Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שימוש ברכב חברה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאבא שלי יש רכב מהחברה שהוא עובד בה, isuzu D-max 2011.

הבעיה היא שהחברה שהוא עובד בה היא חברה ממשלתית, והרכב שייך אליהם ולא ליסינג.

עד לפני שנה או שנתיים רק אבא שלי או רק עובדים בעלי התר יכלו לנהוג על הרכב, ולפני שנתיים בערך התירו גם לאשת העובד לנהוג על הרכב. וכל אחד אחר, כולל אותי לא יכול לנהוג על הרכב.

רציתי לדעת אם מישהו יודע אם הבעיה היא של ביטוח רק או גם בעיות אחרות, ואם יש משהו שאני יכול לעשות בדבר כדי שגם אני יוכל לנהוג על הרכב.

תודה לעוזרים :)

פורסם

בפוליסה של ביטוח החובה חייב להיות מצויין מי הם הנהגים המותרים לנהיגה ברכב. אם אין הגבלה נדמה לי שכל אחד יכול. אבל זה רק ביטוח חובה, אם בעלי הרכב לא מתירים לאדם אחר לנהוג ברכב הרי שאסור לנהוג בו. יתכן כי לרכב כלל אין ביטוח מקיף או צד ג' מתוך הנחה שחוק המספרים הגדולים הופך את הביטוח ללא כדאי.

פורסם

אכן אין לו מקיף, אבל אני חושב שצד ג' יש לו.

בכל מיקרה לפי מה שהבנתי זאת לא בעיה של ביטוח כל גם אם נשלים את הסכום לביטוח מצידנו עדיין הם לא מוכנים.

פורסם

שים לב שבגב תעודת הביטוח כתוב שרשאים לנהוג ברכב כל הרשומים בתעודה, ובתנאי שבעל הרכב אישר להם לנהוג ברכב (או משהו בסגנון). אם אתה לא רשאי לנהוג על הרכב, אתה למעשה לא מבוטח (בדיוק כמו שאם יגנבו לך את הרכב, לא תצטרך לשלם השתתפות עצמית על התאונה של הגנב....).

פורסם

בפוליסת ביטוח חובה לרוב אין בעיה של נהג ספציפי וכנראה שלא זאת הבעיה.

אתה צריך להבין שאביך מקבל את הרכב מהעבודה בתנאים מסוימים שאחד מהם הוא שהרכב משמש רק אותו ולא את כל השכונה. אני מניח שאם אבא שלך לוקח די מקס כרכב צמוד זה לא מבחירה אלא כיוון שהוא צריך באמת צריך רכב לעבודה, זה פשוט לא רכב שנועד לבילוי יום שישי של הבן שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעבר לשאלת הביטוח - הבעייה העיקרית היא שאתה מסכן את אביך - במקרה הקל באי נעימות גדולה - ובמקרה הקיצוני גם אבדן מקום העבודה (והיו מקרים).

:turn-l:
פורסם

שימו לב כי הוא אמר שהוא מוכן לעשות הכל כדי לראות מהן האפשרויות שלו כן לנהוג על הרכב, ולא טען שהוא נוהג בו או אפילו חושב על לגעת בו כאשר הוא איננו מבוטח - ועל זה מגיע לך שאפו, כי לי אישית היה קשה להתפתות שלא לקחת את האיסוזו לסיבוב :-).

 

ולנושא עצמו, הדבר נובע מכך שא. הרכב בבעלות חברה ולא ניתן לאביך כליסינג, דבר שני סביר להניח שיש דלקן ועם כל הכבוד במידה וזו חברה ממשלתית - אנו משלמי המיסים לא צריכים לשלם על יציאות שלך בשישי בערב, ולכן ניתן להבין את המדיניות של החברה, למרות שזהו גם חוק אצל הרבה חברות שאינן ממשלתיות לגבי העובדה שהדלק לא יתבזבז אצל כל המשפחה אלא רק אצל עובד החברה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

החברה היא ניקראת ממשלתית למרות שהוא לא נחשב עובד מדינה.

בכל מיקרה, הייתי רוצה פעם אחת להרגיש את הכוח של הרכב הזה ועוד עם תיבה ידנית...

כניראה שרק בשטח אולי אני יוכל לקחת אותה לסיבוב, אם בכלל.

תודה לכל העוזרים :)

×
×
  • תוכן חדש...