Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובי ותומי עדיין עם כל הביקורת זכותו של בעל הרכב לעשות בריכבו מה שיחפוץ.

ניסו לתת לו עיצות והסבירו לו איך צריך לשפץ.

אבל אם בחר בדרך השנייה זו זכותו וכספו.

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קובי ותומי עדיין עם כל הביקורת זכותו של בעל הרכב לעשות בריכבו מה שיחפוץ.

ניסו לתת לו עיצות והסבירו לו איך צריך לשפץ.

אבל אם בחר בדרך השנייה זו זכותו וכספו.

מה שאתה לא מבין ומנסים להסביר לאחד כמוך פה זה שהבעיה לא עם בעל הרכב אלה עם הפחח שהוא שכר ומשלם לו כסף על העבודה החובבנית שלו,

אם בעל הרכב היה יודע איך צריכה להראות עבודת פחחות כמו שצריך ובכל זאת מחליט לעשות כך הוא היה מתבייש להעלות את התמונות של הריתוכים ועבודת החובבן שהוא משלם לו,

עצם זה שהוא כן משתף ומתלהב ומהלל את הפחח ומשלם לו כסף על זה ,פה שורש הבעיה!

וכאחד שטוען על גבי הפורום ועל גבי השרשור הזה שהוא עצמו ביודעין מחפף בשיפוצים סייג לחוכמה שתיקה !

כל מי שמפרסם פוסטים צריך להבין שיש גם ביקורת.

קוביסו בדרך כלל קוטל כי רמת השיפוצים לרוב לא עומדות בסטנדרט.

גם אני חטפתי מימנו אבל יאמר לזכותו שהוא לא קוטל סתם. (גם אני מחפף בשיפוצים).

בדרך כלל התגובות שלו עיניניות ונוגעות לטיב השיפוץ.

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

אני אישית לא הייתי נוגע ברכב שרוף היות והנזק שנגרם לפח הוא עצום, אני מתכוון לשינוי תכונותיו, להתרככות בחום שעבר,עיוותים נלווים והחלדה במקומות פנימיים ונסתרים.

זו דעתי אך יש גם דעות שונות ואני מאד מעריך את בעל הרכב שלקח על עצמו פרויקט כזה.

קראתי כאן שהייתה כוונה לקנות רכב תואם לפירוק אז אולי כדאי להשתמש בבודי שלו.

כשאני רואה רכבים משופצים ומבריקים המיובאים ארצה עולה בי התהייה לגבי מצב הרכב בעבר ורמת עבודת הפחחות שנעשתה לו, לא תמיד עובדה זו ידועה ורק בחלוף הזמן יצוצו התשובות.:wink:

האדם קנה את הרכב כנראה בזול ויכול להיות שגם אין באפשרותו או ברצונו להשקיע הון אצל פחח יותר מקצועי,יש לו חלום והוא יגשים אותו בדרך כזו או אחרת ואני מאמין שיצא רכב יפה.

אני מקווה שנמשיך להתרשם מהתמונות גם אחרי שהיו דעות שקטלו את רמת העבודה.

המשך הצלחה בשיפוץ

אריק

פורסם

שכל אחד יעשה מה שטוב לו ומה שבא לו ברכושו

עצם זה שהוא מעלה את זה לפורום זה נתון לביקורת

יש כאלה שמפנימים ויש כאלה שמתעלמים ויש כאלה שמפנימים חלקית ולוקחים את מה שטוב להם .

הנקודה היא שצריך להגיד שהמלך הוא עירום ולא להיות מקהלת כל הכבוד ...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כולם צודקים רק לא שמתם לב שבעל הרכב כבר לא רושם בשרשור עוד מהדיון הקודם וזה לדעתי קצת יצא מפרופורציות

המטרה שלנו לעודד אנשים לשפץ ולא להוריד אותם מזה

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
מה שאתה לא מבין ומנסים להסביר לאחד כמוך פה זה שהבעיה לא עם בעל הרכב אלה עם הפחח שהוא שכר ומשלם לו כסף על העבודה החובבנית שלו,

אם בעל הרכב היה יודע איך צריכה להראות עבודת פחחות כמו שצריך ובכל זאת מחליט לעשות כך הוא היה מתבייש להעלות את התמונות של הריתוכים ועבודת החובבן שהוא משלם לו,

עצם זה שהוא כן משתף ומתלהב ומהלל את הפחח ומשלם לו כסף על זה ,פה שורש הבעיה!

וכאחד שטוען על גבי הפורום ועל גבי השרשור הזה שהוא עצמו ביודעין מחפף בשיפוצים סייג לחוכמה שתיקה !

אני מבין טוב מאוד ובין הבודדים שמסכים שקובי יתן את דעתו ללא צנזורה.

אבל אם בעל הרכב ראה את התגובות ואת הערות ועדיין המשיך עם אותו הפחח ובדרך שלו.

זו זכותו ועדיין צריך לקבל את זה.

פורסם
כולם צודקים רק לא שמתם לב שבעל הרכב כבר לא רושם בשרשור עוד מהדיון הקודם וזה לדעתי קצת יצא מפרופורציות

הוא לא משפץ הוא הורס ,

מצטער שאני חריף אבל אני לא יכול לעודד אנשים להרוס רכב ישן ושרוף עוד יותר,

שלא תבינו אותי לא נכון וגם את קובי (אני חושב ) הכוונות שלנו בסה״כ טובות !

ושצריך לפרגן אנחנו יודעים טוב מאוד לפרגן ואני יכול לתת פה פרגון להרבה פחחים שיודעים לא רק לרתך חלקים חדשים אלה ממש לשחזר. קחו דוגמא את אנטולי שראיתי עבודות שלו על רכבים של אריק אשפיז ... הבן אדם תותח !!!

תראו עבודות של החבר פורום ספיידר מן (יגאל) שהעלה על גבי הפורום תמונות של השיפוצים שלו ויש לו ידי זהב ועושה את הרכבים שלו לבד והוא בכלל לא פחח,

הפחח שאני עובד איתו שלא מעוניין להתפרסם ויש עוד הרבה ותתפלאו יש גם הרבה זולים שעושים עבודה נהדרת ....

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון אין ספק שהעבודה לא נראית מקצועית במיוחד .

אבל הוא כבר קנה את הרכב וכבר עשה פחחות ובטח כבר סיים וקיבל שטיפה ממלא חברים בפורום,

ולפי דעתי עם כל הערה בונה צריך לתת גם מילה טובה הבן אדם לקח רכב שסיכוי גבוה שהיה הולך לברזל ומחזיר אותו לכביש אז יש שיגידו חבל שלא הלך לברזל או יכל להשקיע יותר אבל זה מה שהוא עשה ושיתף אותנו ומגיע לו על זה כל הכבוד.

אני ממש רציתי לראות איך מסתיים השיפוץ וחבל שהוא לא משתף יותר.

פורסם

לא מסכים איתך,לא חסר פה אנשים שמבינים בשיפוץ רכבים ויודעים מה היא עבודה מקצועית.

לדעתי בעל הרכב הוא אדם שלא הכי מבין(מבלי לפגוע) כי אדם שמבין לא היה נכנס לשיפוץ כזה וגם לא היה מסכים לרמה של שיפוץ כזו נמוכה,הריתוכים שם פשוט גרועים אין תיאור אחר,מעבר לעניין האסתטי זה לא בטיחותי בעליל.

לצורך העניין אם חבר שלך קונה שעון ב30K שאתה יודע שהשעון הזה לא שווה שקל לא תגיד לו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לא מסכים איתך,לא חסר פה אנשים שמבינים בשיפוץ רכבים ויודעים מה היא עבודה מקצועית.

לדעתי בעל הרכב הוא אדם שלא הכי מבין(מבלי לפגוע) כי אדם שמבין לא היה נכנס לשיפוץ כזה וגם לא היה מסכים לרמה של שיפוץ כזו נמוכה,הריתוכים שם פשוט גרועים אין תיאור אחר,מעבר לעניין האסתטי זה לא בטיחותי בעליל.

לצורך העניין אם חבר שלך קונה שעון ב30K שאתה יודע שהשעון הזה לא שווה שקל לא תגיד לו?

מסכים לחלוטין שיש פה אנשים שמבינים ושבעל הרכב לא הכי מבין והעבודה של הפחח לא נראית הכי טובה.

בעניין הבטיחותי קשה לתת דעה מדוייקת אבל מסכים איתך שגם בפן הזה זה נראה לא הכי טוב.

העניין שלהכנס לשיפוץ כזה כן או לא כמובן שכלכלי זה לא אבל אני מתאר לעצמי שהוא עשה את השיקולים שלו.

אגב אני לא מכיר את בעל הרכב.ת

אבל עדיין יש מקום לאדם לשתף ולשפץ אני בטוח שהוא לקח לתשומת לבו דברים שחברי הפורום אמרו לו.

ובקשר לשעון הייתי מנסה לומר לו מבלי לפגוע בו כי הוא כבר קנה אותו.

פורסם

ואם הוא עדין לא קנה את השעון?

מה שאני מנסה להגיד שצריך להעיר את הבחור לפני שהוא שופך על הרכב הזה עשרות אלפי שקלים ומוטב שהוא ירד מהפרוייקט וימצא לו אקזמפל אחר לשפץ,כי האקזמפל הנ"ל פשוט לא מתאים,כנראה שהמחיר הנמוך מאוד של הקניה עשה את העבודה.

אנשים חושבים שברכב שרוף נשרף קצת הצבע ויש חלודה,הם לא מבינים את המשמעות האמיתית של רכב שרוף,החלשות של המבנה פח מעוות וחלודה במקומות שאפילו אי אפשר להגיע אליהם והחלודה רק תתפתח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בסך הכל היה בחור עם תקוות וחלומות. כואב לי שוויתר.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...