Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב זה שרכבי הוא ממודל 2012, באף מכון רישוי לא היה בAUTODATA את המידה המתאימה לרכב שלי.

פניתי לצ'מפיון עם בקשה להשיג לי אישור על שינוי מידת צמיגים וגלגלים.

לא נאמר לי במעמד הבקשה שהשירות שלהם עולה כסף, ולאחר כמה ימים שהזמינו אותי לקבל את האישור, אמרו שעליי לשלם 75ש"ח.

התנגדתי לשלם, וביקשתי שמנהל עבודה\שירות לקוחות יחזור אליי.

חזרו אליי באותו יום, הסברתי הכל בטלפון, אמרתי שזה לא עניין של 75ש"ח, העניין הוא שלא אמרו לי על תשלום במעמד ההזמנה, התנצלו בפני, וביקשו מס פקס ע"מ לשלוח את האישור.

צ'מפיון יצאו בסדר בסוף, אבל כמו כל דבר בארץ, מצריך לריב על דברים קטנים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוסר המזל שלך הוא מזל גדול.

אילו (לא עלינו) היית מעורב בתאונה עם תוצאות קשות, היו תופרים לך תיק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הבעיה שלי ששמעתי על זה פעם ראשונה שצריך למסור ת.ז

בגלל זה ויתרתי על התענוג.

אפשר בלי? איך אתם מוסרים ת.ז ?

פורסם
חוסר המזל שלך הוא מזל גדול.

אילו (לא עלינו) היית מעורב בתאונה עם תוצאות קשות, היו תופרים לך תיק...

אני בספק אם היו תופרים לו תיק בגלל הצמיגים, אף אחד לא היה בא אליו בטענות שבגלל הצמיגים קרתה התאונה (לא עלינו).

אם כי על כל שאר התוספות כן.. מדינת חלם.

פורסם
אני בספק אם היו תופרים לו תיק בגלל הצמיגים, אף אחד לא היה בא אליו בטענות שבגלל הצמיגים קרתה התאונה (לא עלינו).

אם כי על כל שאר התוספות כן.. מדינת חלם.

צמיגים שלא במידה הנכונה ואשר אינם עפ"י אישור יצרן, הם אחלה נקודה למי שמחליט לתפור אותך.

פורסם

מה שאני לא מבין זה משהו אחר... המידה שהיתה לי היתה 45 בחתך וברישיון כתוב 40.

40 זה חתך נמוך יותר מ45 והוא אושר, למה את ה45 לא אישרו?

זה לא עובד הפוך? לא הקושי הוא בלאשר חתכים נמוכים יותר?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

הרעיון הוא לא בחתך גדול או קטן אלה במידות מאושרות על יד היצרן .

אם אני לא טועה כול המידות המאושרות על ידי היצרן שומרות על רדיוס גלגל זהה.

לדוגמא 195/65/15 אותו רדיוס כמו 225/45/17 וזה מה שהם רוצים שישמר בגדול (שוב אם אני לא טועה)

http://www.mih.co.il/site/tirecalc/tool.asp

פורסם

נתון החתך הוא רק רכיב אחד.

בסופו של דבר כאשר משנים מידות, אחת המטרות היא שהקוטר החיצוני של הגלגל ישמר.

כל עוד קיימות סטיות שוליות בגלל שינוי מידה, אתה בכיוון הנכון.

אבל כאשר הקוטר משתנה, צפויות סטיות במדידת מהירות, מרחק וכן שינויים במרכז הכובד, יכולת הבלימה והיגוי.

פורסם

יכול להיות שעכשיו בגלל ששיניתי את המידה מד המהירות לא יהיה מכוייל נכון? איך אפשר לבדוק את זה?

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני חושב ששהפך הוא הנכון , מד המהירות לא הייה נכון לפני זה . אבל אתה יכול לבדוק עם אפלקצייה לטלפון אם יש לך אנדרויד או איפון תוריד איזה מד מהירות שעובד לפי GPS וכאשר אתה נוסע כמה שניות במהירות קבוע (לקוח לו זמן להיצב) תראה עם מהירות אותו דבר בטלפון ובשעון הרכב , לא לקוח שיש 10% סטייה מותרת לשעון הרכב ותזהר שלא יתפוס אותך שוטר מחזיק טלפון בזמן נסיעה שלא תקבל איזה 1000 שח קנס .

פורסם

מה הבעיה פשוט להעביר את הרכב טסט דרך צד שלישי שלוקח את הרכב לטסט ו"דואג" ישעבירו אותך,במידה ואין כשלים מהותיים.

בתמורה ל200ש"ח.

Porsche 944 turbo

פורסם

כמו שאמרתי, אם הייתי בעצמי מודע לזה שהצמיגים לא תקניים ברור שזה מה שהייתי עושה

פורסם

לא משנה כמה אתה כועס על אותו בוחן, אתה צריך לחזור אליו ולהגיד לו תודה רבה. למה?

א) במידה והיית מעורב בתאונה ובוחן של חברת הביטוח היה עולה על כך שהתקנת צמיגים לא חוקיים ברכב הם יכלו להעביר אותך דרך כאובה מייסורים עד שתראה את הכסף (בתי משפט).

ב) במידה והיה תופס אותך שוטר היית עלול לעבור את אותו תהליך בדיוק רק עם קנס של 1000 ש"ח ועוד כמה נקודות לרקורד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה הבעיה פשוט להעביר את הרכב טסט דרך צד שלישי שלוקח את הרכב לטסט ו"דואג" ישעבירו אותך,במידה ואין כשלים מהותיים.

בתמורה ל200ש"ח.

ואז לנסוע עם רכב שאין לך מושג מה המצב הבטיחותי שלו.

בניגוד לרוב כאן אני חושב שהבוחן יצא מטומטם בזה שהיה מעביר אותך עם מידה לא נכונה אם היה יודע שתצטרך להחליף צמיגים.

מכון הטסטים צריך לבדוק לפי שחור ולבן. אסור לו להפעיל שיקול דעת כי מדובר בבטיחות של כולנו. אם היצרן קובע מידה מסויימת רק הוא או המחלקה הטכנית של היבואן יכולה לאשר משהו אחר וחובתו של מכון הטסטים להיצמד לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה למה לא משנה כמה הרכב שלי יהיה שמור ומטופל עד רמת הבורג,אני אעדיף לשלם 300 שח מתחת לשולחן ו5 דק' מזמני עבור החותמת הארורה

תוסיף לזה גם תיק פלילי במקרה ועלו על התשלום שלך והנה ב 300 שקל הרווחת תיק פלילי לכל החיים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...