Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע מכרתי את הC4 2012

אוטו עם 18756 ק"מ

בזמן הזה האוטו בילה 6 פעמים במוסך

נכבה בזמן עמידה

נורת המנוע דולקת תמיד

מנוע ווישרים ששבק חיים

דיסקים של הברקסים נהרסו והוחלפו

מנוע מלא פיח( במוסך עשו אינפוזיה?)

לפעמים לא מניע בבוקר

בקרת שיוט לא עובדת

זו איכות?

חוץ מזה שהוא נוח ונראה פצצה לא שווה את הכסף שלו

שלא יגידו שהסיפורים על "האמינות" הצרפתית זה רק שמועות

פורסם
לפני שבוע מכרתי את הC4 2012

אוטו עם 18756 ק"מ

בזמן הזה האוטו בילה 6 פעמים במוסך

נכבה בזמן עמידה

נורת המנוע דולקת תמיד

מנוע ווישרים ששבק חיים

דיסקים של הברקסים נהרסו והוחלפו

מנוע מלא פיח( במוסך עשו אינפוזיה?)

לפעמים לא מניע בבוקר

בקרת שיוט לא עובדת

זו איכות?

חוץ מזה שהוא נוח ונראה פצצה לא שווה את הכסף שלו

שלא יגידו שהסיפורים על "האמינות" הצרפתית זה רק שמועות

אייך בדיוק עשית 18756 ק"מ בשלושה חודשים ?

אפילו נהג מונית מדופלם כמו אבא שלי לא עושה כ"כ הרבה בשלושה חודשים .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

קניתי אותו ב אוגוסט 2011 .אני גר בקריות ועובד במרכז ודרומה ככה עושים המון קילומטרז

קניתי את האוטו כדי שיהיה נוח לנסיעות ארוכות לא שיהיה לו נוח במוסך

פורסם

כנראה שנפלת על רכב לא תקין או המזל לא שיחק לך .

יש לי ניסיון עם לפחות 29 רכבים כאלו שעומדים היום על ממוצע של 80K וחוצ מרכב אחד שהוחלף לו מצמד לא ראיתי בעיה חוצ מטיפולים שוטפים שדרך אגב אין אני מבצע החלפת שמן פעם בשנה או 30K אלא חצי מהתקופה .

מדובר על C4 פיקסו 1.6 טורבו עם תיבה רובוטית . חלק מהרכבים מודל 2010 וחלק 2011 אבל הדגם אותו דגם.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
קניתי אותו ב אוגוסט 2011 .אני גר בקריות ועובד במרכז ודרומה ככה עושים המון קילומטרז

קניתי את האוטו כדי שיהיה נוח לנסיעות ארוכות לא שיהיה לו נוח במוסך

הבנתי אותך .

אז אני מציע לך להחליף לרכב שיכול לעשות יותר מ500,000 ק"מ בלי הרבה בעיות זה סקודה אוקטביה החדשה, רכב ממש מפנק ומאוד יציב על הכביש .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם
כנראה שנפלת על רכב לא תקין או המזל לא שיחק לך .

יש לי ניסיון עם לפחות 29 רכבים כאלו שעומדים היום על ממוצע של 80K וחוצ מרכב אחד שהוחלף לו מצמד לא ראיתי בעיה חוצ מטיפולים שוטפים שדרך אגב אין אני מבצע החלפת שמן פעם בשנה או 30K אלא חצי מהתקופה .

מדובר על C4 פיקסו 1.6 טורבו עם תיבה רובוטית . חלק מהרכבים מודל 2010 וחלק 2011 אבל הדגם אותו דגם.

שלום

רק הגד לי האם זה אתה שממשיך את ההגדה של פסח?

29 רכבים סיטרואן 0 תקלות יקרי ספר לסבתא יוכבת אפילו היא לא תאמין לך

מענין מה קיבלתה בשביל לכתוב את השטויות האלה

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום

רק הגד לי האם זה אתה שממשיך את ההגדה של פסח?

29 רכבים סיטרואן 0 תקלות יקרי ספר לסבתא יוכבת אפילו היא לא תאמין לך

מענין מה קיבלתה בשביל לכתוב את השטויות האלה

בברכה בני ל.

יש לי הרבה כבוד אליך בני , אבל התגובה הזו אינה ראויה ומראה שגם אתה תקוע אי שם לפני 20 שנה.

מנוע 1.6 טורבו בפיתוח משותף עם BMW מוכיח את עצמו בשנים האחרונו כמנוע אמין ללא בעיות כלשהם, הגיר הרובוטי של סיטרואן למרות היותו מפגר אינו נוטה להתפגר ואף מתנהג בצורה טובה יותר מרובוטים מקבילים.

הפיקאסו הקודמת והנוכחית מוכיחות את עצמם כרכבי עבודה ללא בעיות מיוחדות , אבל העובדות כנראה לא משכנעות את חברי הפורום הנכבד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יש לי הרבה כבוד אליך בני , אבל התגובה הזו אינה ראויה ומראה שגם אתה תקוע אי שם לפני 20 שנה.

מנוע 1.6 טורבו בפיתוח משותף עם BMW מוכיח את עצמו בשנים האחרונו כמנוע אמין ללא בעיות כלשהם, הגיר הרובוטי של סיטרואן למרות היותו מפגר אינו נוטה להתפגר ואף מתנהג בצורה טובה יותר מרובוטים מקבילים.

הפיקאסו הקודמת והנוכחית מוכיחות את עצמם כרכבי עבודה ללא בעיות מיוחדות , אבל העובדות כנראה לא משכנעות את חברי הפורום הנכבד.

שלום.

יקירי אני לא תקוע בשום עבר אני מנהל גם כיום מוסך ואני חב תודה לכול הרכבים הצרפתיים!!!

בלי עין הרע פרנסה בשפע!!!

בביקור האחרון שלי בפריס יצא לי "משום מה" להתעסק אם סיטרואן C4 פיקסו לתשומת לבך הצוחפתים שהם לא פריירים לא נוגעים בהם אלה בשתי תנאים

1 בלי טורבו

2 גיר רגיל

לא תראה בצרפת רכב צרפתי אם גיר אוטומטי רק בישראל האנשים קונים את הלקרדה הזו.

אגב הרכב היחידי בארץ שלא קובע תור למוסך הם הרכבים הצוחפתיים "הם תמיד מגעים בגרירה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

יקירי אני לא תקוע בשום עבר אני מנהל גם כיום מוסך ואני חב תודה לכול הרכבים הצרפתיים!!!

בלי עין הרע פרנסה בשפע!!!

בביקור האחרון שלי בפריס יצא לי "משום מה" להתעסק אם סיטרואן C4 פיקסו לתשומת לבך הצוחפתים שהם לא פריירים לא נוגעים בהם אלה בשתי תנאים

1 בלי טורבו

2 גיר רגיל

לא תראה בצרפת רכב צרפתי אם גיר אוטומטי רק בישראל האנשים קונים את הלקרדה הזו.

אגב הרכב היחידי בארץ שלא קובע תור למוסך הם הרכבים הצוחפתיים "הם תמיד מגעים בגרירה.

בברכה בני ל.

אני מרחם על כל מי שמגיע אליך לתיקון, נכון האירופאים לא אוהבים גירים אוטומטים

אבל רוב הרכבים הנמכרים הם עם טורבו, יותר מ 90% מהפיקאסו בצרפת הם עם טורבו

דיזל כמובן .

• תוכן חדש...