Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא לא עם המוכרים אלא עם לוי יצחק והמחירון המגוכח שלו, שלכאורה, זה כבר על גבול הפלילי/תאום מחירים. רכב שנמכר במבצע כבר לא מעט חודשים (והוא עדיין במבצע לא הסתיים שום מבצע) לא יתכן שזה לא בה לידי ביטוי במחירון.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה זה אבסורד? אני קונה קלפים של שחקי בייסבול ומוכר אותם אחרי כמה שנים במחיר גבוה יותר מה רע?

כל השירשור הזה הוא צרות עין אחת גדולה.

אם היית קורא את ההודעה הקודמת שלי היית רואה שאין לי שום דבר נגד זה, זכותו של כל אחד לדרוש כמה שבא לו.

העיניין הוא אחר, העיניין הוא שכל העסק פה לקנות רכב במבצע במחיר X היותר נמוך, כאשר המחירון בפועל גבוה יותר במטרה למכור במחיר הנ"ל היותר גבוה כאמור ע"מ לעשות מזה רווח. כל העיניין הוא לגיטימי לגמרי ואין לי שום דבר נגד זה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רוצה - אל תקנה.

אז שינסה לעשות רווח. אין חוק שאוסר עליך להרויח ממכירת רכב פרטי.

המבצע היטיב למי שרכש את הרכב מהחברה. זה לא שהרכב שווה פחות מהמחירון שלו כי היבואן החליט שהוא מרוקן מחסנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז זהו שכן. מילא אם זה היה מבצע חד פעמי של מספר בודד של מכוניות, אבל זה לא. המחיר היום הוא 70K חדש.

זה נכון שזה חוקי לנסות לעבוד על אנשים אבל זה מסריח.

emotion of motion

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון שזה נשמע מסריח, אבל הוא לא עובד על אף אחד. אם קניתי חולצה של מותג בחו"ל במחיר זול אסור לי למכור אותה במחיר שהיא נמכרת בארץ?

וחוץ מזה, אם עדיין מוכרים את הרכב בסוכנות ב70K במבצע למה שתלך לקנות אותו מיד שניה?

פורסם

פיספסת את הפואנטה, הבחור מעוניין לקנות את הרכב בפחות ממחיר 70K שהוא נימכר בסוכנות בטענה שמדובר ביד2, כאשר בפועל מה שקורה שכל מי שמוכר את הרכב יד2 מוכר אותו במחיר מחירון קרי 88000.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אם המחירון הוא 88K מה הבעיה? זה צ'מפיון ש"דפקו אותו" עם המבצע הזה, לא המוכר.

פורסם

שוק חופשי. שכל אחד ינסה למכור בכמה שבא לו.

מצידי שיבקשו גם 100K.

או שהם יתייאשו לחכות לפראייר ויירדו מהעץ.

או שיגיע הפראייר ויקנה מהם במחיר הזה.

V5

פורסם

ליתר דיוק הם מנסים למכור במחיר שהוא פחות מהמחירון, 80 וכאילו לעשות טובה ללקוח ,

שבפועל מחיר השוק הוא 70K

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

סתם ויכוח עקר. סיאט נותנים מחירון לרכב, הם מחליטים לצאת במבצע, מחיר המבצע לא משנה את המחירון. לוי יצחק עובד לפי מחירון ולא לפי מבצע כזה או אחר ולא זה לא משנה כמה הוא נמשך.

אז נכון שזה לא נראה הכי טוב ולא תענוג לקנות ככה, אבל זה מה יש וככה נראה שוק יד שנייה הישראלי.

הרכב הזה נמצא במגרשים בערימות, בטוח אתה תמצא מגרש שמוכר במחיר ריאלי.

הייתי מציע לך לבדוק רכבים אחרים בסגנון של הסיאט, לא חסר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הדיון הזה עלה פה כבר פעמים רבות והשאלה אם זה בסדר או לא למכור אוטו משומש "כמעט חדש", במחיר גבוה יותר מזה בו אפשר לקנות אוטו עם ניילונים, פחות מענינת מהשאלה אם יש מישהו שנפל למלכודת הזו. ולמרות שאיני יודע וגם לא בדקתי, אני מעריך שאין. מי שרוצה לקנות מכונית משומשת, ודאי כזו שידועה כקליינטית קבועה של מבצעים אצל היבואן, יודע יופי כמה עולה חדשה. הוא מתקשר למודעות מתוך הנחה שיוכל להשיג איביזה ב 60K במקום 70K וכשהוא נתקל במחירים הזויים, הוא פונה מאוכזב לשתף אותנו ב"חוצפה" של המוכרים. אני מניח שמרבית המוכרים לא באמת התכוונו מלכתחילה למכור, אבל האפשרות לעשות רווח נאה, כזה שיספיק לקנות שוב אוטו חדש בדיוק כזה שמכרו ולקבל עודף, קוסמת דייה בכדי לפרסם מודעה בלוח שאפילו לא עולה כסף.

פורסם

לא שיטת מצליח ולא נעליים, שיטת מצליח זה משהו אחר לחלוטין.

כל אחד ראשי לבקש כמה שבא לו על הרכב שהוא מוכר, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרכה ומכריח אותך לקנות.

צרכן טוב עושה שיעורי בית לפני קניה כמו רכב ולא משלם סכומי עתק בזמן שאפשר לקנות חדש בפחות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

1. כל אחד רשאי לבקש איזה מחיר שמתחשק לו. מדינה חופשית.

2. אני לא מאמין שמישהו "יפול בפח". מי שמשקיע 70-80 אלף ש"ח עושה שיעורי בית.

3. לא מבין איך המחירון יותר גבוה ממחיר של רכב חדש מהיבואן. גם אם מדובר במחיר מבצע ולא מחיר רשמי, הרי כל השוק כבר התיישר מזמן סביב מחיר של כ-70, ולכן לא הגיוני לתת לרכב מחירון של מעל 80 שאינו ריאלי מול המתחרים.

פורסם

באופן כללי אין לי בעיה עם התופעה הזאת. באמת שלא.

אני לא אומר שאני עושה זאת אבל בנאדם קונה רכב ב-70, משלם לפחות 80 לבנק מההלוואה וכשהמחיר של הרכב עוד גבוה הוא רוצה להרוויח את ההפרש.

סליחה אבל ככה עושים עסקים! זה לא בא בשביל לדפוק אף אחד, זה פשוט ככה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...