Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל עניין השחור זה חם, זאת שמועה, וגם אם יהיה חם, באוטו כסוף ושחור, אתה תפעיל מזגן באותה המידה.

זו לא שמועה, זו עובדה. צבע שחור יקלוט יותר חום מצבע לבן ולכן פנים הרכב יהיה חם יותר גם הוא. אתה מוזמן לעשות את הבדיקה הפשוטה הזו ולהיווכח בעצמך. אני לא אומר שזה פקטור (מוצדק) ברכישת רכב, אבל כן יש הבדל.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצטרף לנפגעי השחור.

לפני שהרכב הגיע לא חשבתי שזה יהיה נורא כל כך אבל פשוט הפסקתי לשטוף אותו פעם בשבוע בגלל הייאוש, אני משקיע בשישי שעתיים של ניקיון יסודי ביותר ופעם בחודש מחדש את הווקס אבל אחרי השטיפה בשישי, בלי להזיז את הרכב מהחניה בשבת הוא כבר מכוסה שכבה דקה של אבק שמסתירה את רוב הברק.

יש רכבים שנראים מאוד גרוע בלבן או כסף אבל לדעתי הלאון בלבן פשוט יפייפיה, כל הקימורים במכסה המנוע ובדלתות בולטים ולדעתי אחרי הצהוב זה הצבע שהכי מתאים לה.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

פורסם

לפני זה היו לי רכבים בצבע לבן וכסף ועכשו יש לי שחור, כשנכנסתי אליהם בקיץ בכולם היה חום אימים במידה די שווה.

זה ששחור מתלכלך זה נכון אבל כשהוא נקי, הוא מדהים! סה״כ שטיפה פעם בשבוע לשמור על רמת נקיון סבירה. לא ביג דיל.

V5

פורסם
האם אתה הולך על הלאון 1.8TSI במבצע הנוכחי?

לאון 1.4TSI ידנית. לא נותרו 1.8TSI ידניות יותר.

אגב, לפי מיטב הבנתי, ייצור הלאון הופסק סופית עד להצגת הדור החדש.

בארץ נותרו ידניות בודדות, ועוד אולי עשרות או מאות אוטומטיות במבצע החדש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
לאון 1.4TSI ידנית. לא נותרו 1.8TSI ידניות יותר.

אגב, לפי מיטב הבנתי, ייצור הלאון הופסק סופית עד להצגת הדור החדש.

בארץ נותרו ידניות בודדות, ועוד אולי עשרות או מאות אוטומטיות במבצע החדש.

לא נשמע לי סביר.

בחו"ל רק הוצגה ה-supercopa. ה-FR עברה רענון לא מזמן גם כן.

הלאון דור 3 עדיין לא הוצגה, כנראה זה יקרה בספטמבר(פאריס). והיא תחל להמכר כנראה רק בסוף השנה הנוכחית\תחילת 2013.

הלאון עדיין נמכרת בכמויות יפות (בקנה מידה של סיאט) גם בחו"ל(רק עכשיו התחילו לשווק אותה בסין!).

שורה תחתונה: נראה לי שהמידע שלך מוטעה.

פורסם

ידוע.

הלכתי היום לברר את מהות המבצע וכנראה שנלך על ה- 1.8TSI DSG.

מבירור עם הסוכן אכן יש בעיה של מלאי וצבעים.

אותו סרט בדיוק כמוך - האישה רוצה לבן, אני רוצה שחור.

אז תודה על השרשור, לא איכפת לך שגם אני אסיק ממנו מסקנות, נכון? :wink:

פורסם
לא נשמע לי סביר.

בחו"ל רק הוצגה ה-supercopa. ה-FR עברה רענון לא מזמן גם כן.

הלאון דור 3 עדיין לא הוצגה, כנראה זה יקרה בספטמבר(פאריס). והיא תחל להמכר כנראה רק בסוף השנה הנוכחית\תחילת 2013.

הלאון עדיין נמכרת בכמויות יפות (בקנה מידה של סיאט) גם בחו"ל(רק עכשיו התחילו לשווק אותה בסין!).

שורה תחתונה: נראה לי שהמידע שלך מוטעה.

ייתכן שאתה צודק, כך בכל אופן נמסר לי מהסוכנות.

אז תודה על השרשור, לא איכפת לך שגם אני אסיק ממנו מסקנות, נכון? :wink:

חופשי. :wink:

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לדעתי האישית כסוף יותר יפה משחור למרות שהיה לי דלימה כזאת לא מזמן (לא סיאט) ובסוף לקחתי כסוף.

m3forever

פורסם

באמת, אבל באמת, שאני לא מבין איך כסף קשור ללאון. בכלל אני לא אוהב רכבים שאינם רכבי יוקרה בצבע הזה, וגם רכבי יוקרה כבר נדושים בו. שחור, כפי שנאמר, זהה פחות או יותר בדרגת החום. גם לבן וגם שחור מתאבקים ומאבדים ברק, ולדעתי דווקא השחור נשאר 'שחור' בעוד הלבן הופך 'לבן מונית'. מעבר לזה, פשוט תסתכלו בצדודית. הלאון מהפרופיל נראית מיניוואן בלבן, כשבשחור היא עדיין נראית מגניבה. בכל מקרה, אם לבן - חייבים חלונות כהים, ואז זה לא רע.

אבל, הצבע היפה ביותר באמת הוא שחור מט. גגלו

פורסם

שחור.

ואם אין במלאי שחור אז לבן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שחור , ואז לשלוח לי הודעה פרטית ואני ישים לך ווקס על הרכב בעלות חומרים ותבין איך שחור צריך להיראות . :twisted:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אינני משוכנע שמדובר באמירה עתיקת יומין - צבע שחור מטבעו מתחמם יותר ובהתאם אני מאמין שתהיה לזה השפעה ולו מינורית על הטמפ' בתא הנוסעים.

אבל, השיקול לא לקנות לאון שחורה לטעמי, נובע משתי סיבות אחרות:

1. בשחור הלאון מאבדת הרבה מהקימורים היפים שלה וחבל...

2. יש הרבה פלסטיקה שחורה ויפה על הרכב ועדיף לבחור צבע שיבליט אותה...

וכמובן, הנושא הכי כאוב לאוהבי מכוניות, (בתור אחד שהיה בעלים של איביזה קופרה שחורה),

ברגע שהחניתי את הרכב בבית אחרי השטיפה (הידנית כמובן) כבר הרגשתי שאני צריך לעבור על האוטו עם ג'ילדה...

מבאס את הינשופים!

אני לעולם לא יחזור לרכב שחור.

בשורה התחתונה,

בלאון, הייתי הולך על לבן ! מאוד מחמיא לה !!

אני לא מאוכזב:)

בהצלחה

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מהצבעים שנותרו במלאי - כסף. או לבן (לקופרה זה הצבע הכי יפה).

מחזק. כשקינתי את הצהובה שלי לא יכלתי לחשוב שאני אסע ברכב כסוף, ולא הייתה בתצוגה אחת כזו.

אחרי שראיתי כמה כאלה, אני חייב לומר שהכסף מאד יפה לה.

לבן יראה מעולה אם תחליף חישוקים לצבע שחור עם פס אדום. (ועל הדרך תעלה מ 16" ל 17").

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שחור הכי יפה אבל הכי רגיש לחום ושלא יגידו פה שזאת אגדה אורבנית. צבע כהה קולט יותר חום, בגלל זה צובעים גגות בלבן ואוטמים בזפת ולא להיפך.

שחור תמיד נראה מלוכלך וככה גם לבן. הצבע הכי מתאים לארץ זה כסף, כסוף, אפור או עכבר, גם אם זה לא הכי יפה. אדום זה יפה, אבל קשה למכור.

• תוכן חדש...