Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצור היום סיימתי את ההתקנה שלי (פיוזים הכול כבר במקום) סיימתי חיברתי הכול בדקתי אלף פעם שהכול בסדר ועומד במקום.... אני לוקח נשימה עמוקה ומפעיל את המערכת ומה אני מגלה שהמגבר JBL עובד (מראה שהוא עובד ואין מנורת פרוטקשאן אדומה) אבל לא יוצא צליל...

חברתי עליו את הסאב והוא מפשוט לא עובד כאילו מת אז בדקתי RCA הכול בסדר אין בעיות בדקתי כבלים אין בעיות ...חיברתי רמקול אחר(אולי הבעיה בסאב) כלום המגבר פשוט לא יוציא צליל דרך הטרמינלים אבל הוא לא מראה סימני שריפה או משהוא כזה ...עובד כרגיל

ואני מישתגעה ולא מבין למה הוא לא עובד אוףףףףףף עד שהתקנתי וקרעתי את התחת בהתקנה ויצאו לי 5 ליטר זעה שוב פעם קרה משהוא!!!!!!! :evil:

אני כבר מיואש לא יודע מה לעשות :crazyeye:

פורסם
אדי,

אם המגבר השני עובד כרגיל נסה להחליף בין החיבורים. כמו כן בדוק את הREMOTE.

אם המגבר דולק זה לא ה(-) ולא ה-REMOTE ,אלא כניסות האודיו (RCA)
פורסם

המגבר דולק כרגיל... הכול בסדר בין החיבורים ואני בדקתי אולי 100000 פעם

ואני לא אידיוט יש לי כבר נסיון בהתקנות והמגבר עובדאבל לא מוציא בצליל ...

הJBL לא

אבל הרוקפורד מוציא צליל ועובד כרגיל...

ניראה לי שזו בעיה בRCA הפנימי של המגבר או בחלק שמוציא מתח לסאב...

כי מנורת הפרוקשאן לא נידלק וזה אומר שהוא לא נישרף...

פורסם

נסה להחליף מינוס. יכול מאד להיות שהנקודה שלך חלשה, והיא מספיקה להדליק את המגבר,

אך ברגע שיש עליה עומס היא נופלת. עדיף לשים סופחוט HIGH-POWER בבורג מקורי של הרכב.

אותו כנ"ל לגבי REMOTE לקחת עם חוט מ 0.75 ומעלה .

יכולה להיות גם תקלה ב RCA , נסה לחבר בעזרת כבל חיצוני, דיסקמן, או מינידיסק

חוץ מזה, יש לך מגבר מותקן ברכב, נסה להחליף תשתיות חוטים בין אחד לשני.

בהצלחה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אחי תנסה לראות אולי זה בעיה אבאיזשהוא מקום בכבל עצמו ולא ביציאות אולי באמצה בפנים הקבל לא עובד זה קרה לי בבית אם הכבלים של הטלויזיה הכבל עבר מהסלון לחדר והוא הועבר דרך אחד הקירות הכול היה מחובר והטלויזיה לא קלטה אני השתגעתי אם עצמי ובסוף אחרי איזה חודש גיליתי במקרה שהכבל קרוה במקום שהוא עובר דרך הקיר

פורסם
נסה להחליף מינוס. יכול מאד להיות שהנקודה שלך חלשה, והיא מספיקה להדליק את המגבר,

אך ברגע שיש עליה עומס היא נופלת. עדיף לשים סופחוט HIGH-POWER בבורג מקורי של הרכב.

אותו כנ"ל לגבי REMOTE לקחת עם חוט מ 0.75 ומעלה .

יכולה להיות גם תקלה ב RCA , נסה לחבר בעזרת כבל חיצוני, דיסקמן, או מינידיסק

חוץ מזה, יש לך מגבר מותקן ברכב, נסה להחליף תשתיות חוטים בין אחד לשני.

בהצלחה.

שלומי

חברה זה באמת יכול להיות המינוס??

כי חברתי את המינוס בצורה ממש מגעילה

אז ככה יש לי 4G מינוס חיברתי עליו 8G מינוס פשוט הרדתי את הבידוד מהקבל וחיברתי בצורה הכיי מעפנה שיש והאמת ניראה לי שזו הבעיה ..

קיצור מחר אני ישב על האוטו כול היום ויבדוק....

ואקפוץ למעבדה השכונתית שלי שיבדוק את המגבר.. אם המגבר בסדר סימן שהמינוס באמת היה מחובר בצורה לא טובה

פורסם

באמת חבל שאתה לוקח את המגבר למעבדה

לא חבל על הכסף אם הוא אכן תקין ?

ציינת שיש לך שני הגברות, אחת פעילה, אחת לא.

פשוט תחליף בין החיווט שלהם.

בכל אופן אם יש לך כסף מיותר למעבדות , אז אני מניח שזאת האופציה היותר "נוחה".

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...