Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מבקש המלצה לרכב מנהלים.

דרישות - חדש מהחברה בלבד.

בעל אבזור רב (ריפודי עור + הכל חשמלי וכדומה).

עדיפות לבעלי מנוע זריז (למעלה מ200 כ"ס). ולא מנוע בעל נפח נמוך (1.4 זה נמוך).

אוטומט בלבד.

לפחות 4 דלתות.

עדיפות לרכבים אמינים יותר (יפניים?) עם VAG כאופציה אחרונה.

אני לא פוסל אלפא (יש בכלל חיה כזו היום? אני יודע שזה מתנגש עם אמינות) או רכבים אקזוטיים אחרים.

תקציב של סביב ה250 אלף שקל.

תודה

פורסם

לדרישותיך אין אלפא אבל יש לנצ'יה דלתא עם מנוע 1.8 טורבו ן200 סוסים.

הרמה המפוארת ביותר עולה 205K.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בדוק באיזה מחיר אפשר להוציא את הלקסוס IS (צפופה, אבל מצוינת). אפשר גם ב.מ.וו סדרה 3.

מעבר לזה: פורד מונדיאו בגרסה הבכירה, אופל אינסיגניה, וולוו S60. רובן אפילו יחסכו לך כסף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעיניי תקציב בעייתי - ואני אסביר.

4/5 מהתקציב מספיקות לרכב מנהלים "סטנדרטי". מצד שני - כל הסכום לא מספיק לרכב "מנהלים פרמיום" או יוקרה.

בכסף הה אפשר לקחת טויוטה קאמרי ברמת הגימור הגבוהה - אם ביפני חושקת נפשך.

לקסוס בגירסאות פשוטות יותר, אני לא מתמצא בהן במיוחד.

גם ביואיק לה-קרוס נכנסת בתקציב, אינני יודע באשר לאמינות אך כח ואיבזור יש.

משפחות PSA ו-VAG יגיעו ל-200K ש"ח וקצת יותר במידה ותיקח את רמות הגימור והמנועים החזקים יותר.

אהמ אהמ... אני מתאפק. רגע... :loco:

זהו! עבר לי החשק העז להמליץ על חברתי הצ'כית בגירסתה המחוזקת... עוד יחשדו שאני עובד אצלם :splat:

קח בחשבון שרכבים בסגמנט הזה יקרים יותר לתחזוקה ממשפחטומטית רגילה בגלל ריבוי החיישנים, נורות קסנון למיניהן, צמיגים יקרים יותר, טורבינות וכו' וכו'.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אם תלחץ - G37 (אם תאהב אותה, אני פחות התחברתי) תיכנס לך בתקציב. אולי לא עם סאן-רוף, אבל בתוספת קטנה גם זה שם.

הסופרב 2.0T היא כמובן אופציה לא רעה, אם אתה מתחבר אליה (אני לא).

הפאסאט CC עם ה- 1.8T נכנסת בתקציב, אבל אני הייתי הולך על ה- 2.0T, אולי יש שם מקום למו"מ, לא ניסיתי. בכל מקרה, גם לזה אני לא מתחבר אישית ;-)

מה לגבי GTI מאובזרת? (טוב, פה אני משוחד)

מה לגבי ה- S60? (קצת ערסית, אבל חביבה עלי, ולמעשה אם לא היתה לי GTI הייתי רוכש עכשיו S40T5 שמוצעת במחיר מגוחך ממש).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

slow sprinter כתב כך:

משפחות PSA ו-VAG יגיעו ל-200K ש"ח וקצת יותר במידה ותיקח את רמות הגימור והמנועים החזקים יותר.

רציתי לשאול את חברי הפורום היקרים הם אכן לפיג'ו וסיטרואן יש היום נציגות בלוול של 200,000 ש"ח?

כי אני יודע שה- 508 והסי 5 מגיעות עם מנועי 1.6 טורבו.

האם ישנם גם מנועים גדולים יותר? כי בעבר נניח שיווקו את ה- 407 ואת הסי 5 גם עם מנועי 3 ליטר וי 6?

בתודה מראש

בני

פורסם

היי, תודה על התגובות.

אני לא מחפש רכב ספורטיבי. יש לי כמה בחנייה כבר.

חשבתי על הG37, אבל אני רואה שהן מפורסמות ב330 אלף. לא חשבתי להוציא יותר מ280~

הסתכלתי על המונדאו, הבעיה היא שהיא לא הכי מאובזרת. אבל נראה שהיא מתמודדת מובילה.

אני אבדוק גם את הסופרב. ראיתי שדגם ה4 על 4 עולה באזור ה290~. והרבה קציני מוסד ושב"כ משתמשים בהם. כנראה שהם רכבים טובים.

גם על הלקסוס 250 חשבתי, אבל גם הן יקרות. נראה שרכבים קומפקטיים נהיו זולים יותר, בעוד רכבי היוקרה נהיו יקרים יותר.

שום ב.מ.ו נורמאלית לא נכנסת בתקציב. גם לא סדרה 3 מאובזרת. לא מרצדס מהדגמים הפשוטים, לא כלום. רק וולוו S40T5. גם הS60 יקרות יותר.

אני אלך לנסוע על המונדאו. אבל למה בדיוק להשוות אותה? נסעתי על ה2010 טיטניום, היא נוחה, אבל רחוקה מאוד מאבזור סטנדרטי של רכבים יוקרתיים. אפילו הכסאות לא מעור מלא. ייתרה מזאת, המזדה 6 דגם 2500 מגיעה עם אבזור גבוה יותר מאשר המונדאו (לפי האתר).

פורסם

גש לאינפיניטי ותברר כמה תעלה G37 הסטנדרטית בעסקת מזומן, יש סיכוי להתקרב לתקציב שלך מלמעלה.

קרוב משפחה רכש אחת כזו במבצע שהיה להם לפני מספר חודשים, רכב מרשים מאוד!

מנוע מנוע מנוע!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היו פרסומים גם בעת האחרונה שהמחיר הוא 260K.

אם זה אכן טווח המחירים נראה שזו האופצייה הטובה ביותר (אפילו מסקודה...).

פורסם

אלפא בדרישות שלך יש רק 1.4. ה1.8 מגיעה רק בגיר ידני.

אם בכל זאת בא לך משהו איטלקי נסה את הלנצ'יה דלתה. היא אמנם לא נראית כך מבחוץ אבל יש לה מרווח פנימי גדול יותר משל חלק ניכר ממכוניות ה"מנהלים" (על חשבון תא מטען כמובן) וגם האוירה בה, יחד עם רשימת האבזור, נראים מתאימים למה שאתה מחפש.

אופציה אחרת שאני אישית אוהב היא הפסאט CC (בשמה החדש, פולקסווגן CC).

פורסם
slow sprinter כתב כך:

רציתי לשאול את חברי הפורום היקרים הם אכן לפיג'ו וסיטרואן יש היום נציגות בלוול של 200,000 ש"ח?

כי אני יודע שה- 508 והסי 5 מגיעות עם מנועי 1.6 טורבו.

האם ישנם גם מנועים גדולים יותר? כי בעבר נניח שיווקו את ה- 407 ואת הסי 5 גם עם מנועי 3 ליטר וי 6?

בתודה מראש

בני

למיטב ידיעתי נפתח פה שרשור לפני כשנה ע"י אחד הפורומיסטים הותיקים שכל X שנים מחליף לצרפתיה חדשה.

בשרשור הנדון, דובר על C5 דור III מנוע 3 ליטר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
היי,

מבקש המלצה לרכב מנהלים.

דרישות - חדש מהחברה בלבד.

בעל אבזור רב (ריפודי עור + הכל חשמלי וכדומה).

עדיפות לבעלי מנוע זריז (למעלה מ200 כ"ס). ולא מנוע בעל נפח נמוך (1.4 זה נמוך).

אוטומט בלבד.

לפחות 4 דלתות.

עדיפות לרכבים אמינים יותר (יפניים?) עם VAG כאופציה אחרונה.

אני לא פוסל אלפא (יש בכלל חיה כזו היום? אני יודע שזה מתנגש עם אמינות) או רכבים אקזוטיים אחרים.

תקציב של סביב ה250 אלף שקל.

תודה

הייתי ממליץ לך לבדוק את הביואיק לקרוס או את המאליבו לקצורי

ביואיק לקרוס מתחיל במחיר של 235,000 רכב מנהלים גדול ואמיתי עם מנוע 3.6 ל' מרווח מפנק בטיחותי ומאובזר ביותר

או שברולט מאליבו לקצורי עם חלון גג, חישוקי אלומיניום מנוע 2.4 ל' חסכוני חזק ויעיל 169 כ"ס

כסא נהג חשמלי אפשרות לריפודי עור מולטימדיה וכל אבזור נוסף,

עסקה זו תסתיים עם כל האבזורים בפחות מ- 200K

גיא משברולט

פורסם

או שברולט מאליבו לקצורי עם חלון גג, חישוקי אלומיניום מנוע 2.4 ל' חסכוני חזק ויעיל 169 כ"ס

כסא נהג חשמלי אפשרות לריפודי עור מולטימדיה וכל אבזור נוסף,

עסקה זו תסתיים עם כל האבזורים בפחות מ- 200K

מכונית שהמחליפה שלה כבר הוצגה ונמכרת בארה״ב...

• תוכן חדש...