Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כמה שבועות חניתי על המדרכה (במקום שמותר לחנות בו כמובן) ברחוב בחיפה.

כאשר פתחתי את הדלת (וכן, הסתכלתי לפני שפתחתי), פתאום הגיח רכב במהירות גבוהה והתנגש בדלת הפתוחה.

הנזק שנגרם היה שהמראה של הרכב השני נשברה, כאשר לרכב שלי לא היה כלל נזק.

שימו לב לתמונה המצורפת שמראה את הרחוב המדובר ואת העובדה שיש באמפר ממש קרוב למקום שבו הרכב שלי עומד (התמונה צולמה 2 דקות לאחר האירוע והרכב שלי הוא הרנו מגאן, שהוא הראשון שרואים באופן מלא בתמונה משמאל).

האם מצב כזה הוא אשמתי? אשמת הנהג ברכב השני? או אולי בכלל אשמה משותפת?

אין טעם להפעיל כאן ביטוח כי מדובר יחסית על סכומים נמוכים, אבל נשמע לי מוזר שמדובר על אשמתי הבלעדית ושאני צריך לשלם בלעדית על תיקון המראה של הנהג השני.

אשמח לתגובתכם.

תודה,

גלעד

photo.jpg

פורסם

הפכתי את התמונה כדי שניתן יהיה לראות בבירור את המיקום.

מה הנהג של הרכב שנפגע אומר?

008dud.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

008.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הדלת הייתה פתוחה דקה ונתקל בך ניחא

אם פתחת ומיד נכנס בך אשמתך

המקרה קרוב יותר לאפשרות השניה , שלם ושכח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין דין מראה של מרצדס למראה של סובארו שנת 1993

בדוק בחנות חלקים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰