Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק 93 הצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש ממושך מצאתי כמה והנה אחת מהם :

הונדה סיויק 93 הצ'בק ידנית 1600 , יד 3 , 160,000 ק"מ , עם סאנרוף.

הבחור אומר שהבעלים הקודמים החליפו מנוע , כששאלתי כמה המנוע הקודם עשה הוא אמר שאינו יודע ומסמכים כתוב 160.

עבר טסט לפני שבוע.

הרכב באופן כללי נראה במצב טוב , הבחור עשה לה צבע.

להתרחק? שווה ללכת לראות בכלל?

פורסם

אלה נתונים נורא חשודים לרכב כזה. נשמע טוב מכדי להיות אמיתי.

אם תשים לב, ואני בטוח שכבר ראית, לא נשארו כמעט סיוויקיות האצ'בק מהשנים 92-95. ואלה שיש בדרך כלל זבל של בני דודים או ערסים.

בכל מקרה, לכל כלל יש גם יוצאים מהכלל, אז אל תאבד תקווה. כשיש סיוויקית שמורה, מבקשים עליה הרבה מעל המחירון, ויודעים בדיוק למה.

אתה כקונה תבדוק הכל, החל משלדה עד למנוע, פגיעות מכל כיוון, חפש קומבינות.

קח לבדיקה במוסך. זה חשוב.

קרה לי שבמודעה הרכב נשמע מושלם, ידני יד ראשונה 160K ק"מ. בפועל הוא היה עומד, מעשן, מתפרק ושרוף עם מד ק"מ תקוע שעובד רק כשעוברים 100 קמ"ש ויד שניה.

ככה שמהמודעה אתה לא מקבל הרבה מידע, רק בדיקה פיסית!!

במקומך הייתי הולך לראות, זה רכב מדהים וכבר לא מייצרים כאלה. מטוס עם פוטנציאל מטורף ועיצוב משגע.

Honda civic EJ6

פורסם

זה בידיוק היה התכנון , לקחת לבדיקה ושם גם לראות פיזית ולחפש. אגב

הוא אומר שהכל מאושר ושהוא עשה טסט לפני שבוע וסידר מה שהיה צריך עם קבלות והכל.

משהו פה תמוהה , יש דרך לראות יותר פרטים? לראות היסטוריה כלשהי?

הוא אכן בן דוד כמו שאמרת , זה הקהל שמחזיק ברכבים כאלו וזו בהחלט בעיה.

הוא נמצא שעה ממני ואני תוהה אם זה שווה את הנסיעה והבדיקה וכל הבלגן.

פורסם

טסט זה בולשיט, חצי מהרכבים בארץ עוברים בקומבינה.

בהחלט אני ממליץ על ללכת לבדוק.

אבל לא סתם, אלא לבוא עם איש שמבין בעניין, שיעיף מבט על כל חלק ברכב, כמובן נסיעת מבחן.

שים לב לבדיקות הרגילות: מצב השמן, תא המנוע, חפש נזילות וקומבינות חשמל. תבדוק שכל החשמל תקין, שים לב לפחחות, חפש גלים והבדלי צבע. שאל את המוכר הכל, שים לב לתשובות שלו.

תשתדל שהרכב יהיה קר כשתבוא. שים לב לעשן שחור או לבן מדי, הרכב מטוס- אתה תרגיש את זה אם הוא בריא. בנסיעה קח סיבובים, תעלה טורים, תבדוק הכל.

אם הכל ניראה תקין ואחלה, תאם פגישה לבדיקה מסודרת במוסך מוכר. אל תיבהל ממה שיצא שם, למד להבדיל כס"ת ממה שבאמת חשוב.

כמה הרכב עבר לעולם לא באמת תדע. יתכן שעבר 300K ק"מ ואז החליפו מנוע. כנ"ל לגבי יד, אולי כל היישוב נסע עליה אבל לא העבירו בעלות...

אם הרכב עבר הרבה אתה תרגיש את זה, אם זה ברעשי הדרך, בקירקושים רעידות ומה לא.

אם הוא נוסע פיקס והכל בסדר, למה לא, קח. לא חסר בני דודים גם עם רכבים שמורים.

חלפים יש בשפע, זה רכב מיוחד, אמין ומגניב. כבר כתבתי שפשוט כבר לא מיצרים כאלה, ואין לה תחליף.

שעה נסיעה היא בטוח שווה, זה לא אבטיח.

Honda civic EJ6

פורסם

בכיף, פשוט אני גם חיפשתי סיוויק לפני שנה, המון זמן חיפשתי במודעות משהו שמור. אחרי שהתאכזבתי מנבלה שנראתה טוב במודעה, לגמרי במקרה מצאתי את הכלה שלי... אז הרגשתי טוב לחלוק איתך את הנסיון שצברתי אז.

מאחל לך בהצלחה בחיפוש, זה קשה אבל שווה את זה.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...