Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ביטוחים שהם זולים, אבל במידה ותצטרך אותם אז אתה יכול לדבר לקיר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני בדיוק מחדש את הביטוח שלי,

אמנם פאביה 1.2 , אבל הרעיון דומה...

רכב בן שנה, שנה שעברה אלייד ביקשו 5K , וביטחתי בפניקס ב 4700.

השנה קיבלתי הצעה מ 9000000, 4700 אבל השתתפות עצמית כ1.5K, פניקס מציעים 4500 (אותו ביטוח כמו שנה שעברה) השתתפות עצמית 950, ואלייד הציעו 4700, השתתפות עצמית 955.

היתרון של פניקס זה המחיר, מצד שני המוסכים בהסדר שלהם זה לא מוסכים מורשים (לפחות לא באיזור המרכז והמוסך אליו אני הולך בדרך כלל), היתרון של אלייד זה המוסכים בהסדר, כל מוסך מורשה הוא מוסך בהסדר...

טרם החלטתי על מה ללכת :?

פורסם
על פיאט פונטו 2010 ששווה קצת פחות מהפולו שלך אבא שלי משלם 1200 ש"ח על מקיף. נהג בן 50. אתה משלם יותר מכפול...

כנראה שמדובר באוטו גניב ומשלמים אקסטרא פרמיה על העניין.

בלי להעליב אבל פונטו אולי שווה פחות נומינלית. ריאלית ספק רב אם אפשר להכניס אותה בכלל בקטגוריה של רכב..

פורסם
גם לי יש לי פולו 2010 ואני משלם 1400 חובה ו2650 מקיף

אין לי תביעות קודמות ואני בן 30

אתה משלם מחיר גבוה חבוב

היכן אתה מבוטח והאם יש לך טלפון של סוכן לתת לי??

פורסם

אתה חיי במדינה בה ביטוח לקטנוע שעולה 15000 אלף הוא 5000 ש"ח. לכן אל תהיה מופתע מכל מחיר שמציעים לך

אני בן 23 ומשלם ביטוח לפולו GTI 8300

• תוכן חדש...