Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הלכתי לראות גולף GTI דור 5 DSG בעלת 5 דלתות.

הרכב מדהים ומטופל באהבה ורואים את זה.

פשוט יש כמה דברים שמטרידים אותי ורציתי את דעתכם.

הרכב משופר מעט, צנרת, פורק צ'יפ אפסולוט ומשאבה מחוזקת.

עכשיו, ממה שאני הבנתי לרכב יש ג'אנט 18 מאושר ברישיון, כמה זה מעלה את צריכת הדלק ופוגע בהתנהגות?

איך האפסולוט יושב על המנוע הזה? לדעתי יש צ'יפים עדיפים ל 2.0TFSI,

יש לרכב שוק יד 2? המוכר דורש 90,000 ולא מוכן להתפשר על פחות למיטב הבנתי,

יד 2 עם 114 אלף קילומטר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה שנה ?

ההבדל לפי דעתי יהיה זניח בצריכת דלק ובהתנהגות כשמדובר על הבדל של אינצ' אחד.

מה שכן, לטעמי ה GTI גם על 17" קשיחה ומתרסקת, תבדוק אם אתה מוכן לסבול את הנסיעה על 18".

מה המחירון של שלה?

אני כבר כמה חודשים עוקב אחרי שוק יד2 של ה GTI, כמעט בכל רגע נתון יש כמה אקזמפלרים שהנתונים היבשים שלהם לפי המודעה טובים (מדבר על DSG, ידניות טיפה יותר נדירות) וזה משחק לטובתך כקונה כי יש לך מבחר.

מצד שני אם האוטו באמת שמור לא הייתי מהסס לשלם מחירון או אפילו טיפה מעל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אין הרבה GTI MK5 אבל יש, DSG יש יותר מידני האמת, אבל רובם המוחלט 3 דלתות ולא 5.

המחירון לפי המוכר 87K הוא דורש 3 מעל, שאני בדקתי בלוי יצחק המחירון 84,200,

צריך לבדוק על מה הוא רואה את ההפרש.

הנסיעה מאוד נעימה, יחסית ל 20VT שלי כמובן, אבל היה לו סט קויילאובר שהוא הוריד בגלל

שהנסיעה הייתה קשה לו מדי.

יש תוספת של שליטה מההגה שהבנתי שבשנת 06 לא הגיעה כסטנדרט.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

כן ב 2006 (לפי דעתי בכל ה MK5) אין שליטה מההגה. השאלה אבל איזה מערכת יש לו, כי אם יש לו את ה RCD300 אתה גם ככה כנראה תחליף אותה ואז לשליטה מההגה כבר אין שום משמעות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בדקתי לך את המחירון, הוא אכן 84,200.

אם האוטו במצב פיקס, ז"א לא צריך שום טיפול בקרוב (תבדוק אם עשה טיימינג ואיפה) יש לו טסט רחוק וצמיגים במצב טוב הייתי שוקל אולי להציע לו 87K.

לטעמי 6K מעל המחירון זה יותר מדי עבור אקזמפלר עם נתונין ממצועים ביותר לשנתון (ק"מ ויד).

לגבי שיפורים, אין לי מושג, שלי לא משופרת (אפילו לא צ'יפ).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני אישית בגישה של לקנות סטנדרטי. אני לא אוהב לקנות רכב שהתעסקו איתו.

אפסולוט לא ידועים כצ'יפ מהשורה הראשונה לMK5 אז לא הייתי כ"כ מתלהב מזה.

בקשר לשוק ה-יד 2, אני מקבל את הרושם שהDSG יותר קשות למכירה, רואים שהן יושבות יותר בלוחות.

אני יודע שכבר כשאני רכשתי את שלי (ידנית 3 דלתות) , הן היו נסחרות בערך ב10 אחוז מעל המחירון ושם היה מדובר במחירון 110K .

הגישה שלי היא שלא צריך לעשות יותר מדי חשבון בקניה של רכב שמור ומתוקתק כי ההשקעה תחזיר את עצמה.

אני תמיד שילמתי מעל המחירון ותמיד קיבלתי מעל המחירון.

תמיד אפשר למצוא על מה להוריד, תיפגשו באמצע (אזור 87) וסע לשלום.

בדוק אם הרכב עבר טיימינג כי כבר הגיע הזמן וזה עסק לא זול ! (בערך 3K-3.5K בחברה).

כמו כן הרכב ממש לפני החלפת שמן גיר ב DSG שזה עסק לא זול גם. (מתבצע כל 60K ק"מ)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה אייל, כמובן שהצ'יפ יוחלף אם אני ירכוש את הרכב,

יש המלצות? APR באיביזה שלי אכזב...

מה דעתך על הג'אנט 18? לא מפחיד מבחינת צריכת דלק גבוהה יותר

ותאוצה יותר איטית?

פורסם

ראה את העדכונים בתגובה המקורית שלי.

לגבי הג'נט 18, אני אישית נגד.

הייתי בסרט הזה בMK4, זה TOO MUCH.

גם שובר אותך, גם מפרק את הרכב , גם צמיגים יקרים משמעותית וגם רגיש לכל בור ועיקום. מצד שני תוספת האחיזה ביחס ל17 לא מאוד מורגשת.

לדעתי 17 זו המידה האידיאלית, אבל הג'נט זה לא מה שאמור להדאיג אותך. תמיד תוכל למצוא מישהו שיתלהב להחליף איתך ראש בראש על המקוריים .

בקשר ל DSG 5DR, כנראה זה עניין של תקופות. כשאני חיפשתי היו רק כאלה בלוחות, עד שעלתה ידנית 3 דלתות יצא לי המיץ וזה לקח כמעט שנה בה עלתה אחת שבורה ואחרי מס' חודשים עלתה זו שרכשתי.

אין לי המלצות לצ'יפ, אני נוסע סטנדרט ואני לא מרגיש חסך בכוח למרות שאני כבר שוקל תקופה ארוכה להתחיל עם STAGE1.

יש לך מושג אם זה רכב "מכוחותינו" כלומר של מישהו מהפורומים/מועדון VAG?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשנה האחרונה אני מתדלק 95 , אין עם זה שום בעיה. ביררתי ישירות מול היצרן והיבואן.

מדי פעם אני חוזר ל98 ל2-3 מיכלים ולא ממש מרגיש הבדל.

דווקא ההבדלים שאני מרגיש הם בין 95 טוב ל95 גרוע .

מצד שני, אם הרכב משופר , זה כבר תלוי איזו תוכנה יש לו כי התוכנה מותאמת לסוג הדלק.

אם הוא מתדלק 95 ויש לו תוכנה מותאמת ל98 אז זה לא הדבר הכי טוב בעולם...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...