Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המכוניות שהציעו לך הן עגלות ביחס לאינפיניטי G37 סדאן.

האוטו מאוד חזק והיו המון דיבורים על 260K.

תבדוק אותה, לא תתאכזב :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני גם ממליץ לך על הלנצ'יה דלתא וזה מנסיון אישי. לאבא שלי יש כזו מהדגם המפואר יותר ואני נוהג עליה די הרבה.

מאוד מרווחת, מפוארת ומזמינה ובהחלט מספיק חזקה אולי אפילו יותר מידי. היא בהחלט עומדת באותו סדר גודל של ביצועים של הרכב הקודם שלו שהיה A4 3.2.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
היי,

מבקש המלצה לרכב מנהלים.

דרישות - חדש מהחברה בלבד.

בעל אבזור רב (ריפודי עור + הכל חשמלי וכדומה).

עדיפות לבעלי מנוע זריז (למעלה מ200 כ"ס). ולא מנוע בעל נפח נמוך (1.4 זה נמוך).

אוטומט בלבד.

לפחות 4 דלתות.

עדיפות לרכבים אמינים יותר (יפניים?) עם VAG כאופציה אחרונה.

אני לא פוסל אלפא (יש בכלל חיה כזו היום? אני יודע שזה מתנגש עם אמינות) או רכבים אקזוטיים אחרים.

תקציב של סביב ה250 אלף שקל.

תודה

היי

אני ממליץ לך בחום לנסות את ה- B4 LUX 2.5, אתה תמיד יכול להוסיף אביזרים כמו: מושבי עור איכותיים מתכווננים חשמלית, חלון גג,כפתור התנעה, KEYLESS, פנסי קסנון ועוד ועוד.

מחיר הרכב 200,000 ש"ח

הרכב עם הנעה כפולה, מנוע בוקסר סימטרי, מרווח פנימי וכמו שאתה יכול להבין בעל אופציות אבזור עשירות מאוד.

אייל מסובארו.

• תוכן חדש...