Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים לSTI 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר שלי רכש סובארו STI שנת 2009 והוא צריך להחליף לה צמיגים, הרכב נעול בג'נאנט 18 אבל אני לא יודע את המידה המדוייקת. (לדעתי זה 245/40-18 )

התקציב? משהו כמו 4000 שקלים לרביעייה אפשר יותר ואפשר פחות.

על הצמיגים להיות ספורטיבים, ויש לו חיבה גבוהה לצמיגים של מישלין. (הוא רוצה לשים PRIMACY HP, אבל אני אמרתי לו שזה פחות צמיג ספורטיבי אלא יותר "נוח" ובעל דופן רכה)

מה ההמלצה שלכם?

אריאל

פורסם

MICHELIN PILOT SPORT PS3 צמיגים מעולים,

אבל עולים כ 1600 ש"ח לאחד, במידה שרשמת.

בערך אותו המחיר עולים CONTINENTAL SPORT CONTACT , וגם PIRELLI PZERO

עד 1000 יש את TOYO T1R,

BRIDGESTONE ER 050 יעלו סביב 1300 ש"ח.

כל אלה דגמים "ספורטיביים".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שייבדוק את יוקוהומה ADVAN AD08, צמיג מעולה. (אני ממש נהנה ממנו)

אם הוא שקל את המישלין פרימסי אז אולי באופן כללי יעדיף צמיג שהוא פחות ספורטיבי עם treadwear גבוה יותר (שיחזיק לו יותר זמן).

• תוכן חדש...