Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני אגיד לכם,

סקסי :-P זוג של פטמות נחושת מביטים בי מכל צד...

מה אני אומר לכם - השקעה לא קטנה בשביל הבדל של97 אחוז מהאנשים כנראה יהיה בלתי נראה.

אבל!

איזה מידים מדהימים! חדות התמונה שמקבלים מהם היא בלתי רגילה.

כלי נקישה.

כלי נשיפה.

כלי מיתר.

מצילתיים ותחושה של אוויר.

דיוק בווקאל

פשוט תוצאה מטמטמת.

אני ארחיב דיבור אח"כ (צריך לעשות כמה דברים קודם כל)

אבל לבינתיים תהנו מתמונות.

1.JPG

Two.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש על הרכש החדש. מצפה לשמוע ולראות את ההבדל.של ה3 אחוז מאחרים

הם נראים מאוד יפה לדעתי....

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תתחדש.

נראה לי זאת ההודעה הכי קצרה שרשמת עד היום :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מברוק.

אין ספק שסידרת הSE היא קפיצת מדרגה משמעותית מהסידרה הקודמת לה , מחכה לרשמים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני אסביר אח"כ

:-D

כן - אני פולני!!! אני כל כך פולני שאני פוחד מנשרים :-P:-P:-P

בהתחלה השיפור הרגיש מאוד זניח להיות כנה, עדיין מדובר בשיפור קטן - ההשקעה בכסף לעומת התמורה ממש לא לינארית מצד אחד, מצד שני אני שמח על כל שקל שיצא לי מהכיס כי זה בהחלט שיפר - ככל שאני מקשיב ליותר ויותר סגנונות מוזיקה אני מגלה עד כמה שהגבול העליון של סדרת הSE פשוט ברור יותר -> זו המילה בעצם, ברור.

הסאונד לא חם יותר ולא קר יותר הוא פשוט נקי יותר - רזולוציה גבוהה יותר אם לדייק במושג.

יש את כל נושא הextension בסאונד בכל מה שקשור למצילתיים למשל - פשוט מטורף -> יש כמה טרקים שאני יכול להדגים בהם אתה זה.

קשה מאוד להסביר את זה אבל אם הייתי צריך לשים את זה בכמה מילים - הם נקיים יותר, מדוייקים יותר.

התוצאה הסופית שמתקבלת מהמערכת היא תחושה שלפחות בעיניי נתפסת כאמיתית - מאוד אוטנטי, נאמן למקור? לא יודע - ככה אני חושב שהמקור שלי היה נשמע לו היה מדובר במציאות.

תענוג לא נורמלי ואני שמח שעשיתי את השדרוג הזה.

המחשבה השניה שלי היתה להוסיף עוד SA10 ביחד עם DRACONIA II של ZED בגישורים (קלאס D 2*400 וואט אנדרייטד :twisted::twisted::twisted:) כמגבר דואל מונו.

מי יודע - אולי ליום הולדת :-P

לבינתיים אני פשוט חושב לנסות לעבור עם הסאב הנוכחי לתיבת פורטד. - סה"כ אילוצים.

אבל השדרוג של המידים מתברר כאחד הטובים שעשיתי עד היום.

לא חושב שאני אוכל להגיע למפגש הקרוב לצערי - אבל אולי למפגש הבא :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגיד הL4 יכול בעצם להחליף את הוופר של דוטק? הוא מגיע לאותו טווח תדרים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם אתה מדבר על מידבאס 6.5 אינטש אז התשובה היא ממש ממש לא!

אם אתה מדבר על ה4 אינטש אז הוא מנגן בתחום תדר הרבה יותר רחב אבל אתה חייב להבין שהייעוד של הL4 הוא להיות מידריינג׳ ולא מידבאס.

בטח שלא וופר

Pioneer TS-X150

פורסם

בטח לא ציפית לבקשה כזו , אבל אפשר בבקשה תמונה של ההתקנה המלאה?

אני מנסה לשבור את הראש איך להתקין 3Way במכונית שלא בא לי לקצקץ לה את הקורות ולצפות בפיברגלאס .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...