Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי 2 סאבים C12 בחדרי כמו שאתם רואים בתמונה בצד.

אני מתכנן להרכיב מערכת שמע לרכב והרכבים יהיו מורל טמפו קדמיים 4-5 אינץ ואחורים 6X9 גם טמפו .

חשבתי לעשות ככה לקנות מגבר JBL 1004 ולחבר בגישור עם 2 סאבים שיש לי C12 ,כל סאב 150RMS וביחד 300RMS שכך המגבר מוציא בגישור.

אפשרי ?

תודה חג שמח :wink:

פורסם

לא, בחיבור מקבילי ההתנגדות של הסאבים תהיה 2 אום

וה-JBL הנ"ל עובד בגישור רק ב-4 אום.

זה אפשרי עם מונובלוק

או עם מגבר 4 ערוצים שכן יציב ב-2 אום בגישור.

נב-ניתן לחבר את הסאבים ב-8 אום בחיבור סידרתי

אבל אז המגבר יספק בערך חצי מההספק שהוא מספק ב-4 אום.

פורסם

אתה יכול לדחוף את הגבולות של המגבר טיפה, הוא עכשיו סוחב אצלי סאב לא פראייר בכלל על 3 אוהם, טיפה מתקשה בווליום גבוה אבל עדיין מתפקד הרבה יותר טוב מהמצופה.

הגדרות יצרן זה התחום הבטוח, אתה יכול לנסות בעצמך ולראות. אם הוא מתחמם, מתחיל להבהב, פיוז נשרף, תדע שעברת את הגבול.

פורסם

היצרן והמהנדסים שלו יודעים דבר או 2 בקשר למוצר שלהם אני בטוח, לחבר אותו בהתנגדות שבפירוש אומרים שהוא לא בנוי לעבוד בה זה כבר שטותי.

חבל לקנות מגבר חדש ולעשות עליו ניסויים.

פורסם

זהו עד כעת הבעיה זה שאין מקום בבאג'ז לתיבה כפול, השאלה אם העוצמה ותוצאה בC12 כפול ו ES300 אותו דבר ? הרי שינהם אותו RMS

פורסם

התוצאה של זוג C12 מפתיעה,מאוד שמעתי אותם בכפולה אטומה על מונו כמ ושהיה לי בולט 350 צהוב..הם נותנים בראשש תביא רק מונו עזוב תהרץ העגלה הזה הוא חלש רצח שמעתי אותו בדאבל וניגעלתי אז תאר לך בודד..תביא מונו לדאבל.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

נכון שאין מה להשוות לסאב ES300 ,אך C12 לא רע עם תיבה פתוחה למי שאוהב רעש.

בכל מקרה כיוון שאין לי אפשרות לשים כפולה,אין מקום בבאגז,אקנה סאב בודד. תודה בכל מקרה:)

• תוכן חדש...