Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שחור נראה רע על רוב המכוניות כי הוא בולע את החזרי האור וההשתקפויות וכך הרכב נראה יותר "דו מימדי". לך על הכסוף - ותתחדש!

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ידוע לי שבדגם 1.2 יש שני סוגים של לבן.

לוקחים לך תוספת תשלום על הצבע? במידה ולא, אז זה לא מטאלי.

תודה שוב! (REDHORSE הכסוף נגמר בדגם הזה של ה1.2 -צריך להזמין אם אני לא טועה מחו"ל ולחכות- יש רק ב1.4 וההפרש ביניהם 7K , כשה1.4 פחות חסכונית בעיר...לא מצדיק לדעתי)

הלכתי בסוף על לבן "מטאלי" (הם קוראים לזה פנינה), לוקחים על זה תוספת תשלום (50% הנחה, במקום 2000 ב1000).

קיבלתי כרגע הצעה לביטוח מקיף+חובה ב4K עגול מדן-מור (מנורה מבטחים-יצרתי איתם קשר ישירות אחרי שראיתי שהם הכי זולים בWOBI - יצא זול יותר ב220 שח עבור הצעה זהה, כנראה שזה הרווח של WOBI) , נהג בגיל 30+ ללא תאונות עבור נהג יחיד (בשלב הזה). כעקרון יש איתוראן אבל אנסה להוריד את זה מהסעיפים, נראה שעדיף לי קודן (יחסוך תשלום חודשי לאיתוראן).

במרבית הסוכנויות האחרות 4K על הלאון זה רק על המקיף, וזה עוד נחשב מחיר טוב.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

4K זה כולל חובה , 2.5 K מקיף ו1.5K חובה. הכוונה שלי שיש חברות כגון שירביט,איילון והכשרת יישוב שלפי אתר השוואות המחירים הזה, רק על המקיף רצו מעל 4.5K , וחלק מההצעות הגיעו ל6.5K כולל חובה.

9 מיליון רצו מעל 5 רק על מקיף....ההבדלים אגב בפוליסה עצמה לא גדולים, מקבלים רכב חליפי,שמשות,גרר...השתתפות עצמית סביב ה1600 במקרה של תאונה , וכו

התקשרתי לWOBI האלה היום כדי לראות אם אפשר לפצל את ההצעה שלהם כי אני מבוטח חובה בהכשרת יישוב, ומשלם שם 1350 לשנה ואין לי טעם לבטח בחברה אחרת , לכן אני מעוניין רק ב"מקיף" . הם ענו לי שהחבילות אצלם באתר מגיעה בזוג , ללא אפשרות פיצול. מה שגרם לי לנסות ישירות בחברה, ללא טיווח , ואכן זה עבד.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
תודה שוב! (REDHORSE הכסוף נגמר בדגם הזה של ה1.2 -צריך להזמין אם אני לא טועה מחו"ל ולחכות- יש רק ב1.4 וההפרש ביניהם 7K , כשה1.4 פחות חסכונית בעיר...לא מצדיק לדעתי)

הלכתי בסוף על לבן "מטאלי" (הם קוראים לזה פנינה), לוקחים על זה תוספת תשלום (50% הנחה, במקום 2000 ב1000).

קיבלתי כרגע הצעה לביטוח מקיף+חובה ב4K עגול מדן-מור (מנורה מבטחים-יצרתי איתם קשר ישירות אחרי שראיתי שהם הכי זולים בWOBI - יצא זול יותר ב220 שח עבור הצעה זהה, כנראה שזה הרווח של WOBI) , נהג בגיל 30+ ללא תאונות עבור נהג יחיד (בשלב הזה). כעקרון יש איתוראן אבל אנסה להוריד את זה מהסעיפים, נראה שעדיף לי קודן (יחסוך תשלום חודשי לאיתוראן).

במרבית הסוכנויות האחרות 4K על הלאון זה רק על המקיף, וזה עוד נחשב מחיר טוב.

נשמע אחלה צבע.

השאלה שלי - האם הם מוכרים עוד סוג של "לבן" שהוא לא מטאלי? או שהם החליטו עכשיו שגם הלבן היחיד שיש להם הוא מטאלי?

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...