Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עברות - מה עושים בכזה מצב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה לי בראש השאלה מה עושים במצב של עבירה מסגים שאני אפרט מיד:

1. אתם נוסעים, רואים רמזור מולכם.. בדרך כלל מה שתעשו זה תורידו את הרגל מהגז ותתכוננו לעצירה....

אבל מה קורה במצב שהרמזור מתחיל להבהב שאתם ממש קרובים אליו ויש לכם 2 אופציות:

א. לעצור - אבל המרחק עצירה לא מתאים לכן האוטו יעצר קר באמצע בצומת

ב. להמשיך לתת גז - אבל מהמקום שבו אתם נמצאים אתם תעברו באדום.

מה קורה בכזה מצב?

2. אתם עוקפים רכב שמקדימה לכם בקו הפרדה קטוע, אבל בסיום העקיפה הקו נהיה רצוף וככה שחזרה לנתיב שלכם זה רק על קו הפרדה רצוף.

מה קורה בכזה מצב?

פורסם

1. אם אתה מגיע למצב כזה לא התאמת מהירות לתנאי הדרך והאוטו.

2. כנ"ל, אם אתה מגיע למצב כזה זה אומר שלא ראית שקו ההפרדה עומד להסתיים. זה כמו להגיד "פתאום אוטו בא מולי מה אני עושה".

פשוט תתאים ( ותמעיט ) עקיפות והאצות בהתאם לתנאי הדרך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

1. כדי להמנע ממצב כזה עדיף להוריד קצת מהירות לפני הגעה לרמזור כך אם הוא יתחיל פתאום להבהב יהיה מספיק זמן לעצור ולא לתת גז ולקוות לטוב.

2. לא חוקי. בגלל זה צריך לראות מראש אם יש מצב לעקיפה בטוחה ולא להתחיל לעקוף אם לא בטוחים איפה נגמר קו ההפרדה המקווקו.

פורסם

לידיעתך - קו לבן קטעים, לקראת סופו והפיכתו לקו לבן רצוף, המרחק בין הקטעים הופך צפוף מאשר היה לפי כן.

עכשו כאשר הנך נוהג ומבחין שקטעי הפס הלבן צפופים המה, צפה לפס לבן.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קרה לי שעקפתי מישהו ככה, ואז כשאני מגיע לכך שהרכב שעקפתי קצת מאחורי צץ רכב לפני, אני מאיץ כדי להכנס לנתיב שלי, וגם הזה שניסיתי לעקוף מאיץ, בכח מונע ממני לחזור לנתיב. בסוף הייתי צריך לתת בלימה ממשפתאומית ולקפוץ בחזרה מאחוריו. \:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
קרה לי שעקפתי מישהו ככה, ואז כשאני מגיע לכך שהרכב שעקפתי קצת מאחורי צץ רכב לפני, אני מאיץ כדי להכנס לנתיב שלי, וגם הזה שניסיתי לעקוף מאיץ, בכח מונע ממני לחזור לנתיב. בסוף הייתי צריך לתת בלימה ממשפתאומית ולקפוץ בחזרה מאחוריו. \:

כעיקרון העקיפה צריכה להיות מתוכננת כך שלא יקרה המצב הזה - ממילא לעקיפה צריך שדה ראיה גדול כדי להבחין ברכב המגיע ממול - אז באותה הזדמנות גם בודקים שיש קו מקוטע מספיק ארוך.

אם הרכב הנעקף מאיץ - הוא מבצע עבירה חמורה, ובמידה ולא ניתן להשלים את העקיפה בגלל זה - לוותר ולחזור לנתיב שלך.

כבר קרה לי מקרה כזה של עקיפה שהתחילה במהירות 100 וויתרתי עליה (כלומר חזרתי מאחוריו) טיפה לפני 160, כי האדיוט החליט שלא בזין שלו שאני אעקוף אותו. לפחות אחר-כך הוא נסע די מהר אז לא היה צורך לנסות שידור חוזר של העקיפה הזו.

ועוד הערה - בעקיפה בכביש דו-סטרי (סטייל כביש הערבה) - פול גז בבקשה מההתחלה ועד הסוף, ומזגן כבוי. תודה.

(יש אנשים שהנ"ל לא ברור להם ומבזבזים זמן יקר בנתיב הנגדי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה שאמרו פה זה נכון לגבי שהקו המקוקו מכווץ את המרחק בין הפסים לקראת קו רצוף.

אבל רמזור רואים מקילומטר לפחות, ואם לא רואים תמיד יש שלט שמורה על רמזור לפניך, או תמרור עצור, או עבודות בכביש.

ככה שאם הדרך לא מאפשרת לך לראות בגלל עיקולי כביש וכדומה, תמיד יהיו שלטים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בדרך כלל, כשרמזור מתחיל להבהב, יש לך די והותר זמן בשביל לבלום, אלא אם אתה במהירות מגוחכת (מעל 140..).

לגבי העניין השני - לרוב, אם יש שדה ראיה למרחוק, אין פס לבן (למרות שישנם מקרים חריגים).

אם אין שדה ראיה, אני לא עוקף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...