Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בטיפול 145 אלף לסוזוקי איגניס לפי הוראות החברה יש צורך להחליף פילטר מזגן אויר ,נוזל קירור ופילטר שמן,

אין היסטורית טיפולים לרכב שכן בעל הרכב הקודם טיפל בו בעצמו, האם כדאי להחליף גם שמן גיר?פלאגים וכדומה?- בעל הרכב טען שהוא טיפל ברכב 5000 קילומטר לפני המכירה הרכב נקנה עם 138 אלף ,בבדיקה אמרו שהשמן גיר קצת כהה , במוסך נאמר שזה בסדר ואפשר לנסוע.

אשמח גם להמלצה על שמן הבנתי שצירך 10W40" ונוזל קירור מתאים

תודה לעונים

• ספונסר פורום
פורסם

בשביל לדעת את מצב הפלאגים יש לפרק ולבדוק מה מצבם (לא תמיד חייבים להחליף כל טיפול).

שמן גיר אני הייתי מחליף במידה וזה לא כבד עלייך (מבחינה כלכלית) רק בשביל השקט הנפשי (עולה כמה מאות שקלים).

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לטיפול ברכב.

פורסם

פילטר שמן ןשמן זה בטוח נחוץ החלפה. פילטר אויר אם נקי אפשר להשאיר לטיפול הבא. לגבי פלאגים, ניתן להוציא ולראות את מצבם כי לא כל טיפול מחליפים אותם. בעניין שמן גיר לא הייתי מחליף אם הגיר מתפקד כמו שצריך, היו לי לא מעט רכבים אוטומאטיים עד היום ומעולם לא ביצעתי החלפת שמן גיר גם אם היצרן המליץ והגירים החזיקו וימשיכו להחזיק עוד דורות. לעיתים שמחליפים שמן גיר מתחילים לא מעט בעיות.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב יש מעט נקישות בגיר במעבר בין שלישי לרביעי האם הסיבה יכולה להיות שמן גיר "עייף"??

איזה שמן מומלץ? בספר רשום גם 10W30 וגם 10W40 מה נחשב לשמן יותר איכותי לרכב?

מה לגבי שמן גיר האם יש מכום שניתן לקנות בעלות נמוכה תואם לשמן הנמכר על ידי היצרן?

• תוכן חדש...