Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

סגרתי היום על עסקת שבמסגרתה אני רוכש פולו TSI שנת 2010 (למעוניינים במחיר 74 אלף ש"ח פלוס הפולו הישנה שלי שנת 99 226 אלף ק"מ.)

אני מאוד שמח על הרכישה אך עם זאת מבכה על מחירי הביטוח המטורפים.

המחיר הכי זול שהצלחתי להשיג למקיף +חובה זה 4700 ש"ח.

בדקתי כמעט בכל החברות ביטוח (9 מיליון, AIG, ביטוח ישיר וכו') ושם המחיר לא ירד מ 5000 :-(.

למישהו יש עצה ידידותית?

אני בא מתחום המזון והאלכוהול ושם למדתי שאם אתה לא בקיא בעניינים אתה בקלות יכול להגיע למצב שבו אתה משלם עשרות אחוזים יותר מכל מי שמכיר את מילות הקסם.

אנא עזרתכם הבהולה..

פורסם

בן כמה אתה? אם מתחת ל-24 אז החובה יהיה סביב 2300 ואז המחיר אפילו זול למדי (כנראה התרגלת לא לשלם מקיף...). אם מעל ל-24 אז החובה עשוי להיות 1700 בערך ואז המקיף קצת גבוה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תבדוק באלייד סוכנות הביטוח של היבואן -טלפון 03-5779491 ,חלילה במקרה של תאונה מוסך ההסדר הוא המוסך המרכזי, זה יתרון גדול.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

נורמלי לגמרי (לצערך)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי עשו ב2700-2800 מקיף וחובה של 1700-1800 דרך הפינקס

והם אפילו הסתפקו בקודן בלבד בסעיף המיגון

אפשר עוד קצת פרטים על הפולו שרכשת? הילוכים? ואיפה רכשת אותו שעשו לך טרייד אין לרכב ישן?

פורסם
תבדוק באלייד סוכנות הביטוח של היבואן -טלפון 03-5779491 ,חלילה במקרה של תאונה מוסך ההסדר הוא המוסך המרכזי, זה יתרון גדול.

אורן

+1.

כשקניתי את הפאביה, ההצעה הכי זולה (ובהפרש משמעותי) הגיעה מאלייד.

ודווקא עם התנאים הכי טובים (תיקון במחיר של "מוסך הסדר" במוסכי היבואן, בין היתר)

ממליץ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

על פיאט פונטו 2010 ששווה קצת פחות מהפולו שלך אבא שלי משלם 1200 ש"ח על מקיף. נהג בן 50. אתה משלם יותר מכפול...

כנראה שמדובר באוטו גניב ומשלמים אקסטרא פרמיה על העניין.

פורסם

פותח השרשור לא ציין דבר לגבי העבר והותק הביטוחי שלו. מדובר בגורם שיכול להשפיע במאות ש"ח על מחיר המקיף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה לפותח האשכול - באיזה סוכנות פולקוואגן עושים טרייד אין על הפולו שלך?

לאחרונה קיבלתי תשובה שלילית מסוכנות משנה שלהם על רכב חדש בהרבה.

תודה.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

המחיר אינו נשמע גבוה באופן חריג.

נסה אצל אריק יעקב מאלמוג סוכנות לביטוח.

מנסיוני הוא נותן מחירים מצויינים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שדורשים ממך מעל 10 אלפים ש"ח למקיף בלבד.

המחירים שקיבלת נשמעים לי סבירים.

כמובן כדאי לקבל עוד הצעות מחיר מחברות\סוכנים שונים, אבל אל תצפה להפרשים רציניים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...