Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(עיקר השאלה מודגש להלן)

בדצמבר 2010 התחדשתי בפורטה חדשה בליסינג פרטי.

הצטרפתי גם לחבילת האחזקה של החברה.

היות ועל המדבקה ששמו לי כתוב לבצע טיפול אחרי 15,000 ק"מ, התקשרתי היום לחברת הליסינג ושאלתי האם ובאילו תנאים החבילה מכסה את הטיפול הנדרש.

הנציגה אמרה לי שבכלל הייתי צריך להגיע לטיפול אחרי שנה ולא לחכות ל15 אלף ק"מ, ושהטיפול עליהם ויתבצע במוסך החברה.

האם לדעתכם טיפול במוסך של חברת הליסינג (לב גן בי-ם) במקום במוסך של קיה, זה דבר שלא כדאי? קחו בחשבון שהטיפול בלב-גן יהיה לי בחינם כמובן.

האם זה נכון שצריך לעשות טיפול כל שנה/15 אלף ק"מ, המוקדם מביניהם?

אם יש עוד הארות שיש לכם בעניין (חוץ מלא לקנות ליסינג.. :) אשמח לשמוע!)

"רכב חופשי, אזרח!"

פורסם

אם אתה רוצה לדקדק - צריך לבדוק מה אומרות בדיוק הוראות היצרן.

ובכל זאת - אני רוצה לחזק את התגובה הקודמת - הדרישה הזו יותר מהגיונית (קיימת אצל חלק ניכר מיצרני הרכבים - שנה או 15K מה שקודם).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...