Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אייל כולם ערים, יש כאלו שצריכים לעבוד בשביל לממן את האוטו הבא...

ב120K אתה צריך לעשות טיפול לDSG, סיפור של אלפיה+ במורשה אם אני זוכר נכון. יש גם טיימינג, למרות שהבנתי שזה 120K או חמש שנים כך שהאוטו אמור להיות אחרי הטיפול כבר.

הג'נט פוגע בעיקר בנוחות, לא יודע עד כמה זה משנה. אני מאוד מרוצה מה17 על שלי. עם R1R אין שום בעיה של קריסת דופן, ושום הצדקה לעבור ל18. אם זה נורא מטריד אותך, ובהנחה שמדובר בג'נט מקורי, אני בטוח שתמצא בעל GTI עם 17 שישמח לעשות איתך החלפה ראש בראש.

בדוק עם איזה שמן טיפלו באוטו. במורשים דוחפים שמנים של דלקול וכו'. חוצמזה אין הרבה מה להגיד, זה אוטו שיחזיק היטב אם נשמר טוב וירגיש כמו פח זבל אם לא (DSG ומנוע שעברו התעללות זה יכול להיות סיפור טראגי), ולכן הייתי משלם עוד כמה אלפים בשביל אחת במצב טוב.

הנקודה העיקרית שהייתי שם אליה לב זה הDSG. חובה לקחת למישהו שמכיר את המכוניות האלו שיראה שהגיר עובד בסדר.

למכוניות האלו יש צריכת שמן בשמיים אבל זה משהו רגיל, אצלי ליטר ב4000 ק"מ וגם ב2006 שהכרתי המצב היה דומה.

לגבי השיפורים, כל עוד נעשו בצורה מקצועית זה רק טוב, זה פשע לסוע עם המנוע הזה סטוק. לא אומר להרכיב עליו K04 אבל השיפורים שנעשו אצלך נשמעים מצויין (זה שהוחלפה משאבת דלק זה סימן טוב, למכוניות עם צ'יפ יכול להיות קשה עם המשאבה הסטנדרטית תחת עומס).

עם השיפורים שיש אצלך אני מאמין שכדאי יהיה לתדלק ב98, אבל אני לא מסתמך על שום דבר מדעי. אני מתדלק ב98. אני עם צ'יפ Bluefin של Superchips, כבר שלוש+ שנים והאוטו נוסע יופי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוחלפו לפני שבועיים 2 צמיגים קדמיים R1R ואחוריים בני 5 חודשים.

אינני זוכר אצל מי הוא טיפל, אבל הבחור ותיק בברנז'ה של השיפורים והמולטימדיה לרכב,

היו לו המון רכבי ספורט בעבר וגם עכשיו יש אצלו בחניה POLO GTI וגולף GTI MK4 + MK5.

הוא נתן לי שם של מקום מאוד טוב שהוא מטפל בו בפ"ת, לא זכור לי השם.

בגלל הרקע הטכני שלו הוא פשוט החליף כל כפתור בלוי ובורג שלא במקום, הוא פדנט ברמות קשות.

הוא טוען שהרכב גודש 1.7 קבוע פיקים 2.2, מוכר למישהו הנתון?

איזה טורבו יושב על הרכב? K03S?

יש פורק חיצוני פורג' 004, פוגע ברכב?

תודה :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אין לי המלצות לצ'יפ, אני נוסע סטנדרט ואני לא מרגיש חסך בכוח למרות שאני כבר שוקל תקופה ארוכה להתחיל עם STAGE1.

קדימה אייל! הגיע הזמן !! כמו שרועי אמר, זה פשע לא לשים צ'יפס במנועים האלה... :-D

לגבי התוכנה הספיציפית,

לא הייתי רץ להוציא כמה אלפי שקלים טובים על תוכנה אחרת בהנחה ועל הרכב כבר מותקנת תוכנה של אפסלוט - זה לא שתרגיש הבדל כל כך משמעותי.

ההבדל יורגש אם וכאשר תרצה לעלות סטייג'ים ולהתקדם.

בהנחה ואתה בכל זאת רוצה - ממליץ בחום על התוכנה של ג'יאכ. נהגתי על mk5 עם ג'יאכ וזה נוסע מאוד יפה (גילוי נאות - נסעתי אולי 20 ק"מ).

בשנה האחרונה אני מתדלק 95 , אין עם זה שום בעיה. ביררתי ישירות מול היצרן והיבואן.

מדי פעם אני חוזר ל98 ל2-3 מיכלים ולא ממש מרגיש הבדל.

דווקא ההבדלים שאני מרגיש הם בין 95 טוב ל95 גרוע .

מצד שני, אם הרכב משופר , זה כבר תלוי איזו תוכנה יש לו כי התוכנה מותאמת לסוג הדלק.

אם הוא מתדלק 95 ויש לו תוכנה מותאמת ל98 אז זה לא הדבר הכי טוב בעולם...

אני הייתי מתדלק 98 בלבד (זה גם מה שאני עושה ברכב שלי, גם כן בתחנה קבועה).

אינני בקיא באשר לתוכנות האחרות אבל בג'יאכ אתה מקבל שתי תוכנות ברכישה של אחת,

תוכנה לאוקטן 95 ולאוקטן 98 כאשר המחשב מעביר בינהן אוטומטית בהתאם לסוג הדלק !

הורגש הבדל משמעותי בין התוכנות בהתאם לסוג הדלק ברכב שלי.

שבוע מצוין!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כן 1.7 באר זה מאוד גבוה.

תבין שמקורי גודש 0.7 באר, סטייג' 1 גודש בקירוב 1.2 באר, וסטייג' 2 גודש בקירוב 1.4 באר (תלוי טיפונת בחברה של הצ'יפ).

בחיים שלי לא נתקלתי ב-GTI דור 5 בארץ שגודשת 1.7 יציב, אולי יש פה כאלה שכן...

תן תמונה של הג'אנטים אולי אני מעוניין :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חברים,

בעקבות עצותיכם המלומדות, התקשרתי לבעל הרכב ושאלתי אותו מספר שאלות.

אז ככה, טיימינג הוחלף ב 80K היום 116K.

החלפת שמן תיבת DSG, הוחלף פעמיים בפרק זמן ששכחתי, חצי ממה שהיבואן ממליץ בכל אופן (60K)?

נקי לחלוטין מכל מכה\תאונה, כל התוספות כולל חיישני גשם, גאנט 18 מקורי, שליטה מההגה.

5 דלתות DSG, צבע שחור יד שניה, 116 אלף קילומטר.

צ'יפ אפסולוט, דאון פייפ, פורק 004 ומשאבה מחוזקת.

צמיגים R1R בערך 4 חודשים על הכביש, טסט 7 חודשים מהיום.

טופל אצל ירון מפתח תקווה (הבנתי שהמכונאי של E&A).

מחירון לוי יצחק, 84,200 - מחירון יד2 88,000.

דורש 90K עם התחייבות בבדיקה להכל.

מה דעתכם???

תודה וסליחה על החפירה. 8)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

הטורבו שם הוא K03, אבל זה לא אותו אחד שיש במנועי 20VT.

הטורבו הזה גדול יותר, הוא מגיע עם הסעפת קומפלט!

אם קיבלת רושם שהרכב אכן שמור, מתוקתק ומטופל בזמן ובאהבה לך על זה לדעתי.

ראיתי המון GTI MK5 כשחיפשנו רכבים לחברים שלי ובודדות אלו שהיו שמורות באמת.

עוד 2,000-3,000 ש"ח לא יעשו את ההבדל פה, תחשוב לטווח הארוך, ההשקעה חוזרת לטובתך ובגדול!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דרך אגב, חיישני גשם בא כסטנדרט, זה לא משהו מיוחד אצלו.

נשמע שהרכב מושקע.

מסכים איתך שאין הרבה בשוק והרוב בכפרים ערביים , השאלה כמה אתה סבלני.

יש פה חבר פורום שקנה לפני מספר חודשים , MK5 5 דלתות DSG יד 1 עם ק"מ נמוך ובמחיר ללא תחרות , פשוט היה במקום הנכון בזמן הנכון.

אם הרכב לטעמך, אין לו תקלה , הטסט רחוק והצמיגים במצב טוב ואתה סגור שאתה רוצה אותו , אז אל תתן ל2000 שקל לעמוד בדרכך.

אני ממליץ לבדוק עלויות ביטוח לפני הרכישה כי אתה עלול לחטוף סטירה רצינית. (תלוי בגיל ובמאפיינים שלך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני קצת שמרן, אבל לא הייתי רוכש רכב משופר מעבר לסטייג' 1.

אם תחכה עוד שנה, אולי אמכור את שלי ;-) (דור 6, בצבע כחול גרפיט מטאלי)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בן 26 אשתי 24, ללא תביעות, קיבלתי מסוכנות "רמות" (אחי הסוכן ביטוח), 5800 חובה+מקיף בתנאי שיש איתוראן ויש.

ביטוח ישיר ניתקו לי את הטלפון בפרצוף :).

מה שמציק לי הוא המחיר, אם הרכב נמכר היום ב-80 ואני ישלם 90 אני מאוד יתבאס.

הבעיה אי שאין אינדיקציה ל- GTI-DSG-5 דלתות בשום לוח רכב.

פורסם

איזה שנה האוטו?!

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

ההצעה שלך לא רעה בסה"כ.

אני משלם 2777 + 1350 , מקיף + חובה בהתאמה אבל המחיר יורד בגלל שאני בן 30+ , נהג יחיד.

השנה ירדה החובה לאיתוראן, בדיוק פיקססתי להם בחודש שעבר טופס ביטול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...