Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשעה טובה סגרתי אתמול על הרכב הנ"ל, אך אני עדיין מתלבט לגבי צבע הרכב, שאותו אני עוד יכול לשנות בנקודת הזמן הנוכחית.

נותרו הצבעים שחור, כסוף ולבן. בתור אחד ש'יורד' מצבע בוהק וצועק (כתום), נראה לי ששחור נמצא הכי קרוב לתחום ה'לא משעמם' (אם נקרא לזה כך).

מצד שני, יש את עניין רמת החום בקיץ. עד כמה לדעתכם מדובר בעניין מהותי, עם השמש הישראלית?

אני טענתי כל הזמן שלא משנה מה צבע הרכב, בשמש הישראלית הקופחת כל רכב מתחמם. אנשים שהתייעצתי איתם ממשיכים לומר שעדיין יש הבדל בין שחור לכל השאר.

בכל אופן, הבחירה שלי היא בין שחור לכסוף (פחות משעמם מלבן, אם כי לא בטוח שפחות המוני ממנו).

אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה הסופית.

תודה רבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל עניין השחור זה חם, זאת שמועה, וגם אם יהיה חם, באוטו כסוף ושחור, אתה תפעיל מזגן באותה המידה.

אני אישית הייתי הולך על השחור, הכי סולידי מבין השלושה.

Polo 2012

פורסם

לטעמי שחור נראה לא טוב על הלאון. זה הצבע הכי פחות מחמיא לרכב הזה.

לרכב יש הרבה פלסטיק שחור ויפה לבחור צבע שיבליט את זה.

גם במכסה המנוע חלקי פלסטיק שחורים גדולים גם בקורות B.

צהוב, אדום, כתום, blue speed. אלה הצבעים שהכי הולמים את הלאון לטעמי.

מהצבעים שנותרו במלאי - כסף. או לבן (לקופרה זה הצבע הכי יפה).

פורסם

אם הדילמה היא בין כסף לשחור אני היתי בוחר בכסף.

השחור פשוט משעבד אותך לניקיון תמידי של הרכב, השריטות בולטות בו יותר מרכב בהיר ועל לאון אני חושב שהכסוף או הלבן יפים יותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בניגוד לדעתם של קודמיי - הלאון פשוט לא יפה בלבן. קודם כל היא נראית כמו האלתיאה של המוניות, ואני בטוח שזה לא רצונך, וחוצמזה הפרופורציות הקצת מיניוואניות שלה מובלטות ע"י הלבן, ואילו בשחור היא נראית יותר כרכב ספורט. שאל את אשתך - לבן משמין; שחור מחמיא. מעבר לזה הלאון נראית מאחורה פשוט מדהימה בשחור.

לעניין החום - אגדה אורבנית. ההבדל ממש אבל ממש לא מורגש, ומנסיון שלי על רכבים שחורים, כסופים, ולבנים איו הבדל.

נקיון - זה באמת יתרון מוחשי ופרקטי ללבן, אבל אין לשכוח שגם רכב לבן מאובק ומלוכלך מאבד הרבה מזוהרו.

כסף - צבע פשוט לא מתאים, לא ויזואלית ולא קונספטואלית. זה לא רכב מנהלים/יוקרה או בעל יומרה שכזו. לדעתי זהו צבע פשוט מגוחך על הלאון. מעבר לכך שזה הצבע הליסינגי.

פורסם

ללאון הכי מתאים שחור!!!

כסוף ממש לא מחמיא וגם אדום לא כזה סקסי...אממ.....דווקא הלבן סבבה:)

הכי כייף זה להגיע לבחירת הצבע....שאלו יהיו הדאגות שלנו בחיים,אמן!!!

תתחדש וסע בדרכים טובות:)

פורסם

תתחדש!

אחרי קופרה שחורה החלטתי שהרכב הבא שלי לא יהיה שחור בשום פנים ואופן.

הוא גם בולע את קווי המתאר של הרכב וגם הלכלוך יותר בולט עליו.

אחרי שראיתי איך נראית הלאון בשחור ואיך היא נראית בלבן,

לדעתי השחור לוקח בענק.

אגב, גם אני באותה התלבטות... :wink:

פורסם

שחור לא גורם לחום, זה דבר שחלף מן העולם

היה לי שחור, הצרה הצרורה בצבע הזה היא שמיד אחרי שתשטוף את הרכב, כבר בנסיעה ראשונה הצבע יתמלא אבק, חוץ מאבק כל סריטה קטנה רואים וזה מטריד!

אני חושב ששחור בלאון פוגע בקווים הכללים של הרכב, לך על לבן או אפור!

פורסם

בתור בעל רכב שחור אני חייב לציין שהצבע נראה פשוט מעולה, ביום השטיפה וזהו.

למחרת כבר רואים אבק, כן שריטה קטנה וכל פיפס.

לא מזמן אחרי שטיפה שאלו אותי ברצינות אם החלפתי אוטו כי חשבו שלפני היה אפור כהה :lol:

פעם ראשונה ואחרונה שיהיה לי רכב שחור.

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים.

עוד לפני שקראתי את התגובות, אני חושב שבחמש-שש השעות האחרונות שיניתי את דעתי חמש פעמים. אני פשוט בהתלבטות אדירה.

זה התחיל עם זה שאשתי אמרה "אני מכירה אותך ואני יודעת כמה שאתה סובל בחום, וחוץ מזה בשחור יראו כל לכלוך".

זה המשיך בכך שהיא אמרה "אני לא אומרת ששחור זה צבע לא יפה, זה הצבע הכי יפה לדעתי אחרי כחול ובורדו".

עדיין, אם אני שואל אותה, היא אומרת ללכת על כסוף, עם כל היתרונות והחסרונות (סולידי, לא מסובב ראשים, לא מתחמם לכאורה, פחות השתעבדות לניקיון וכו').

מצד שני, נסו להיכנס לראשי, 'לרדת' מהיפהפיה הזו לצבע ההפוך ב-180 מעלות... נו, אתם מבינים.

אני חושב שעם החום אני יכול עוד להסתדר, אני נוטה להסכים עם אלו שטוענים שהאמרה 'שחור מתחמם יותר' חלפה מן העולם, במיוחד עם מזגנים שיש ברכבים מודרניים כמו היום.

הנקודה שהכי מטרידה אותי כעת, מעבר לעובדה ששחור זה צבע קצת ערסוואטי, הוא עניין ה'רואים כל דבר הכי קטן בצבע שחור'.

בתור אדם פדנט מיסודו, לא יודע עד כמה אקבל יפה שריטה חס וחלילה, תהא קטנה ככל שתהא. עם עניין הלכלוך אני עוד הולך יד ביד. :wink:

בקיצור, אני צריך עוד חיזוקים. :roll: חבר אחר טוען בכלל ללכת על לבן, אבל יש גבול לכמה אפשר להראות כמו כולם על הכביש (אם כי, אין הבדל ממש בין כסוף ללבן, נכון? :? ).

נ.ב. - כחול SPEED BLUE היה הצבע המועדף עליי, אבל לצערי אין במלאי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מעדיף את הכסוף ברכב הזה. בשחור הוא סתם נראה כמו גוש עגלגל. לבן המוני יותר מכסף, ומשעמם יותר (לדעתי)

תתחדש!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי רכב שחור - לא יקרה שוב, תמיד נראה מלוכלך,

היה לי רכב לבן - גם לא יקרה שוב, גם תמיד נראה מלוכלך!

במקומך הייתי קונה כסוף (או אדום, הכי יפה :wink:), צבע ניטרלי יחסית, שפחות רואים עליו ליכלוך ומכות מדלתות ושטויות קטנות.

אז גם אתה עובר מהאיביזה ללאון אה?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

שמע אני מבין לליבך התלבטות קשה.

אל תפחד מזה ששחור מתחמם באמת אמירה עתיקה, מקסימום בשביל להיות יפה צריך טיפה לסבול.

שחור-יש איתו בעיה כי הוא לא מבליט את הקימורים וגם כל הפלסטיקה השחורה שדיי ייחודית ללאון נבלעת.

כסוף- לא הצבע החביב עליי, אבל על הלאון הוא יכול להיות דיי מפתיע לדעתי. מה גם שאין הרבה לאון בצבע הזה.

לבן - מחמיא רק לקופרה (שמה הפגושים שונים והמראות שחורות כך שיש ניגודיות מדהימה).

קיצור דילמה קשה.

הייתה לי לאון צהובה(בתמונת פרופיל) ועכשיו אדומה(רציתי כתומה).

פורסם
אז גם אתה עובר מהאיביזה ללאון אה?

רגע לפני שהיא מוחלפת, אני מגשים חלום ישן. :scatter:

שמע אני מבין לליבך התלבטות קשה.

נראה לי שאלך על השחור. :wink:

• תוכן חדש...