Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חוסם בלילה, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים, ביום שישי נסעתי לחבר, הוא גר בשכונה של בתים בעלי 4 קומות ובין הבניינים יש חנייה (לא פרטית) ,חניה בשפע, לא חסר איפה לחנות. חניתי אצלו את האוטו בסביבות השעה 10 בערב (יום שישי) ואחרי כמה שעות בערך ב12.30 בלילה אני חוזר לחניה, ואני קולט שרכב עבודה פשוט חוסם אותי ועוד רכב אחד לידי.(מצורפות תמונות).

התקשרתי למשטרה, חיכיתי בערך 3 שעות לניידת, הייתי בתחנת משטרה עצמה (אם לא היה תור אצל החוקר הייתי מגיש נגד בעל הרכב תלונה), לא הגיעה ניידת ולא כלום, בעל הרכב לא ענה למשטרה לפלאפון ולא היה ניתן לעשות כלום, הרכב שלי חסום.

מוקד 106 טען שהוא לא עושה שום דבר בנושא, ובמיוחד שלא בלילה, מוקד 100 של המשטרה טענו שניידת צריכה להגיע כל רגע (וכך במשך 3-3 וחצי שעות) ובסוף לא הגיע ניידת ולא כלום.

רק בגלל שאני בן אדם טוב, לא הפעלתי את האזעקה של הרכב שלי, כי לא רציתי להעיר את כל השכונה.

עכשיו בוא נניח שהייתי צריך לנסוע בדחיפות מחוץ לעיר, או אפילו לא היה לי דרך לחזור הביתה, מה עושים במצב כזה?

האם ישנה דרך חוקית להזיז את הרכב החוסם? מה עושים כדי שאותו נהג יבוא על עונשו?

...ttp://img444.imageshack.us/img444/3102/88536899.jpg...

...ttp://img855.imageshack.us/img855/6701/73081645.jpg...

...ttp://img713.imageshack.us/img713/9427/25558411.jpg...

פורסם
אם לא היה תור אצל החוקר הייתי מגיש נגד בעל הרכב תלונה

...

מה עושים כדי שאותו נהג יבוא על עונשו?

אתה הרי יודע את התשובה.

:turn-l:
פורסם
אתה הרי יודע את התשובה.

מה להגיש תלונה במשטרה? ונניח והייתי עושה את זה, מה היה קורה עם זה הלאה? האם היו קונסים את הנהג או משהו?

האם הייתה לי דרך לגרום לכך שיגררו את הרכב הזה במקום, ושאני אוכל להמשיך בדרכי?

פורסם

קושרים את האוטו לחבל ואז שתיים דוחפים ועוד אחד נוסע עם האוטו שאליו קשרתם את האוטו של האפס.

אחרי שאתה כבר יכול לצאת מהחנייה מפנצ'רים את ארבעת הגלגלים ברכב.

לאחר מכן- אם בעל האוטו ממש עצבן אותך ואת לא ממהר אפשר גם לעקם לו טיפה את הפח.

אם אתה לא כזה עצבני פשוט תרסס לו על האוטו "האולפנה" או "תג מחיר" או משהו בסגנון. אחרי זה כבר יאשימו את המתנחלים.

פורסם

הרבה זמן לא צחקתי ככה ^^ meirhom

אני אישית היתי דואג להזיז את הרכב משם בכוח. מצידי מזמין לו גרר.

אבל לא רמזתי לשום דבר ממה שהומלץ לעיל :p

Opel Adam S 2017

פורסם

אם היית מפעיל זמבורה, השכנים היו מתקשרים למשטרה ואז היא באמת היתה מגיעה מהר יותר ונותנת לך קנס.

במקרה הגרוע השכנים היו מבצעים בך לינץ'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני הייתי מתלונן - על המשטרה. ממתי מחזיקים בנאדם שלוש שעות לחכות לניידת?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא מבין למה חיכית לניידת.

אותי חסם רכב לפני כחודשיים, חנה בצורה עקומה וחסם את היציאה מהרחוב (דרך ללא מוצא ברחוב הולנדי)

התקשרתי למשטרה, היא ביקשה את המספר רכב והתקשרה לנהג שיגיע להזיז את הרכב, הוא הגיע אחרי 3 דקות, הזיז את הרכב והתנצל.

פורסם

אני יודע את ההשלכות, ואני מכיר את התשובות של שאר חברי הפורום, אך אני, אישית, שובר לו חלון, מוריד אמברקס ושם את הרכב באמצע הכביש ונוסע לי לשלום.

אני יכול לחיות עם ההשלכות האלה, ועם מה שכל המתחסדים יחשבו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בפעם הראשונה (לפני כשנה) שרכב זר חסם לי את היציאה מהחניה מהעבודה חיכיתי שעתיים וחצי - לא ניידת ולא בטיח (אותו סיפור - מוקד 100 הבטיחו שממש עוד רגע מגיעה ניידת.. 106 לא עושים שום דבר בלילה)

בסוף הגיע בעל הרכב וממש התאפקתי לא לפוצץ אותו ביחד עם האוטו.

בפעם השניה (שבוע שעבר) זה קרה עוד פעם, עם איזה יונדאי H100 מצ'וקמק ישן כזה.

אחרי 10 דקות הלכתי לחפש לום\לבנה בשביל לשבור לו את החלון ולהזיז משם את האוטו, למזלו הוא חזר לפניי.

לא הייתי חושב על זה פעמיים אפילו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בפעם השניה (שבוע שעבר) זה קרה עוד פעם, עם איזה יונדאי H100 מצ'וקמק ישן כזה.

אחרי 10 דקות הלכתי לחפש לום\לבנה בשביל לשבור לו את החלון ולהזיז משם את האוטו, למזלו הוא חזר לפניי.

לא הייתי חושב על זה פעמיים אפילו.

אם זו הייתה בימר שחורה עם וילונות על החלונות, ניחוש שלי, כמה פעמים היית חושב לפני?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

BMW חדשה שחורה ומושחרת? בטוח לא ידנית. מה הטעם לפרוץ אותה? להוריד את הנעילה של הגיר האוטומטי בלי מפתח לא תוכל בכל מקרה.

(לצורך העניין הרכב שחסם אותי לפני שנה היה לאנסר קלאסיק בליסינג, וגם היה במצב P שלא משאיר הרבה ברירה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
צהריים טובים חברים, ביום שישי נסעתי לחבר, הוא גר בשכונה של בתים בעלי 4 קומות ובין הבניינים יש חנייה (לא פרטית) ,חניה בשפע, לא חסר איפה לחנות. חניתי אצלו את האוטו בסביבות השעה 10 בערב (יום שישי) ואחרי כמה שעות בערך ב12.30 בלילה אני חוזר לחניה, ואני קולט שרכב עבודה פשוט חוסם אותי ועוד רכב אחד לידי.(מצורפות תמונות).

התקשרתי למשטרה, חיכיתי בערך 3 שעות לניידת, הייתי בתחנת משטרה עצמה (אם לא היה תור אצל החוקר הייתי מגיש נגד בעל הרכב תלונה), לא הגיעה ניידת ולא כלום, בעל הרכב לא ענה למשטרה לפלאפון ולא היה ניתן לעשות כלום, הרכב שלי חסום.

מוקד 106 טען שהוא לא עושה שום דבר בנושא, ובמיוחד שלא בלילה, מוקד 100 של המשטרה טענו שניידת צריכה להגיע כל רגע (וכך במשך 3-3 וחצי שעות) ובסוף לא הגיע ניידת ולא כלום.

רק בגלל שאני בן אדם טוב, לא הפעלתי את האזעקה של הרכב שלי, כי לא רציתי להעיר את כל השכונה.

עכשיו בוא נניח שהייתי צריך לנסוע בדחיפות מחוץ לעיר, או אפילו לא היה לי דרך לחזור הביתה, מה עושים במצב כזה?

האם ישנה דרך חוקית להזיז את הרכב החוסם? מה עושים כדי שאותו נהג יבוא על עונשו?

...ttp://img444.imageshack.us/img444/3102/88536899.jpg...

...ttp://img855.imageshack.us/img855/6701/73081645.jpg...

...ttp://img713.imageshack.us/img713/9427/25558411.jpg...

חסר סוף הסיפור. איך יצאת בסוף?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מנסיון, המשטרה תגיע למקום תראה את הרכב, ותנסה לתפוס את בעל הרכב בטלפון.

במקרה הטוב הוא יענה ויגיע להזיז את הרכב.

במקרה הגרוע לא יענה ולא יזיז את הרכב.

אבל המשטרה לא עושה עם זה כלום, לא יגררו, לא יזיזו, לא יתנו כנס, ופשוט ילכו כאילו לא קרה כלום..

גם אם מדובר בחניה פרטית והרכב חוסם את היציאה שלך מהחניה..

נ.ב.

כל האמור לעיל נכתב מתוך נסיון ועבר עם המשטרע..

• תוכן חדש...