Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מחפש רכב חדש מהחברה עד 75,000, והדגש העיקרי הוא שיהיה קל למכור אותו, שהוא ישמור על הערך שלו, ושיהיה נוח להתנהל איתו ביום-יום. אני אצטרך למכור אותו עוד חצי שנה ואני לא יכול להתקע איתו, לכן הסחירות. כמו כן רוב הנסיעות שלי יהיו בעיר.

בכל מקרה, האופציות - פורד פיאסטה, סיאט איביזה, אופל קורסה וסוזוקי סוויפט. אני מניח שהסוויפט תשמור על הערך הכי טוב ותהיה הכי קלה למכור, פשוט כי היא יפנית... אבל האם אני צודק?

תודה.

פורסם

רכב ב75K לחצי שנה?

שישמור ערך?

תעשה בשכל ותיקח רכב בהשכרה או תקנה משהו ישן יותר ב5~6K, כי על סופרמיני חדשה אתה תאבד הרבה יותר מזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם כסף זה לא בעיה - למה לא לקחת רכב בהשכרה?

לא צריך להתעסק עם מכירה, פשוט מחזיר את המפתחות ושלום על ישראל.

בוא נאמר יעלה לך כ2000שח בחודש כולל ביטוח לרכב סופרמיני אוטומטי (מאזדה 2 וכדומה)

בחצי שנה זה 12K

תקנה, נגיד, פיאסטה חדשה ב75K. בשביל שמישהו בכלל יטרח לקרוא את המודעה שלך ביד2 תוריד 10% וזה לפני מיקוח, כלומר 7.5K

ביטוח צריך לעשות? בוא נאמר יעלה לך 4K בשנה, תבטל אחרי חצי שנה ותקבל כ1.8K בחזרה

סה"כ בזבזת 9.7K ואתה צריך לחכות למישהו שיקנה ממך את הרכב, וכמה שהמכירה תתעכב - אתה משלם יותר ביטוח, ומוריד את המחיר בשביל לקבל שיחות טלפון.

אני, במקומך, הייתי שוכר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מחדד את NINJMNKY, מציע לך לבדוק אופציות השכרה לטווח ארוך (חצי שנה לדבריך). יתכן ותוכל לקבל רכב ברמה יותר טובה, ובמחיר סביר כולל ביטוח וטיפולים, בשקלול מול איבוד ערך הרכב ביום המכירה וההתעסקות במכירה עצמה.

עריכה׃ פספסתי את התגובה השניה של NINJMNKY

פורסם

כרגע אני נהג חדש בן 17 וחצי אז אני לא יודע כמה השכרת רכב רלוונטית, אני מניח שזה מגיל 21 ומעלה... או שאולי אני טועה?

פורסם

אני מנחש שאתה הולך להעיף אותו עוד חצי שנה בגלל הגיוס, אם אפשר לשאול, האם שאלת את זה בלהט הרגע? אמרתי לעצמך וואי אני רוצה אוטו יאללה בוא נשאל בפורום, כי לי אישית זה קרה, וזה בזבוז זמן.

אם אתה בן 17 ויש לך 75K לאוטו, תנהג על הרכב של ההורים חצי שנה.

פורסם

ממש לא בלהט הרגע. הסיפור הוא שתכננתי לקנות מיאטה MX5, אבל יש לי שבעה חודשים עד הגיוס, ואני מתכוון לצאת לטייל בעולם חודש פה-חודשיים שם. הביטוח של המיאטה עולה מעל 15,000 שקל בשנה, כך שלקנות אותו ופשוט לתת לו להירקב מתחת לבית שיפרקו לי אותו זה טמטום. לכן חשבתי לקנות רכב זול יחסית שלא יכאב לי הלב כשהוא יושב קצת מתחת לבניין וכשאני אחזור לארץ להעיף אותו ולקנות מיאטה. מי יודע, אולי אני אתאהב בו ולא ארצה להחליף... אבל קשה לי להאמין.

לגבי הרכבים של ההורים... אמא שלי משתמשת ברכב שלה רוב הזמן, והרכב של אבא שלי... בוא נגיד שאם יראו מישהו בגילי נוסע בו כולם ירצו להרביץ לי.

אבל את השיקולים הטכניים האלה כבר עשיתי... אז אנא התייחסו לנושא הדיון המרכזי.

פורסם

אם הרעיון של השכרת רכב נשמע לך ארטקטיבי, לך על זה, תברר.

אם לא ילך, תקנה לעצמך פיאט פונטו באיזה 6K שנת 2000 אני מאמין כבר ניתן להביא בסכום הזה.

אתה תפסיד פה הכי פחות.

אם בכל זאת אתה רוצה לקנות רכב חדש, אף אחד לא יכול להגיד לך למי תיהיה שמירת ערך עדיפה, אין פה נביאים.

ומה אכפת לך מה אנשים ירצו? אם אתה בא ממשפחה מבוססת אף אחד לא יופתע אם תנהג בSCLASS (שזו הגזמה לתת לילד בן 17, כי חבל עליה :lol: )

לפי דעתי לנהוג על הרכב של אחד ההורים תיהיה אופציה עדיפה על הכל.

התיעצת איתם? מה הם אומרים?

פורסם

השכרת רכב תעלה לך הון. לבחור בגילך המחיר הוא באזור 100 ש"ח ליום כולל ביטוח(ואני מדבר על רכב מסוג אלטו, פנדה וכו')

רכב חדש גם לא אופציה טובה. תצטרך למכור אותו במחיר זול משמעותית ממחירו כחדש על מנת שיקנו אותו ממך.

האופציה ההגיונית ביותר היא לקנות רכב משומש שעבר כבר את ירידת הערך הגדולה שלו, משמע רכב שנמצא לפחות 3-5 שנים על הכביש.

פורסם

כמו שאמרו לך לקנות רכב ב 75 לחצי שנה זה הדבר הכי לא נכון לעשות,אני מציע קנה כמה אלפים בודדים,כמו 205,גסטי,שרייד,יתקלקל זרוק ותקנה עוד רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל, תשובה לשאלתך - פורד פיאסטה זה הרכב הכי אטרקטיבי ומבוקש ברשימה, גיר ידני טוב ומהנה.

לגבי השכרת רכב, אתה מתחת לגיל 21, כך שבחברות הגדולות לא תוכל לשכור רכב, ולמיטב ידיעתי, גם בחברות השכרה קטנות הגיל שלך יהווה בעיה, אבל אולי עם תשלום גבוה על ביטוח תהיה חברה שתתרצה. בכל אופן, זה לא יסתכם ב-2000 ש"ח לחודש.

אישית, כשהייתי בגילך 8) , קניתי/קנו לי פיאט פונטו כעורה וחבוטה, אבל שירתה אותי נאמנה,

הייתי מאושרת עד הגג.

ענת

אוויס

פורסם

ההצעה שלי היא פשרה.

לחצי שנה באמת שאין לך טעם לרכוש רכב חדש.

עוד חצי שנה אף אחד לא ישלם לך מחיר שקרוב למחירון בסגמנט הזה משום שהוא יוסיף כמה אלפים בודדים וירכוש חדש.

או לחילופין יוריד אותך חזק מתחת.

עדיף לך לחפש רכב מהסגמנט הזה שכבר נמצא שנה/שנה וחצי על הכביש וירד 20% ממחירון של חדש.

הרכב יהיה עדיין באחריות ויהיה לך יותר קל למכור אותו עקב הפרשי מחירונים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה אם אני אחזיק את הרכב שנה נגיד?

בכל מקרה... סוזוקי סוויפט או איביזה? אני מעדיף את הסוויפט בגלל הקלאץ' הרך, ההרגשה של רכב גדול והעיצוב הפנימי הנעים... מאידך לאיביזה יש מנוע 1.4 בעוד לסוויפט 1.2, ואני מניח ששתיהן סחירות.

• תוכן חדש...