Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש מכון או מוסך בכדי להחליף או לשפץ את הגיר .

רוב ההצעות שקיבלתי היום סביב ה - 4500 .

כרגע הגיר מחזיק מעמד רק כמה דקות עד שהוא נכנס למצב חירום והאורות מהבהבים,וכנראה גם ננעל בהילוך שלישי .

עזרתכם .

אין לי בעיה להביא את האוטו כמעט לכל מקום בארץ

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

כל מה שקשור למנועים ימיים.

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר שציינת הוא אכן פחות או יותר המחיר לשיפוץ מלא ויסודי של הגיר. ייתכן שתוכל לקבל הצעה זולה יותר אך יש לוודא כי היא כוללת שיפוץ כולל של הגיר ולא שיפוץ חלקי.

באזור המרכז צור קשר עם ספי מגירים אוטומטיים סגולה שבצומת סגולה. הוא חבר פורום ותיק, מכיר היטב את הגירים הללו ונותן אחריות ארוכה על התיקון.

באזור הצפון צור קשר עם מחלקת שיפוץ הגירים של טכנו טסט. יש להם את אחד ממכוני שיפוץ הגירים הגדולים באזור הצפון והסניפים שלהם פרוסים באזור חיפה והסביבה.

שניהם חברים בפורום וישמחו לעזור לך כחבר פורום.

פורסם

רב תודות..

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם
שלום רב.

אני מחפש מכון או מוסך בכדי להחליף או לשפץ את הגיר .

רוב ההצעות שקיבלתי היום סביב ה - 4500 .

כרגע הגיר מחזיק מעמד רק כמה דקות עד שהוא נכנס למצב חירום והאורות מהבהבים,וכנראה גם ננעל בהילוך שלישי .

עזרתכם .

אין לי בעיה להביא את האוטו כמעט לכל מקום בארץ

גירים מתקנים רק במכון ייעודי לכך, לא מוסך ולא כלום, שאף אחד לא יגזור עליך קופון.

מצטרף להמלצה על ספי גירים

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש גם את ג'ורג' ביפו ,שחסך לי הרבה כסף עם פג'ו 406 שהגיר היה מחליק ומשתגע , פתח ניקה שטף החליף נוזל הידראולי ופתר את הבעיה בשליש ממחיר שיפוץ גיר או גיר משופץ . הרכב נסע עוד שלוש שנים אחרי הטיםול ללא שום בעיה .

זה מס' הטלפון של המוסך 03-6817234

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

אני מכיר אותם . תודה.

• תוכן חדש...