Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאו אלמרה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב כבר למעלה משבועיים לאחר שהרכב שלי שבק חיים (שרשרת המנוע של הפיאסטה 97' נקרעה, עם קצת יותר מ 90,000ק"מ, הזוי...).

בכל מקרה אני מוצא את עצמי מחפש כל פעם משהו אחר כאשר בסיס החיפוש זה רכב משפחתי יחסית חזק (שיצליח להתמודד עם העליה לירושלים פעמיים בחודש) חסכוני בדלק ואמין.

עשיתי סיבוב על סיויק 2002 1.6 והרכב נראה לי חלש מדי (אולי זה היה הרכב עצמו למרות שגם במוסך עשו איתו סיבוב ואמרו לי שהוא בסדר ובמצב טוב).

עכשיו אני מחפש אלמרה בגלל שנפח המנוע יותר מ 1.6,

רציתי לדעת כל כמה זמן עושים טיפול תקופתי, כל כמה זמן עושים טיימינג (הבנתי שיש שרשרת ולא רצועה),

והאם הטיפולים יחסית זולים.

ואם יש למישהו חוות דעת כללית על הרכב, סחיבה כוח וכ"ו אשמח לשמוע, כל פיסת אינפורמציה על הרכב תעזור לי מאוד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

רכב אמין, מוצלח ונותן תמורה טובה למחיר בסך הכול.

יש הרבה כאלו במצב טוב בשוק, הרוב אוטומטיות, ויש מעט מאוד ידניות שנמכרו עם מנוע 1.5.

מומלץ, עדיף לחפש ברמת הגימור הגבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מדובר ברכב אמין. יחד עם זאת, מדובר במנוע 1.8 עם נתונים די חלשים, נדמה לי שהמומנט שלו הוא 16.5 קג"מ שזה נחשב די חלש ביחס למנועי 1.8.

בזמנו, הרבה רוסים רכשו את הרכב הזה, בעיקר בשל העובדה שכאשר גרו ברוסיה, ידעו שהמותג ניסן נמכר בכמויות מאוד מרשימות במדינות סקנדינביה.

אם אתה מחפש רכב חזק לצורך העליות של ירושלים, מציע לך לחפש משהו אחר, אבל בסך הכל, אם תמצא אקזמפלר טוב, מדובר ברכב אמין ביותר.

פורסם
לאחי אלמרה 1.8 שהיתה במקור בהשכרה,

עברה כבר את ה 300 אלף ק"מ, מבלי לגעת במנוע או בתיבת ההילוכים.

אכן מדובר ברכב אמין מאוד. כפי שציינתי לעיל, העולים ממדינות חבר העמים בשנות ה- 90 רכשו בהמוניהם מכוניות מדגמי ניסן, בעיקר סאני אבל גם את האלמרה שירשה אותה.

יש לי חברים רבים ממוצא רוסי שהוריהם מחזיקים עד היום מכוניות שגמעו מאות אלפי ק"מ, רכבים אמינים ביותר.

יחד עם זאת, כפי שציינתי, מנוע ה- 1.8 של האלמרה אינו מנוע חזק, מדובר במנוע שיש לו ערכים די דומים למנוע 1.6 וחבל שכך.

כמובן, מי ששם ידו על אקזמפלר שמור ומטופל היטב, יזכה לקבל רכב אמין ביותר.

בהצלחה

פורסם

היה לי אלמרה פרפקט 1.8 אוט שנת 2002 במשך 11 שנה.

אחלה רכב.

בשנים אלה אין 1.6 אלה רק 1.8 (ו-1.5 ידני בודדים).

רכב לא חזק במיוחד בעליות אך אמין עם מנוע מצויין.

פורסם

צריכת הדלק סבירה, לא היתי מגדיר אותה כחסכונית.

ממליץ מאוד לפני הרכישה לבדוק את מסרק ההגה שנוטה לנזול ודורש שיפוץ בעלות של כ- 1500 ש"ח. חוץ מזה הרכב אמין מאוד!

פורסם
כמו שאמרו פה חכמינו- רכב מאד אמין, אבל לא מכונה

אם זה לא מכונה, מה זה? סוס?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נוהג מזה שנתיים באלמרה 1.8 2003, בדגם 5 דלתות.

בסך הכל הרכב עושה את העבודה שלו כמו שצריך, וסוחב בלי בעיה גם את העליות של חיפה וגם את אלה של צפת וירושלים.

צריכת הדלק סבירה יחסית לרכב אוטומטי גדול (כ-1/10 בנסיעה משולבת), אבל אני שוקל להחליף אותה בידנית שתהיה חסכונית יותר... אולי אם תבוא הצעה מעניינת. ;-)

פורסם

רכב חביב.

אמנם המנוע 1.8 לא מפלצת ביצועים, אבל הוא מקבל את הכוח די מוקדם ולכן מרגיש חזק יותר(אם כי לא בהרבה) ממשפחתיות רגילות אחרות.

יסע את העליות בלי בעיה, אבל אל תצפה לצריכת דלק פנטסטית.

פורסם
צריכת הדלק סבירה, לא היתי מגדיר אותה כחסכונית.

ממליץ מאוד לפני הרכישה לבדוק את מסרק ההגה שנוטה לנזול ודורש שיפוץ בעלות של כ- 1500 ש"ח. חוץ מזה הרכב אמין מאוד!

ניסו להשחיל אותי במוסך על 3,500 לשיפוץ מסרק הגה(!!!)

בלי קשר, רכב זריז, שלי כמעט שנה אצלי, לירושלים לא נסעתי איתו אבל אין שום סיבה שלא יסחוב את העליות בקלות.

צריכה משולבת אצלי נעה בין 12:1 ל 10:1 מכר טוען שהוא עושה 14:1 בבינעירוני, כנראה שהרגל שלי כבדה יותר על הגז.

פורסם

אני מחפש ניסאן אלמרה 1800 שנתון 2006 שלא עברה יותר מ 17k בשנה ואפילו לא אכפת לי לשלם על הרכב קצת יותר העיקר שיהיה שמור

• תוכן חדש...