, נתנו לו ג'אנט חדש שעולה כ- 3000 ש"ח ולא שלחנו אותו לאלף עזאזל.

יותר מכך, אתמול נציג מאוד בכיר בחברה שלנו נסע מאזור המרכז במיוחד לפגישה עם הלקוח בסניף מעלות, בכדיי לסגור את הסיפור לשביעות רצונו וכך נעשה. הבן, שבמקום להגיע לפגישה, ממשיך לעשות כאן רעש ומהומה פשוט מתנהג בצורה הפוכה מאביו ואמו.

אם היינו באמת נותני שירות גרועים, בעל הסוכנות היה מגיש תביעה כנגד הבן על כל הנזק שהוא ניסה/ רצה לגרום לנו.

אסף, אתה בטח חושב שיש לי איזה שנאה עמוקה כלפי יבואן הונדה. ממש לא.

עד לאותו רגע לא היה לי בחיים מגע עם היבואן אף פעם גם לא שמעתי חוויות רעות או טובות, ככה שמבחינתי אתם נותן שירות רגיל וממוצע בישראל.

התלונה שלי היא שבהתאם לזה שאתם יבואן רגיל, אתה גם מתנהגים כמו כול נותן שירות רגיל בארצנו, וזה לא לטובה.

אני יכול להמשיל את תודעת השירות הזאת, למדינת ישראל והיחס שלה כלפי קהל שיפורי הרכב בארץ בארץ:

במקום לחשוב ולנסות למצוא פשרה טובה שגם תמנע מפגעים בטיחותיים, אבל מצד שני תשפר את איכות החיים של האזרח המשפר את רכבו, הם בחרו את האופציה הקלה ביותר מבחינתם: כול שיפור הוא לא חוקי, ותלכו קיבינימאט.

ככה גם יבואן ממוצע בארץ- במקום למצוא פשרה שתמנע מהקומבינטור הממוצע לפעול, אך מצד שני תיתן ללקוח את השירות הטוב ביותר האפשרי, בחרתם בדרך הקלה והנוחה בשבילכם: יש חוזה-חתמת עליו- שבת שלום. ואם חס וחלילה אתה מהאנשים שקצת מפוזרים ולא בודקים את הרכב ב-7 עיניים במעמד המסירה, בעיה שלך.-אם תהיה בעיה, אנחנו נטרטר אותך(בספק אם הוא היה פיצוי אילולא השרשור הזה), ונתנה את קבלת הפיצוי בקניית צמיג דווקא אצלנו.

ככה זה כשאתה שוכח שתפקידך הוא להיות נותן שירות, ובמקום זה אתה מתייחס ללקוח כאל נטל.

פורסם

אתה שוכח שהם עסק שצריך להרויח ולא מוסד צדקה.

אם לקוח קנה רכב והרכב נפגע אצל הלקוח ולא באשמת היבואן למה הוא צריך להיות זה שנושא בנזק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כי לפעמים זה חלק משירות לקוחות טוב.

צודקים הטוענים כי ללקוח לא מגיע שום דבר בעצם, מרגע קבלת הרכב וחתימה כי הכל תקין הרוכש לא צודק בטענות כלפי הסוכנות.

אבל אתם מפספסים משהו מאוד בסיסי בשירות מעולה, להבדיל ממתן שירות, אתה נותן שירות מעל ומעבר למצופה, לא כי "חייב" עפ"י חוק ולא כי זו המדיניות. אלא כי זה לקוח שמלין על משהו שלדעתו קרה לפני שנמסר לו הרכב, בשביל להסיר ספק (מלבו של הקונה) שירות לקוחות טוב היה לספוג את עלות הצמיג+ג'אנט ולהוציא לקוח מאושר עד הגג, במקום זה יש פה סיפורים ופילפולים על כמה נתנו ללקוח וכמה לא.

יתכבדו נא עובדי סוכניות הרכב ויספרו כמה לקוחות שקיבלו את הרכב ונסעו 150ק"מ~, חוזרים להתלונן ויש ספק היכן התרחש הנזק, האם עלות הפיצוי לאותם לקוחות (במידה וינתן פיצוי) מסכנת את הרווח ליבואן ?

הלקוחות במקום העבודה שלי זה קונצרנים וחברות ענק, גם פה יש "שירות לקוחות" וכמעט תמיד החברה "פותחת רגלים" כשיש ספק, כי פוטנציאל הרווח שלך מול ההפסד הוא עצום. לפעמים זה מביא לנו עוד עסקים, למרות שאיננו הכי זולים בשוק, רק בגלל השירות שאנו מספקים.

אנחנו עושים זאת כי יש לנו תחרות ללקוח יש אלטרנטיבות ואיננו זולים כלל וכלל יחסית למתחרים.

כשהונדה אינם הכי זולים בקטגוריות שלהם, שירות לקוחות יכול לעשות הבדל גדול. אבל כנראה שרק שיבואן מקביל יביא את מאיר (או כל יבואן רכב אחר לצורך העניין) להראות גם שירות לקוחות אמיתי.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בנוסף למה ש-yairba אמר:

אם לקוח קנה רכב והרכב נפגע אצל הלקוח ולא באשמת היבואן למה הוא צריך להיות זה שנושא בנזק?

למה אתה מראש יוצא מנקודת הנחה שהרכב נפגע אצל הלקוח? תהיה בטוח שאם הייתה הוכחה חד משמעית כזאת, לא היה פה שום פיצוי ושם דבר שקרוב לזה, ותהיה בטוח שליבואן יש סוללת עורכי דין שיוכלו לאמת זאת.

יש פה "ספק". ובמקומות שמביאים שירות טוב הלקוחות נהנים מהספק והיבואן מרוויח לקוחות חוזרים. ובמקומות שאין בהם שירות, הלקוח מיד נכנס לקטגוריה של שקרן ותחמן, ועושים לו את המוות.

פורסם
כי לפעמים זה חלק משירות לקוחות טוב.

צודקים הטוענים כי ללקוח לא מגיע שום דבר בעצם, מרגע קבלת הרכב וחתימה כי הכל תקין הרוכש לא צודק בטענות כלפי הסוכנות.

אבל אתם מפספסים משהו מאוד בסיסי בשירות מעולה, להבדיל ממתן שירות, אתה נותן שירות מעל ומעבר למצופה, לא כי "חייב" עפ"י חוק ולא כי זו המדיניות. אלא כי זה לקוח שמלין על משהו שלדעתו קרה לפני שנמסר לו הרכב, בשביל להסיר ספק (מלבו של הקונה) שירות לקוחות טוב היה לספוג את עלות הצמיג+ג'אנט ולהוציא לקוח מאושר עד הגג, במקום זה יש פה סיפורים ופילפולים על כמה נתנו ללקוח וכמה לא.

יתכבדו נא עובדי סוכניות הרכב ויספרו כמה לקוחות שקיבלו את הרכב ונסעו 150ק"מ~, חוזרים להתלונן ויש ספק היכן התרחש הנזק, האם עלות הפיצוי לאותם לקוחות (במידה וינתן פיצוי) מסכנת את הרווח ליבואן ?

הלקוחות במקום העבודה שלי זה קונצרנים וחברות ענק, גם פה יש "שירות לקוחות" וכמעט תמיד החברה "פותחת רגלים" כשיש ספק, כי פוטנציאל הרווח שלך מול ההפסד הוא עצום. לפעמים זה מביא לנו עוד עסקים, למרות שאיננו הכי זולים בשוק, רק בגלל השירות שאנו מספקים.

אנחנו עושים זאת כי יש לנו תחרות ללקוח יש אלטרנטיבות ואיננו זולים כלל וכלל יחסית למתחרים.

כשהונדה אינם הכי זולים בקטגוריות שלהם, שירות לקוחות יכול לעשות הבדל גדול. אבל כנראה שרק שיבואן מקביל יביא את מאיר (או כל יבואן רכב אחר לצורך העניין) להראות גם שירות לקוחות אמיתי.

כל מילה בסלע!

ואני יוסיף עוד משהו, א"א לבוא בטענה ללקוח שישים לב על כל פרט קטן אפילו אם הוא פדנט תמיד יהיה איזה משהו שלא שמים לב אליו במיוחד בזמן קבלת רכב חדש, שההיתרגשות עולה וכו'! החוכמה לתת שירות טוב זה גם כשאתה חושב שלא כ"כ מגיע ללקוח! כי אם זה היתה בעיה שראו אותה בזמן המסירה אז זה שמחליפים זה לא ניקרא שירות טוב כי זה חובה להחליף (רק היום היתרגלנו שמטרטרים את הלקוח על כל דבר) אבל זה שהוא צריך להחליף אין חולק! ופה נימדד שירות טוב שמחליפים גם כשלא כ"כ מגיע.

פורסם

בואו נסכם את העובדות שלא ניתנות לויכוח.

1. האב חתם כי קיבל רכב תקין לחלוטין!

2. מצלמות האבטחה צילמו את הרכב עד למסירה ואין כל סימן לשריטה על הג'אנט ולקרע בצמיג. לא סתם נאמר ש"תמונה אחת שווה אלף מילים".

3. אחרי כ- 150 ק"מ, האב חוזר ומראה את תלונתו. למרות מה שנאמר בסיעיפים 1 ו-2, הוחלט להעניק לאב ג'אנט חדש ללא חיוב בשווי 3000 ש"ח. יכולנו להתנהג כמו "ייקים" ולהגיד, חתמת- בעיה שלך וזה לא היה כך.

4. הבן החליט כי באמצעות הפורום הוא מכפיש את הסוכנות ואת החברה והתחיל למסור עובדות ממש לא נכונות, שייתכן וגרמו נזק לסוכנות ולסוכנת עצמה. עצם העובדה שהעניין נסגר מבלי שתבעו את הבן על הנזקים שגרם/ שייגרמו בעתיד מעיד שהרצון שלנו הוא לשרת את הלקוח, במסגרת המגבלות ולא להילחם בו (אני מכיר יבואן אחד שתבע לקוח בבית המשפט על הוצאת לשון הרע).

5. שוב אני אומר בפעם ה- 1055- ברגע שתראו את החתך בצמיג, תבינו מיד היכן נגרם הנזק, לכן אין שום סיבה שנחליף את הצמיג על חשבוננו. יחד עם זאת, בכדיי שהאב ייצא מרוצה (וכך זה היה בסוף, ניתן לבדוק זאת מולו) ניתן גם טיפול ראשון ללא חיוב.

שימו לב שהבן, שבחר לעלות את הנושא ולהכפיש את כל מי שקשור לנושא, לא טרח להגיע לפגישה שהייתה אתמול.

התפקיד שלנו הוא בהחלט לתת שירות,במסגרת המגבלות אבל לא "להוריד את המכנסיים" בכל פעם שתלונה של לקוח תהיה לא מוצדקת. המטרה שלנו בשורה התחתונה היא לדאוג שהחברה תרוויח כסף.

לכל אלה שחושבים שצריך לתת ללקוח הכל, בכדיי לסתום לו את הפה ולא לגרום נזק עתידי לחברה, לא מבינים שבמידה ונעניק ללא כל סיבה מוצדקת, ייתכן ויווצר מצב הפוך- אחד מהחברים פה שקרא את השרשור ויש לו הונדה/ וולוו/ יגואר יידע כי במידה ויקרה לו מקרה דומה בעתיד (חו"ח), הוא יכול לקבל מה שבא לו ברגע שייפנה לפורום/ עיתונות/ תקשורת.

להרבה אנשים כאן קל להגיד "צריך לתת הכל", אבל אני בספק גדול מאוד אם הם היו פועלים כמו שהם מדברים בעסק הפרטי שלהם.

פורסם

בנוסף לדבריו של אסף, הייתי רוצה להציג נקודה נוספת:

יש הבדל עצום בין לקוח שהוציא את הרכב מהסוכנות, שרט את החישוק ובא "קטן" אל הסוכן כשהוא מבקש עזרה או אפילו טוען שאיננו יודע מה מקור הנזק - לבין לקוח שעשה את הנזק, משמיץ ומכפיש מעל כל במה אפשרית, מלכלך נותני שירות עד כדי פגיעה אישית בהם וכל זה כדי להוציא משהו שדי ברור שלא מגיע לו.

פותח השרשור נמנה לטעמי על הסוג השני.

ולמי שתוהה - אין לי הונדה, לא הייתה לי הונדה וככול הנראה גם לא תהיה - גם אין לי מושג היכן נמצאת הסוכנות שמככבת בשרשור.

להבנתי חב' מאיר עמדה בטיפול בבעיה באופן מעורר הערכה.

שאלה לאסף, מה כל כך מיוחד בחתך שבצמיג? הסקרנות כבר הורגת אותי...

פורסם
בואו נסכם את העובדות שלא ניתנות לויכוח.

1. האב חתם כי קיבל רכב תקין לחלוטין!

2. מצלמות האבטחה צילמו את הרכב עד למסירה ואין כל סימן לשריטה על הג'אנט ולקרע בצמיג. לא סתם נאמר ש"תמונה אחת שווה אלף מילים".

3. אחרי כ- 150 ק"מ, האב חוזר ומראה את תלונתו. למרות מה שנאמר בסיעיפים 1 ו-2, הוחלט להעניק לאב ג'אנט חדש ללא חיוב בשווי 3000 ש"ח. יכולנו להתנהג כמו "ייקים" ולהגיד, חתמת- בעיה שלך וזה לא היה כך.

4. הבן החליט כי באמצעות הפורום הוא מכפיש את הסוכנות ואת החברה והתחיל למסור עובדות ממש לא נכונות, שייתכן וגרמו נזק לסוכנות ולסוכנת עצמה. עצם העובדה שהעניין נסגר מבלי שתבעו את הבן על הנזקים שגרם/ שייגרמו בעתיד מעיד שהרצון שלנו הוא לשרת את הלקוח, במסגרת המגבלות ולא להילחם בו (אני מכיר יבואן אחד שתבע לקוח בבית המשפט על הוצאת לשון הרע).

5. שוב אני אומר בפעם ה- 1055- ברגע שתראו את החתך בצמיג, תבינו מיד היכן נגרם הנזק, לכן אין שום סיבה שנחליף את הצמיג על חשבוננו. יחד עם זאת, בכדיי שהאב ייצא מרוצה (וכך זה היה בסוף, ניתן לבדוק זאת מולו) ניתן גם טיפול ראשון ללא חיוב.

שימו לב שהבן, שבחר לעלות את הנושא ולהכפיש את כל מי שקשור לנושא, לא טרח להגיע לפגישה שהייתה אתמול.

התפקיד שלנו הוא בהחלט לתת שירות,במסגרת המגבלות אבל לא "להוריד את המכנסיים" בכל פעם שתלונה של לקוח תהיה לא מוצדקת. המטרה שלנו בשורה התחתונה היא לדאוג שהחברה תרוויח כסף.

לכל אלה שחושבים שצריך לתת ללקוח הכל, בכדיי לסתום לו את הפה ולא לגרום נזק עתידי לחברה, לא מבינים שבמידה ונעניק ללא כל סיבה מוצדקת, ייתכן ויווצר מצב הפוך- אחד מהחברים פה שקרא את השרשור ויש לו הונדה/ וולוו/ יגואר יידע כי במידה ויקרה לו מקרה דומה בעתיד (חו"ח), הוא יכול לקבל מה שבא לו ברגע שייפנה לפורום/ עיתונות/ תקשורת.

להרבה אנשים כאן קל להגיד "צריך לתת הכל", אבל אני בספק גדול מאוד אם הם היו פועלים כמו שהם מדברים בעסק הפרטי שלהם.

אני יחזור שוב מבחינה חוקית יצאתם גדולים! ואולי גם אם תיתבעו אותו אתם תצאו מנצחים! אבל שוב מבחינת לתת שירות הפסדתם! הלקוח לא ביקש מנוע חדש! בשביל חברה גדולה לתת צמיג עם ג'אנט זה לא סוף העולם, אבל כדי שלקוח יהיה מרוצה זה שווה. מה לעשות הכח של הפירסום הוא חזק, אז אני בטוח שבמחשבה לאחור זה לא היה שווה את זה. ויכול להיות גם להיפך אם הוא היה מקבל את הפיצוי, היתם מקבלים פירסומת הפוכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...