Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראובן התמונות פשוט מרגשות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המון תודות לכולם על המילים החמות.

הפרוצדורה להעביר רכב לחו"ל לא כל כך מסובכת, גם הנושא הביטוחי (חובה וצד ג').

שבת שלום.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן כל הכבוד!

מעשים יוצאי דופן כמו שלך, ו"סתם" ביקורים של יתר המבקרים באושוויץ ומחנות ההשמדה, גם בלי להביא איתם משהו מישראל, הם שישאירו את נושא השואה חי וקיים, על מנת שלא יקרה שוב - לא לנו ולא לעמים אחרים.

בשנים האחרונות, מתעורר בפולין נושא מכוניות האספנות ובכל פעם שאני שם אני שומע על איזה פעילות בנושא. אם זכרוני לא מטעה אותי היה לאחרונה מסע מכוניות אספנות מקרקוב לגדנסק וורשה.

צריך אולי לחשוב על קשר עם אספנים פולניים (או פולניות) ותכנון מסע רכבי אספנות בפולין.

כן, זה מסובך, ולא זולף

אבל מסע כזה יהיה אות כבוד לנספים ולנו, וסמל כיצד הפכנו, על אפם וחמתם של הגויים, ל"עם חופשי בציון ובירושלים".

בין יתר המחנות שהיתה בהן, סבתא שלי עבדה במחנה עבודת הכפיה באושוויץ ועוד זכתה להגיע לארץ ישראל. אבל היא שילמה מחיר כבד כשראתה גרמני יורה בסבא שלי והיתה צריכה לחוות את העלמותם לבלי שוב של שתי הדודות שלי.

מזלי שהסבא השני שלי עזב את פולין בתחילת המאה ה20 ולימים היה ציוני ועלה לארץ בשנות השלושים וכך בעקבותיו עלו הורי לארץ.

שוב ראובן כל הכבוד.

אגב, האם ברחוב הפולני היתה התיחסות לרכב הישראלי שלך? האם היו עליו סימני היכר IL ?

האם חוויתה איזה חוויה חיובית או שלילית מצד הפולנים?

שלמה דן גדרון

פורסם

לדעתי מפגש מכוניות במקום כזה זה מוגזם! אני מעדיף לא להיזכר בהרגשה שהייתה לי בשער הזה לפני שנה, מה שבטוח ניצחון זה לא היה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...