Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה או סוויפט, תלוי מה הדרישות שלך

אתה יכול להתעלם מהפרשי הסמ"ק בין המנועים, הביצועים דומים, אם גם 0-100 מעניין אותך, הסוויפט מעט יותר מהירה

אם תרשום אילו מאפיינים מעניינים אותך, אני אוכל לעשות השוואה נכונה

פורסם
הדגש העיקרי הוא שיהיה קל למכור אותו, שהוא ישמור על הערך שלו, ושיהיה נוח להתנהל איתו ביום-יום.

מה זה נוח להתנהלות יומיומית? פרקטיות פנימית מסוימת כמו מקום לשים את הטלפונים, מתלים סבירים, קלאץ' רך (מה שבאיביזה אין) וכו'.

אבל אם אתה אומר שההבדל במנועים לא משפיע (בגלל המשקל או כל סיבה אחרת) אז סוויפט זו הבחירה שלי...

פורסם

אוקי, אני אנסה לעזור

תאים בתא הנוסעים - בסוויפט יש תא עליון נסתר בחלק העליון של הדשבורד, תא מרכזי, תא כפפות בגודל מספק, שטח די גדול בדלתות, תא קטן משמאל להגה ומעין נישה מעל תא הכפפות, סה"כ בסדר גמור

את האיביזה אני קצת פחות מכיר, אבל גם שם תא כפפות סביר, 2 מחזיקי כוסות במרכז+תא קטן נוסף, שטח סביר בדלתות, מה שכן, תא מטען הרבה יותר גדול

מתלים - די דומה, שתיהן לא מצטיינות באיכות נסיעה משובחת, המתלים מכוונים לצד הקשיח, אבל סה"כ בסדר

קלאץ וידית הילוכים כיפיים ונוחים מאוד בסוויפט, הידית הילוכים חלקה מאוד עם מהלך קצר, אני לא זוכר איך זה באיביזה אבל אני כן זוכר שלעומת הפיאסטה ההבדל היה גדול

• תוכן חדש...