Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן... יש לי איביזה שחורה חדשה שכבר חודשיים אצלי, הייתי מנקה ידנית לא בצורה מושלמת אם לומר את האמת... עד שהיום החלטתי לסוע ל"אוטו רונית"- לפי הרבה המלצות שקיבלתי.

אחרי שטיפת הרכב הגעתי הביתה ונדהמתי כמה שהשטיפה הייתה גרועה!!!! גם ניהיו כתמים כאלה מעצבנים מן נקודות כאלה וגם נראה שהאבק פשוט נמרח על הרכב.

ואפילו המכונה המזורגגת עשתה לי איזה שריטה!!!

החלטתי שיותר אני לא מתקרב למכונות המסריחות האלה פשוט לא.

עכשיו שאלה- כיצד אוכל להוריד את הכתמים האלה ולנקות את האוטו ידנית בצורה "שיהיה כמו חדש" הרי זה אוטו חדש והלכלוך המעצבן הזה לא במקום.

אפשר המלצות על חומרי ניקוי? מה השלבי ניקוי?

תודה זה חשוב לי מאוד

פורסם

לא כל כך סגור בתשובה אבל פוליש או ווקס יעשו את העבודה.

בגלל שזה רכב חדש תבדוק בספר הרכב מה ממולץ לעשות על מנת שלא לפגוע בצבע

פורסם
:cry: אני בטוח שהרכב שלך נראה 100 אחוז נקי אלא שלך כנראה יש אובססיה לניקיון אבסולוטי במיוחד בגלל שהרכב חדש מהחברה.

איזה כייף לי :)

פורסם
:cry: אני בטוח שהרכב שלך נראה 100 אחוז נקי אלא שלך כנראה יש אובססיה לניקיון אבסולוטי במיוחד בגלל שהרכב חדש מהחברה.

עדיף שתתרגל שהרכב אף פעם לא יהייה נקי ב-100 אחוז אלא אם תנקה את הרכב כול בוקר.

בטח ובטח שהאוטו בצבע שחור.

מנסיון עם רכב כחול כהה.

תתחדש

פורסם

זה נכון שאני קפדן אבל האוטו פשוט לא נראה טוב אחרי שהוא יצא מהשטיפה- אני אנסה לנקות את האוטו ידנית בסופ"ש..

תודה

פורסם

הצבע השחור הזה בעייתי..

לחבר גם יש רכב שחור- לאחר כמה רחיצות נהיו נקודות אבק כאלו על כל האוטו.

מרחוק לא רואים- אבל מקרוב קשה שלא לשים לב, די מבאס.

ניסינו עם ווקס להוריד את זה אבל לא כלכך הצלחנו :-(

תנסה גם עם פוליש מי יודע אולי זה יעזור, אל תשכח לעדכן

בהצלחה :wink:

• תוכן חדש...