Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הורדת רכב מהכביש זה אותו דבר כמו ביטול רשיון רכב?

האם התהליך הוא סטנדרטי שכולל הגעה למשרד הרישוי, מילוי טופס ומסירה של רשיון רכב ישן? בזה זה נגמר?

ועוד שאלה: אם אני מעוניין למסור את הרכב שאני מוריד מהכביש לפירוק, חלקים, גריטה וכו', האם להוריד אותו מהכביש לפני המסירה או אחרי? מה היתרונות והחסרונות? או שקיימת רק אפשרות אחת?

פורסם

אף אחד לא עבר את התהליך? אני צריך בימים הקרובים להוריד רכב מהכביש ולא בטוח איך עושים את זה.

פורסם

הורדה מהכביש = ביטול רשיון רכב.

מרגע זה הוא חתיכת ברזל שאסור לה לנוע בכביש. תעשה איתה מה שאתה רוצה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הורדה מהכביש = ביטול רשיון רכב.

מרגע זה הוא חתיכת ברזל שאסור לה לנוע בכביש. תעשה איתה מה שאתה רוצה.

פשוט שמעתי שאם מוסרים את הרכב לפירוק, גריטה, חלקים וכו', לא מורידים את הרכב מהכביש לפני זה. לא הבנתי את ההיגיון, אבל האם זה נכון?

כי נראה לי דווקא עדיף למסור את הרכב שהורד כבר מהכביש, ככה שאני אדע בטוח שאני מוסר אותו כברזל ולא כרכב.

פורסם

אתה מן הסתם לא רוצה למכור לגריטה ואז לגלות שהרכב חזר לכביש ועוד על שמך.

לכן לעתים מבטלים את הרשיון קודם לכן.

אם זאת, במידה והרכב נגרס אין משמעות לרשיון, אז יש כאלה שלא טורחים לבטל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...