Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן ג'טה דיזל 1.9 ידני 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות גטה דיזל ידנית 2008 1.9 הבנתי שהרכב מאוד נדיר וגם אם יש הוא ממורי נהיגה

מצאתי אחד מבעלות פרטית

אבל יש לו קילומטרז גבוהה 170 אלף קילומטר

איך הרכב באופן כללי מבחינת החזקה וטיפולים?

האם ה170 אלף קריטיים לאוטו הזה?

האם משהו שיש לו את האוטו הזה יכול לשתף פה במחירי הביטוח שלו?

בתודה מראש רועי

פורסם

אני יכול להגיד לך שהייתי עובד עם הרכב הזה בשירות שלי במשטרה נהגתי על סקודות וג'טות עם המנוע הזה ומנועים שעשו מעל חצי מליון קילומטר ללא תקלות מיוחדות, עם מגדש הטורבו אני זוכר שהיו קצת בעיות אבל מדובר ברכבים שעובדים 24/7 ולכן לא ניתן להשוות לרכב פרטי.

פורסם

170 אלף ק"מ זה לא קריטי לרכב כזה, אבל כן הרבה מאוד יחסית לרכב פרטי.

אתה בטוח שהרכב פרטי?

למנוע 170 אלף לא בעיה, אבל טורבו וגיר צריך לבדוק.

רכב מצויין - חזק, חסכוני, בגאז' גדול, איכות החומרים בסלון טובה מאוד.

היתרון של ג'טה מול אוקטביה התאומה, זה מחירי הביטוחים היותר זולים.

אם הרכב במצב תקין, באמת פרטי ומטופל בזמן, אני ממליץ (אחרי הורדה במחיר על ק"מ גבוה, כמובן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...