Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה 94 XLI Plus עם 220,000 ק"מ.

אני יד שנייה מחזיק באוטו כ-11 שנים.

במחירון יד 2 מחיר האוטו הוא כ-11,500 שקל.

אני שואל מה המחיר האמיתי של אוטו כזה בשוק?

או במילים אחרות כמה אני יכול לקבל על אוטו כזה?

אני שואל זאת כי אני יודע שהמחירונים גבוהים הרבה מעל מצב השוק.

פורסם

הכי טוב לבדוק מחירים ביד 2 של רכבים עם נתונים זהים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לי טויוטה קורולה 94 XLI Plus עם 220,000 ק"מ.

אני יד שנייה מחזיק באוטו כ-11 שנים.

במחירון יד 2 מחיר האוטו הוא כ-11,500 שקל.

אני שואל מה המחיר האמיתי של אוטו כזה בשוק?

או במילים אחרות כמה אני יכול לקבל על אוטו כזה?

אני שואל זאת כי אני יודע שהמחירונים גבוהים הרבה מעל מצב השוק.

ברכבים בשנתונים האלו, אין כמעט חשיבות למחירון. (כמעט, כי בכל זאת מדובר באינדיקציה כללית).

מה שחשוב הוא שגרת הטיפולים ברכב ומצבו המיכני. רכב שמור יקבל גם מעל המחירון.

פורסם

היי

לדעתי יש לך גחל לוהט בידיים שלא יקח לך יותר מיומיים להעיף אותו. זו אחת המשומשות הכי טובות שיש בשוק היום.

תתחיל במחירון ותראה איך זה מתקדם. לדעתי ילך מעל למחירון. לפני שבוע אחי קנה כזאת לאחיינית שלי כרכב ראשון שנת 97 ב 18 אלף!! אני משער כמובן שמדובר ברכב מטופל, שמור,ללא תאונות רציניות עם ק"מ אמיתי.

הכי טוב זה להזמין מספר אנשים ביום שישי אחד (בהפרש של שעה כל אחד) לבוא לראות, ולסגור ביום א' עם ההצעה הטובה ביותר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קודם כול, אני באמת מצטער עבור אחיך שהוא קנה לבת שלו קרש גיהוץ בן 15 עם בטיחות לא קיימת, כשאפשר למצוא בכמעט אותו מחיר ים של רכבים משפחתיים שנת 04-05(ואני מדבר על מאזדה, מיצובישי וסוזוקי, לא על רנו, פיאט, וסיטרואן למקרה שהסטיגמות יעלו).

דבר שני, מנסיון של מכירת טויוטה 92 מלפני שנתיים(כשהשוק היד שניה היה הרבה יותר טוב) ,בשנתונים כאלה, אפשר לחלום על לקבל את המחירון של טויוטה.

פורסם

המחרון של הקורולה לשנים אלה הוא מופרז ולא ריאלי . בסכומים אלה ניתן לרכוש רכב משנתון 2000 ומעלה משפחתי כמובן. יש לי בעבודה בעל רכב קורולה 97 אוטומטי שהוא זהה לרכב שלך והוא מבקש 20000 ש"ח על הרכב וכמובן שאין שום סיכוי שיקבל סכום כזה. היתה לי לפני שנה קורולה 93 ובקושי הצלחתי לקבל עליה 3500 ש"ח ומדובר סרכב שטופל עם מצבר חדש פנסים קידמיים חדשים ברקסים חדשים0 הבעייה העיקרית של הדגם הזה הוא שהמנוע צורך שמן בצורה מופרזת לעומת רכבים אחרים מאותם שנים. ואני בטוח שגם מנוע הרכב שלך צורך שמן.

פורסם
קודם כול, אני באמת מצטער עבור אחיך שהוא קנה לבת שלו קרש גיהוץ בן 15 עם בטיחות לא קיימת, כשאפשר למצוא בכמעט אותו מחיר ים של רכבים משפחתיים שנת 04-05(ואני מדבר על מאזדה, מיצובישי וסוזוקי, לא על רנו, פיאט, וסיטרואן למקרה שהסטיגמות יעלו).

דבר שני, מנסיון של מכירת טויוטה 92 מלפני שנתיים(כשהשוק היד שניה היה הרבה יותר טוב) ,בשנתונים כאלה, אפשר לחלום על לקבל את המחירון של טויוטה.

במחירון יד 2 :

מאזדה לאנטיס 323 2004 אוטומטית כ-30,000 שקל

מיצובישי לנסר קלאסיק 2005 אוטמטית כ-38,000 שקל

אז איך הגעת לזה שאפשר למצוא באותו מחיר 18,000 שקל של הטויוטה 97 ?

אלא אם בפועל מוכרים ב-50% פחות מהמחירון?

פורסם

אל תסתכל על המחירון, תסתכל על המחירים עצמם ביד 2(וקח בחשבון שגם מהם אפשר בקלות לקצץ עוד כמה אלפים)

אתה תיראה מיצובישי לאנסר 04-05 ומאזדה 03-04 בקלות במחירים של עד 25 אלף.

פורסם
אל תסתכל על המחירון, תסתכל על המחירים עצמם ביד 2(וקח בחשבון שגם מהם אפשר בקלות לקצץ עוד כמה אלפים)

אתה תיראה מיצובישי לאנסר 04-05 ומאזדה 03-04 בקלות במחירים של עד 25 אלף.

מבדיקה זריזה שעשיתי המכוניות האלו היו בעברן מליסינג או השכרה עם קילומטרז' גבוה מאוד מאוד.

האם אתה מסכים איתי?

פורסם

היו בהשכרה ליסינג או השכרה, אבל כבר עברו כמה שנים מאז, אז למי אכפת?

ובחיפוש עשיתי סינון לעד 160 אלף קילומטראג'. ביותר מזה אתה כבר משיג רכבים גם שנתון 06.

פורסם

אני מתנצל בפני כל מי שלא מוכן לשלם סכום כסף מסויים- בעבור משהו שמישהו אחר מציע לו. ביקוש והיצע.

בהפועל ת"א נדמה לי שדרשו 1.6 מיליון יורו בעבור טוטו תמוז והצרפתים רצו לשלם, אז כנראה שבשבילם הוא היה שווה את זה.

ונדמה לי שבמכבי שילמו כבר מיליון לקרית שמונה על מומחה לאחזקת ספסלים. לפעמים זה שווה ולפעמים לא.

אח שלי רכש יד 2 , מטופלת במרכזי מהיום הראשון 140 אלף ק"מ, חנתה בצל כל חייה עם הצבע המקורי על האוטו פרט לטמבונים מתוקנים ופוליש ווקס. נסעה רק מחוץ לעיר. בשבילו זה שווה. ראיתי גם לאנסר 2008 מליסינג ב 30,000 ש"ח כשנדמה לי שהמחירון כפול (לדעתי אחלה אוטו). מצד שני יש אנשים שמבקשים מחירון על סיוויק 2008 ומוציאים אלף ש"ח מעל. ביקוש והיצע. מי שמתאים לו שיקנה ומי שלא, שימצא את מה שכן מתאים לו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...